Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nnngeri

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bikesafe néven indított új országos kerékpár nyilvántartási rendszert a Fejér megyei rendőrség és a Székesfehérvár és Környéke Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Alapítvány (SZKKVA). A rendszerben minden bicikli egyedi azonosítót kap (vázszám és típus alapján lehet…..
nnngeri 2013.12.02 15:27:18
@halaloszto: A www.bringareg.hu ezt 4 éve tudja és teljesen ingyenes!!! Hamarosan új felülettel és kibővített szolgáltatásokkal.
Közel három éven át kellett a bringásoknak és a gyalogosoknak kerülgetni a munkagödröket a budai Duna-parton, mert az EuroVelo kerékpárútvonal részét képező szakaszról a főváros nem tudott dönteni, hogyan állítsák helyre. Júniusban végre megcsinálták a burkolatot, majd…..
nnngeri 2010.08.18 16:29:43
A fellelhető adatok szerint még a kerékpározás Mekkájának számító Amszterdamban is új fejlemény, hogy egy szórakozóhely vendégei sörözés közben ott helyben letekerhessenek néhány kört a többi vendég között a helyiségben felállított körpályán. A fejlemény azonban a…..
Kis haszon reményében vette meg öt dollárért a lapos gumikkal és törött pedállal árult biciklit Greg Estes egy Kentucky állambeli városka utcai kiárusításán. Az owentoni férfi azt tervezte, hogy kicsit javít a gépen, és akár száz dollárt is kereshet a mountain bike-on. A…..
Hiába készült új országúti gumikkal a Budapest-Csíkszereda közötti hatnapos kerékpártúrára Révész Máriusz, az indulás előtt egy nappal ellopták a biciklijét. A KorszakVáltó névre keresztelt, szimbolikus, magyar-határontúli kapcsolatépítő biciklitúrát szervező…..
Megcsinálta a tervezett földkerülő világrekordot egy 34 éves corwallli férfi. Vin Cox 176 nap alatt biciklizte körbe a földet. A bringás februárban indult és augusztus első napjaiban ért vissza Greenwich-be. Cox a 176 napos menetidő alatt 29075 kilométert tett meg Genesis Croix de…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
nnngeri 2010.07.28 15:19:18
www.bringareg.hu
Így könnyen igazolhatod, hogy a tied a bicó.
Antonio Villaraigosa, Los Angeles polgármestere tavaly kezdett kampányolni a biciklizés mellett, a napokban maga is kerékpárra ült. A kampányból nagy zakózás és kéztörés lett. Los Angeles első emberének a tavaly decemberi koppenhágai klímakonferencián támadt megvilágosodása.…..
nnngeri 2010.07.28 15:18:09
www.bringareg.hu
Kerékpár regisztráció!
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
nnngeri 2010.07.28 15:16:46
www.bringareg.hu
Így könnyen igazolhatod, hogy a tied a bicó.