Regisztráció Blogot indítok
Adatok
De Bac

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
De Bac 2012.11.01 21:33:22
@különvélemény:
Ejha, megleptél, ezt kevesen tudják. Ezzel most az fentebb többször szidott ingatlanosokat segítjük, de elmondható, hogy az úgynevezett versenytilalmi kikötés - azaz, ha a Kék cégnél volt, X ideig nem mehet a konkurenciához dolgozni - csak abban az esetben érvényes, ha ennek a kikötésnek megkapta az ellentételezését. És nem igazán számít ide a szerződésekbe bevett "mindenamitkapsz-annakafeleversenytilalmiellentételezés".
De Bac 2012.11.01 21:41:18
@egy atlag:
Ilyen bizony velem is előfordult - amikor olyan helyen kerestem ingatlant, ahol a kollégáim nem ismerték a piacot és nem rendelkeztek portfólióval. Annyi a különbség, hogy attól nem hívtam ganénak. Lehet az egy rendes ember, csak nem kapott megfelelő képzést a vezetőitől. És ez itt egy nagyon lényeges pont. Sokan vannak nálunk, akik máshol csak átlagos teljesítményt értek el, és nálunk váltak igazán profivá. És, hogy GiaMarie ne orroljon meg rám: ez nem porszívóügynök komment, mi nem hirdetünk állást (jelentkező azért van bőven, de csak a legjobbak jöhetnek).
De Bac 2012.11.01 21:47:23
@különvélemény:
Nem tudom, melyik hozzászólásommal nem értesz egyet, de el tudom fogadni a különvéleményt (egyszer egy lány azt mondta, hasonlítok Tom Cruise-ra).
Viszont a 21:40:40-es hozzászólásoddal nem tudok és nem is akarok vitatkozni, gyakran így is van. Mindig azt mondom, olyat bízzunk meg bármilyen munkával (ingatlan eladása, fog betömése, ház alapozása, bármi), aki ismerősünknek bizonyított, vagy kellő referenciával rendelkezik.
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
De Bac 2011.12.16 22:05:05
@pickapu: remélem, benézel azért a jobbháccsóra, hátha gyerökülés várja a porontyot, amely esetben a ráparkolás nemokos.
(egyébként a hozzászólásaid mind OK)