Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charlote

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szex&Bp 1/7 A monogámista 2010.08.09 14:24:00
Lehet hogy a férfiak eredendően nem monogámok? A monogámia ideje véges?  Igen. IGEN. IGEEEEN. És IGEEEEEEEEN. Ki tapasztalatból. Ki sejtésből. Ki tudományosan. De leszűrhette már ezt az infót. Ezzel nem biztos, hogy lehet takarózni, de sajnos így vannak kódolva. Tapasztalatból…..
Charlote 2010.08.10 13:56:15
Hát ez aztán nem semmi....
Komolyan, néha aggódom, hogy te valami alakváltó lehetsz, vagy téged is megcsapott az a valami amivel belelátsz (ha nem is a vesémben) de a fejembe tuti. Mel Gibson vagy álruhában???? :)
Ez nagyon betalált, ezen a témán én is szoktam sokat gondolkodni. És én ugyan szerencsés vagyok, mert megcsalást még nm kellett átélnem (vagy nem tudok róla és azért nem is fáj), viszont komolyan nem tudom hogyan lehet ezt feldolgozni. Talán pont emiatt is ez félelemként jelentkezik bennem. Mondjuk szerencsére kordában tartható és nem leszek egy zöldszemű féltékeny sárkánykígyó.

Amúgy egyetértek- nekünk nőknek életünk legnagyobb kihívása, hogy folyamatosan szexik legyünk és áradjon belőlünk valamilyen szexi kisugárzás még a legrosszabb napjainkon és legrosszabb ruháinkban is.
Néha nem is szoktam nőnek tartani azokat a női nemtársainkat, akik kritikán aluli megjelenéssel flangálnak az utcán. És ami a legviccesebb hogy néha ezek mellett a női nemű lények mellet aztán olyan de olyan pasik vannak... Persze azok a nők is biztosan tudnak valami. Lehet, hogy nem fáj a térdük!Bár szentül szeretném hinni, hogy ez sem minden és ezzel sem lehet örökké "megtartani" egy pasit. Legalábbis nekem ilyen hím nem kéne...

Amúgy talán nem a monogámiában hiszek, hanem férfi és nő közötti őszinte szeretetben, tiszteletben. Bár lehet egyszerűbb lenne a monogámiában hinni, végülis az állatvilágban is van kb. 3 faj ahol létezik...