Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spLEEn

9 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 22-én olyat csinált Phil Anselmo volt Pantera-énekes, amit örökre bánni fog. A Dimebag Darrell emlékére rendezett Dimebash rendezvényen karlengetett és white power-ezett. Így: Elég kimagyarázhatatlan a szituáció, de azért Anselmo megpróbálta, már ha a kommentjét annak lehet nevezni. Azt…..
Mindenkinek van most története David Bowie-ról, miért pont a Coldplaynek ne lenne. Mondjuk kissé fura a történetük, illetve, hogy ezzel büszkélkednek. Will Champion dobos árulta el, hogy egyszer írtak egy számot, amiről úgy gondolták jó lenne hozzá Bowie hangja. El is küldték neki, Chris Martin…..
spLEEn 2016.01.20 20:34:42
@arckönyv: ahogy Peter is megmondta: www.youtube.com/watch?v=DaSDzQGfxvI
Lehet a kedves olvasó is hallotta már, hogy van négy új elem a periódusos rendszerben, csak egyelőre még nevük nincsen. Azt írják, hogy ezek nem találhatók meg természetes formában a Földön, és szupernehéz elemek. Szóval szupernehezek, és nincs nevük, tehát az egyiket simán el lehetne nevezni a…..
spLEEn 2016.01.07 09:42:58
Miley Cyrus mindenkit meglepett, amikor augusztus végén váratlanul kiadta a nagyrészt a Flaming Lipsszel közösen készített nagylemezét. Azzal meg pláne meglepetést okozott, hogy egyrészt ingyen lehet még mindig streamelni, másrészt meg, hogy jó lett. Egyértelmű volt a közös…..
Ugye emlékeztek még erre a videóra? Akinek nem esne le, azoknak elmondom, hogy ezer ember játssza el a Foo Fighters Learn To Fly című dalát. Az volt a nagy összejövetel célja, hogy az olaszországi Cesenába könyörögjék a zenekart. A terv bevált Dave Grohlék annyira…..
Még a nyáron jelent meg a Skills In Pills című album a Lindemann nevű zenekartól, ami egy duó Til Lindemann Rammsten- és Peter Tägtgren Hypocrisy-frontemberekkel. Hiába van benne az amúgy elég karakteres stílussal rendelkező Tägtgren, az egész lényegében egy angol nyelvű…..
A lengyel Mord'A'Stigmata a 2013-as Ansia nagylemez után egy új EP-vel jelentkezett, mely szeptember 25-én fog megjelenni, Our Hearts Slow Down címmel. A srácok zenéje bár blackmetallal van hat láb mélyen átitatva, ennél sokkal szerteágazóbb. A néhol törzsi dobokkal telepakolt, majd…..
spLEEn 2015.09.22 20:36:05
Vasárnap este meghülyült a világ. Nem elég, hogy Miley Cyrus drogos lemezt adott ki a Flaming Lips tagjaival, de Kanye West is nagyra tört. Mondjuk annál nem tudom hogy lehet nagyobbra, mint, hogy ő a Megváltó, de mindenesetre a rapper bejelentette, hogy 2020-ban indul az elnöki…..
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
Azt tudjuk, hogy Justin Bieber Rick Rubinnal, a Slayer – már csak korábbi – producerével dolgozik, de ez még semmi ahhoz képest, hogy a napokban nyilvánosan Iron Maiden-pólóban mutatkozott. Persze nem lehet csodálkozni ezen, mostanában egyfajta trend lett a celebritások között…..
spLEEn 2015.07.15 09:54:52
A Paradise Lost nem a sikerekre hivatott zenekarok közé tartozik. Körüllengi  őket a szerencsétlenség aurája. Rosszkor voltak rossz helyen, rossz albumo(ka)t csináltak rosszkor. A fanatikus rajongók megkövezése előtt mondom inkább el, hogy az átütő sikerről beszélek csak, nem a…..
spLEEn 2015.07.14 15:37:41
@kaamir: de van!
Ő Péter Bence, és Michael Jackson Bad című dalát játssza egy kis Smooth Criminallel fűszerezve. Két nap alatt már túl van a kétmilliós nézettségen a Facebookon, és már majdnem 60 ezren osztották meg. 2012-ben 765 hangot ütött le egy perc alatt a zongorán, ezzel Guiness-rekorder…..
Kedden tele lett a teljes zenei sajtó azzal a hírrel, hogy a H&M olyan felvarrós kabátot dobott piacra, amin underground metálzenekarok logói vannak, sőt, ezek közül néhány még neonáci is. Az egészet a Strong Scene Productions nevű cég kezdte terjeszteni. Ők jelentették be…..
Sorolom megint, hogy mik vannak: Díszdoktorrá avatják a chicagói School of the Art Institute-on. Westnek amúgy nincs felsőfokú végzettsége, mert két év után abbahagyta a művészeti egyetemet, hogy csak a zenével foglalkozzon. Egyébként aránylag későn, 27 éves korában jelent…..
A Slipknot jelenlegi, megtörhetetlennek látszó népszerűségét úgy érte el, hogy valójában nem volt egy termékeny zenekar. 1995-ös alakulásuk után mindössze öt lemezt jelentettek meg. Persze mondjuk a Tool lassított lépteihez ez nem érhet fel, de az biztos, hogy az utóbbi pár év…..
spLEEn 2015.02.04 22:24:15
Kik ezek? Ez áll a Kanye West és Paul McCartney közös daláról Facebookra kitett posztunk alatt. Amíg azonban a kommentelőnk viccelt (remélem, hogy viccelt), addig a netet elárasztották azok a twitek, amik Paul McCartney kilétén értetlenkednek. Ilyen az, amikor generációk…..
spLEEn 2015.01.04 13:32:42
@dumdidum42: volt róla korábban post. De nem érdemes meghallgatni.
Durván hangzik, ugye. Pedig állítólag az történt, hogy leültek Los Angelesben dumálni, McCartney elkezdett zongorázni, ha már ott volt egy Fender Rhodes, West meg ráimprózta ezt a szöveget. És ha már ilyen jó lett, ki is adták, kapható az iTuneson meg minden. West neje, Kim…..
spLEEn 2015.01.03 23:51:06
A Lángoló csapatán belüli személyi változások előrevetítették, hogy az idei év végi listánk minden eddiginél rockosabb, metálosabb lesz. Aztán most, hogy összeállt a végleges sorrend, kiderült, hogy valóban. Meg kell jegyezni azonban, hogy olyanok is simán beírtak metállemezt…..
Torokgyógyszert reklámoznak a finnek a black metallal. A történet szerint a zenekar énekese a klipforgatás alatt bereked, bevesz rá valami bogyót, és hirtelen áriázni kezd a károgás helyett. A többiek ezen, természetesen teljes joggal kiakadnak. Igen, értem én a viccet, tényleg,…..
A tavalyi év során a skandináv death metalosokat is elérte a lehető legméltatlanabb sors, hiszen a zenekar gyakorlatilag kettészakadt. Alex Hellid gitáros távozott, és vitte magával a nevet is, amit utólag nem teljesen értek, hiszen a Clandestine lemez szimfonikus előadásától eltekintve az…..
spLEEn 2014.09.01 15:36:07
@dankógábor: ez is igaz, de én most arra gondoltam, hogy sokan azon szoktak pörögni, hogy a kritikák szubjektívek és nincs bennük szakmai értékelés/elemzés. Hát ebben most volt bőven.
Ahogy írtuk, a HIM élőben még mindig nem az a zenekar, ami karistolja a színpadot, annak ellenére, hogy vannak nagyon jó dalaik. Ville Valo frontember viszont egy igen szórakoztató személy, akivel volt szerencsénk a koncert napjának délutánján beszélgetni egyet. Mikor…..
A Mastodon az a zenekar, akik szerepeltek már a furamörcs rovatunkban, de most úgy tűnik dupláznak, sőt attól tartunk nem ez lesz az utolsó. A zenekarnak tegnap jelent meg a legújabb lemeze, a Once More ’Round The Sun, amihez egy nagyon kedves kis csomaggal készültek. A legtöbb…..