Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Little Black

112 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új év új táskák, január közepétől az üzletekben a Prada tavaszi kollekciója, ami a Piramyd névre hallgat és gyönyörű színekben pompázik a halvány kéktől a cseresznye pirosig. És akkor jöjjenek a táskák:..
Csak 5.99 angol fontba kerül, hogy bárki Kate Middleton stylistjának helyébe képzelhesse magát egy új matricás könyvvel. Kate hercegnő életét követhetjük végig az esküvőtől a mézes hetekig és választhatjuk ki, hogy mikor mit vegyen fel. Persze ezeket a játékokat itthon…..
Kis Fekete Divat történelem 2013.02.17 14:12:40
A divat folyamatosan változik, erről egy érdekes infógrafikát találtunk a fashionising.com oldalon. 1775-től napjainkig mutatja be, hogy mikor, mit hordtak az emberek. A blog egy új címen is elérhető: kisfekete.cafeblog.hu..
Az angol királyi posta, a Royal Mail a mai napon dobja piacra a világ talán legdivatosabb bélyeg kollekcióját. A kollekció célja, hogy tisztelettel adózzanak az ország legnagyobb divattervezői előtt. Így a bélyegeken többek között Alexander McQueen, Vivienne Westwood és Zandra…..
Kis Fekete Designer sportcipők 2012.04.23 13:24:00
Két világhírű divatház is a múlt héten mutatta be sportcipő kollekcióját. A Missioni a Converse világhírű magasszárú cipőjét, míg a Kenzo a Vans deszkás cipőjét álmodta újra. A Missioni jellegzetes mintájával készült klasszikus Converse cipőt 3 színben adták ki. Két…..
Little Black 2012.05.10 14:35:46
Úgy tűnik a tengerentúlon lassan mindent színátmenetesre festenek. Az egész kezdődött a hajjal és a körmökkel, mára már eljutott a színekkel való játék a ruhákhoz is.A legújabb trend a batikolt farmer, ami egyre inkább megjelenik a webshopokban és a sztárok ruhatárában…..
A Tetovált lány főszereplőjeként vált világhírűvé, de már korábban is több filmben szerepelt, fiatalon kezdett el színészkedni, első emlékezetes alakítását a 2009-es Lázongó ifjúság című filmben láthattuk. Ebben az évben feltűnt a Sundance filmfesztiválon is, a lenti…..
Kis Fekete Királyi kollekció 2012.04.23 08:41:00
Vivienne Westwood az angol királynő gyémánt jubileumára kapszula kollekcióval rukkolt elő.  II. Erzsébet királynő idén ünnepli trónra lépésének 60. évfordulóját. Ennek alkalmából szerte Nagy-Brittaniában ünnepségeket rendeznek. Az angolok híres tervezőnője, Vivienne…..
A héten rendezték meg New Yorkban a Tribeca Filmfesztivált, ahol a nyitó film az Ötéves jegyesség (The Five Year Engagement) című vígjáték volt. A film főszereplője Emily Blunt igazán szép és elegáns kis fekete ruhában jelent meg a premieren.…..
Mint mindennek, az eljegyzési gyűrűknek is van divatja. Pár éve még a karika gyűrűvel kérték meg a lányok kezét, mára pedig már egész iparág épült az eljegyzés és az utána következő esküvő köré. Lassan elkezdődik az esküvők szezonja és a lánykérést is a legtöbben…..
Már a 16. században egy olasz művész, Giuseppe Arcimboldo készített olyan képeket, melyeken az emberi arcok és formák, gyümölcsökből , virágokból, faágakból álltak össze. A szürrealista látásmódú Salvador Dali nagy kedvencének hatására a mai napig sok kreáció…..
A Sephora üzleteiben és online felületén már kapható a legújabb őrület, a kaviáros körömlakk. A 3D körömlakkok trendjének legújabb változatának ötlete a Ciaté márka alapítójának és kreatív igazgatójának, Charlotte Knight-nak a agyából pattant ki. A körömlakkra a…..
Kedden a The Avengers – Bosszúállók című film premierén Scarlett Johansson egy nagyon extra és egyedi kis fekete ruhát viselt a Versace 2012-es őszi kollekciójából. A ruha, ahogy az egy kis feketéhez illik, nagyon elegáns volt, de egy érdekes csavarral egy egyszerű LBD-nél sokkal…..
Alejandro Ingelmo tavaszi-nyári kollekciójából származik ez a gyönyörűséges darab, mely igazi különlegesség sárkányos taréjával. Mindezt természetesen visszafogott fekete színben, hisz ehhez a különleges formához nem szükséges a feltűnő szín. Az origami művészetből…..
Bar Rafaeli hazánkban kevésbé ismert modell, pedig a hölgy már sok mindent letett az asztalra, többek között szerepelt a francia Elle és a Sports Illustrated magazinban is. Az izraeli születésű sztár sokáig, mint Leonardo DiCaprio kedvese szerepelt az újságok címlapján. Jelenleg…..
Akkor amikor már úgy érezzük, hogy valamiből nem lehet ennél többet kihozni, a divat tervezőknek sikerül minket újra és újra meglepni. Nagyon szeretem a szoknyákat, főleg azt a tulajdonságukat, hogy számtalan változatban léteznek és mindig, minden alkalomra meg lehet találni a…..
A Piaf című filmben nyújtott alakításáért Oscar díjjal kitüntetett színésznő, új szerepet kapott, ezúttal a divat világából. Ő lett a Dior új táska kollekcióját, a Lady Dior-t bemutató kampánynak az arca és szerepel az ehhez készült filmben is. A kampányhoz a fotókat…..
Karl Lagerfeld amellett, hogy a Fendi művészeti vezetője és a nevéhez fűződik a Chanel divatház kreatív igazgatása, szerepel a legbefolyásosabb 25 divatszakembert felvonultató listán is. Így természetese, hogy több stílusos lakással is rendelkezik szerte a világban és persze a…..
Legalábbis a Dior tavaszi gyerek kollekcióját bemutató képekről ez jutott eszembe. A divatház 2012 tavaszi-nyári Baby kollekciójának kampány képeiből olyan hangulat árad, mintha egy század eleji gyerek zsúrba csöppentünk volna, ahol a gazdag emberek csemetéi szép ruhácskáikban…..
Kis Fekete Virágozz ki tavaszra! 2012.03.26 08:43:00
Végre itt a tavasz (vagy lassan már nyár, amilyen szép idő volt a hétvégén) és elkezdtek rügyezni a bokrok és a fák. Az idei tavasz trendjei alapján itt az ideje, hogy mi is kivirágozzunk. Mivel a virágos ruhákból készült szettek elég feltűnőek és sokszor már a kicsit…..
A nyugat-brazíliai Pantanal vidéke ihlette a Gucci új táska kollekciójának darabjait. A Franciaországnál nagyobb területen fekvő vidék élővilága páratlan. Több, mint 650 fajta madárnak, több mint 300 fajta halnak, hüllőnek és emlősnek ad otthont, az itt található egzotikus…..
Az Emporio Armani és a Stella McCartney márka is sportolóknak szóló ruhákkal rukkolt elő a múlt héten. Igaz, ez nem annyira meglepő, hiszen mindkét márka már nagy gyakorlattal rendelkezik ezen a területen. Stella McCartney már régóta együttműködik az Adidas szakembereivel és…..
Kis Fekete Carrie Bradshaw fiatalon 2012.03.24 14:22:00
Mint arról már több helyen is beszámoltak (pl.: itt és itt) az év elején elfogadta az amerikai CW csatorna, azt a sorozat ötletet, mely a kultikus Szex és New York főszereplőjének tinédzser korában játszódik, és bemutatja, hogyan is lesz valakiből "IT girl" (~nagyon menő csaj). A…..
A genfi székhelyű Shawis Jewelry luxus cég bemutatta első, csak gyémántból készült gyűrűjét. A gyűrűt teljes egészében egy gyémántból csiszolták ki egy speciális lézeres technológia segítségével és 150 karátos. Ha valaki ezzel szeretné megkérni kedvese kezét, mélyen…..
Little Black 2012.03.24 12:57:25
@Tina0611: Így igaz, pedig mennyiszer átnéztem, és ekkora hibát nem vettem észre...
Köszönöm!
Az elmúlt hetekben zajló őszi-téli divatbemutatókon New Yorktól Párizsig mindenütt a lófarokba fogott haj uralkodott. Természetesen a fodrászok szebbnél szebb és érdekesebbnél érdekesebb megoldásokat találtak ki a modellek hajából.Az nem kérdés, hogy a copf örök kedvenc,…..