Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrParpila

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon ritka, hogy valaki gyökeresen új megközelítéssel álljon elő az okkostelefonok világában, így nem csoda, hogy pár napja hirtelen mindenki a Splay Launcherrről beszél. Aki kicsit mélyebben foglalkozott már az Androiddal, nyilván több launcherrel, azaz alternatív…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
Nem tudom, Mária levele mennyire fogja megosztani az olvasóközönséget, mert egyrészt igaza lehet benne, hogy veszélyes dolog, ha belecsattan egy ilyen nagy acéltönk az autó aljában, miközben az éppen áthaladna fölötte. A másik oldalról nézve viszont csak volt ott egy piros lámpa,…..
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..