Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csönded

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tolle, lege! 85 év házasság 2012.10.08 21:43:40
A Guiness rekordok könyve 2010. márciusában adta át az elismerést Herbert és Zelmyra Fishernek, miszerint ők voltak a leghosszabb ideje házasok a Földön. Azóta Herbert Fisher eltávozott az élők sorából, de halála előtt nem sokkal ő és a felesége a twitteren (!) válaszoltak…..
 Különleges helyzetben vagyok! Az embernek általában nem adatik meg, hogy pohárköszöntőt mondjanak Édesapjuk lagziján. Speciális helyzetemnek köszönhetően rettentően izgulok… és izgultam is! Sokat gondolkoztam milyen közhelyet hozzak, mi lehet az a „bölcsesség”, ami…..
Tolle, lege! Feltét nélkül??! 2011.05.03 23:12:00
A mai társadalom a tudásra és a hatalomra épül. Emiatt nem tudunk mit kezdeni az esélytelenekkel. Hajt a sikerre való törekvés és az elbukástól való félelem. Nem tudjuk elviselni, hogy környezetünkben való jelenlétük felhívja a figyelmünket, hogy mi is lehetnénk a helyükben.…..
Tolle, lege! az Ige testé lett 2010.12.25 03:04:00
"Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, mert Isten volt az Ige. Ő volt kezdetben Istennél, minden ő általa lett, s nélküle semmi sem lett, ami lett. Benne élet volt, és az élet volt az emberek világossága. A világosság a sötétségben…..
Tolle, lege! vágyak 2010.12.01 21:54:00
  Mindannyiunkban közös témát, kérdést érintenék. Mindannyiunkban élnek, mozgolódnak vágyak, és ezek között van néhány közös is. Az ilyen 'alapvető' vágyaink elsősorban a szeretet-éhségünkhöz kapcsolódnak. Elsőként arra vágyunk nagyon, hogy szeretve, elfogadva…..
Tolle, lege! November 2010.11.15 21:52:00
November van. A halottainkra emlékezünk és ez így helyes. Számomra ez mindig vet fel néhány kérdést. A leginkább ilyenkor jobban hajlamos vagyok azon elmélkedni, gondolkodni, hogy is van a halál után. Hogy lehet az, hogy Isten végtelenül szeret minket, megbocsájt nekünk, és mégis…..
A modern ember egyre individualistább, így egyre jobban utálja az intézményeket és mindent, ami fölötte áll. Úgy érzi , hogy csak bele akarnak szólni az életébe. Így a kötött vallásba tartozás sem bevett dolog már mint régen. Annak idején mindenki hitt abban, hogy ő és az…..
Iránytű. Olyan valami, amely az én világomban azt mutatja meg, hogy merre van dél és merre van észak, nem pedig azt, hogy merre kell menni, és főleg nem a Te világodban. De nekem fontos, sokszor nyújt segítséget, amikor ingoványos talajra érkezek, hiszen az ember csak akkor…..
Itt a tavasz, tombol a tipikus fesztivál előszezon. Szépen csepegtetik az első hivatalos információkat a fellépőkről; fikázzuk, bármi is lesz a végleges line up a nagyszínpadon, fesztiválidőpontok alapján tervezgetjük a nyarunkat; reménykedünk, hogy idén nem fog szakadni az eső…..