Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miszcsi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Duna TV-re tervezett egyik újdonságról, a Ken Follett regényéből készült minisorozatról a minap már olvashattatok, most viszont lerántom a leplet a többi, nyárra tervezett műsorról is. A Duna TV-nél továbbra is az idősebbeknek fognak kedvezni, de lesz jó pár olyan alkotás,…..
Miszcsi 2015.06.07 15:29:05
@Jasinka Ádám: A Duna minosege szerintem mar regota sullyed ahhoz a szinvonalhoz kepest ami hajdan volt. Eleve avval hogy raeroltetik a kereskedelmi jelleget a kozmediara, higul a minoseg es esik a szinvonal.
Nezettsege az egesz kozmedianak csokken, foleg az atszervezes ota ami szerintuk siker, de a nezettsegi statisztikak nem ezt mutatjak. En pl a hirmusorokat neztem az atszervezesig, meg amikor ment a Kisvaros, akkor azt. Az atszervezes ota megcsomoroltem, egyreszt mert betettek a "daralogepeket" es idegesito az allandoan megjelenitett feliratozas valamint az apacastilusu oltoztetes. A hirmusorok korabbi oltoztetesi stilusaval nem volt gond, elegge kiegyensulyozott volt szerintem, viszont ott a kameravezetes/planhasznalat teren volt gond, gyakran elofordult hogy majdnem vegig vagy teljesen vegig ugyanaz a plan volt hasznalva, mintha nem is lett volna operator a kamera mogott...
Miszcsi 2015.06.07 18:52:01
@Jasinka Ádám: Lehetni lehet, de ne vigyek tulzasba es ne menjen el az egesz a kereskedelmi tevekre jellemzo "penzgyar" iranyba ahova a magyar kozmedia is tart. A nagy atalakitassal szerintem semmilyen szempontbol nem lett se szinvonalasabb, se minosegibb. Visszaterve a Balatoni nyarra, miert az eg szerelmeert kellett attenni a delutani idosavba ?! Tavaly nyaron nem volt egyetlen olyan adasuk se ami a nyarat sugallja, a musorvezetok kesotavaszian voltak oltoztetve. Ha annyira a nyaron van a hangsuly, akkor a musorvezetoket is aszerint oltoztessek...
Se RTL Klubnal, se TV2-nel nincs ez az erenycsosz apacastilusu oltoztetese a musorvezetoknek ami a nagy atszervezes ota meghonosult a kozmediaban. Kepi megjelenitesnel a TV2 atvette a kozmediabol az allandoan megjelenitett feliratozast, ott a kameravezetes total statikus, de naluk talan nincs operator csak robotkamera, viszont azt lehet iranyitni, de kenyelmesebb az uracskaknak egyszer beallitni es ugy tartani meg kozottuk valtogatni a kepet. RTL Klubnal tobb plan van hasznalatban es mintha a feliratozas sincs allandoan megjelenitve.
Miszcsi 2015.06.08 13:52:50
@Jasinka Ádám: Magyarorszag szeretlek! mas kategoria, az showmusor.
Nezd meg a hirmusorokat, ott ha osszehasonlitod a jelenlegi allapotot avval ami az atszervezes elott volt, latszik a kulonbseg, foleg a noi musorvezetok eseteben.
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..
Miszcsi 2015.03.16 02:35:56
@Mityu Addideapénzt kft LE:
Csesszek meg... De nagy idiota eszkombajnok valakik ott.
Miszcsi 2015.03.16 20:37:41
@Mityu Addideapénzt kft LE:

A nagy leepitesek eredmenye, ez az "ifju titanok" szinvonala, magyaran jol a beka segge alatt...
Miszcsi 2015.03.18 18:31:13
@Steve the Great: Visszafejlodokepesek :D
Ma egy éve, hogy elindítottam a blogot.Fogalmam sincs valójában miért kezdtem el írni. Talán csak a gyűjtött fotókat akartam valahogy rendszerezni. Aztán jóval több lett.... megismertelek Titeket, gondolkodásotokat, sztorijaitokat és a hozzáállásotokat. Rájöttem, nem vagyok…..
Szexofon blogja Az ügyvédnő 2010.07.27 06:52:00
Évek óta ismerem. Együtt dolgozunk.Nem állandóan és nem minden nap, de rendszeresen. Fiatal, ügyes, megbízható... és csinos. Nagyon csinos!Jó alakú, finom - harapnivaló - popsija van, aminek bőven a jóízlés határain hangsúlyt is ad. Legyen az szoknyában vagy nadrágban. Hosszú…..
Miszcsi 2010.07.28 17:47:58