Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alternate_Reality

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
igazmondo A Tudomány lényege 2012.06.12 15:24:00
Azt olvastam valakitől, hogy  a tudomány lényege a kételkedés. Ez az állítás kissé meglepett, mivel nem láttam tőle, hogy egyetlen tudományos tételben is kételkedne. Gondoltam megkérdezem értelmiségi olvasóimat, mi az igazság. polls & surveys Melyik tudományos tanban…..
Alternate_Reality 2012.07.13 13:32:08
@wmiki: "a gravitont mivel tudnád igazolni?"

melyik állami általános/középiskolában "magoltatják" a gravitont? Melyik állami tankönyvben találtad ezt meg?
Kedves Olvasók, (Frissítés 1: Az Esemény várható menetéről egy korábbi cikk a frissen becsatlakozóknak: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/18/a_hatterhatalom_felszamolasa_eltavolitasa ) Frissítés 2: Kikerült egy új Wilcock cikk, amelyben leírja, hogy beszélt Drake-el,…..
Alternate_Reality 2012.07.03 10:44:42
@zazuma: Hmm érdekes, bár én mindenképpen lassú átmenettel számítok, Földanya megtisztításához először le kell számolni a sajnos jelenleg nagy számban élő Sötétekkel is. Bár Alan Scott megerősítette Drake állításait, időpontot ő sem tudott adni, de a tanács szerint is közel van, csakúgy mint a technológiai összeomlás, tehát a Sódutok eljövetelére ezért is nagy szükségünk van...
A világgazdaság összeomlásáról, már volt szó. A technológia összeomlásról még nem. Ennek több tényezője lehet: Olaj- és energiaválság, ritkaföldfémek hiánya. Pólusváltás. Napkitörések: link1 link2 Most csak ez utóbbiról írok, egy erősebb…..
Alternate_Reality 2011.10.11 09:22:56
@wmiki: Arról nem írsz egy kicsit, hogy a napkitörés miatt miért nem lesz szemétszállítás meg lift? :) Meg jó lenne valami TÉNY ami alátámasztja az állításod is. Csakmert mikor volt a Y2K akkoris a félművelt emberek terjesztették a nagy semmit, hogy itt a világvége, ehhez képest semmi sem történt. Most sem fog.
igazmondo Az élet értelme 2011.09.01 11:11:00
 Tudományos/ateista/materialista nézőpontból az emberi élet értelme. (Az az értelme, hogy véget érjen.) (Kifejtés)..
Alternate_Reality 2011.09.15 14:35:16
@wmiki: nem, nem lehetne, ugyanis amiről te beszélsz azt szubjekumnak hívnak. Azt, hogy például szerinted egy fodrász jó vagy rossz teljesen szubjektív és nem is fog veled a témában várhatóan olyan vitatkozni, aki még sosem találkozott ezzel a fodrásszal.

Azt viszont illene látnod, hogy objektív kérdésekben, pl. Föld alakja a szubjektum teljesen mellőzhető ugyanis teljesen független tőle! A tudományos munka pontosan ezért személytelen, az állításokat nem az alapján kell mérlegelni, hogy ki mondta hanem hogy mivel támasztotta a mondandóját alá.

Példáddal élve: amikor az atom modelljéről beszéltek az nem vélemény volt, hanem rengeteg kísérlet és kutatás eredménye, amihez bárki hozzáfért és leellenőrizhet.

Hidd el, azonnal elfogadnám a Föld laposságáról való elméletet is ha azt valaki tudományosan komony szinten alá tudná támasztani.

Kicsit rágódj ezen amit írtam, fontos látni a szubjektum és objektum közötti különbséget!
Alternate_Reality 2011.09.16 09:29:15
@wmiki: tehát azt mondod, hogy szerinted az rendben van, hogy olyanról mondjunk véleményt, amiről gőzünk sincs csakazért, mert más (aki sokkal jobban bennevan) sem tud mindent? Ha jól tudom régen ezekez az embereket nevdzték kontárnak :)
Alternate_Reality 2011.09.16 11:13:06
@wmiki: nem, mert azt politikai indíttatásból csinálták, ez meg tökmás.

Amúgy meg véleménye akárkinek lehet, csak utána ne csodálkozzon ha kinevetik mert totál butaság. Azok az emberek, akiket te kigúnyolsz már régen végigjárták az utat amit te most jársz és rájöttek, hogy ez nem vezet sehová... ezért van tapasztalatuk. Csupán a buta emberek hisznek abban, hogy rálelnek a szent grálra maguktól.
Appleblog Tanker az iPhone-hoz 2010.07.27 10:13:00
Írtam már Twitteren is, hogy egyre gyorsabban merül az iPhone-om, gyakran úgy is eljut a piros sávba alig fél nap alatt, hogy egy percig sem használtam. Aztán vannak jobb napjai, amikor gyötörhetem, használhatom, tartja magát. Nem az akku ment tehát tönkre, inkább arról lehet szó,…..
Alternate_Reality 2010.07.28 14:56:44
@Zool2107: talán mert nem oldotta meg?
igazmondo A véletlen bekeményít! 2010.05.05 17:39:00
 Sok mocskolódó üzenet érkezik a blog-ra, és olyan kommentek is, amik olyanokra kérdeznek rá, amit korábban már kifejtettem, vagy önálló gondolkodással is rá lehet jönni a válaszra.Van egy olyan érzésem, hogy ezután, az ilyen üzenetek törlődnek, és a kommentelő örökre…..
Alternate_Reality 2010.07.28 12:46:32
@zéka: "Ha én elkezdek mocskolódni, akkor te bőgőgörcsöt kapsz."

Te pedig nagyon valószínűleg kitiltást és a kommented is el fog tűnni.
Alternate_Reality 2010.07.28 13:01:55
@wmiki: "ebben a kommentben némi ellentmondást érzek, ami értelmetlenné teszi az egészet"

Ebben az esetben javaslom, hogy fuss neki mégegyszer, szerintem utána érteni fogod.

Most ilyeneket kérdezel, hogy Isten ezt mondja meg azt mondja... szerintem teljesen értelmetlen az ilyen témájú beszélgetés, ugyanis az én istenképem teljesen más mint a tiéd, ezért írtam, hogy nem tudom, hogy te hogy képzeled el. Mindenesetre egyszerűbb elhinni valamit, ami bizonyítva van semmit feltételezgetni ugyebár....
Alternate_Reality 2010.07.28 13:11:57
@wmiki: te pedig egy láthatatlan lényben hiszel, ami a te hited szerint mindent teremtett miközben semmi sem támasztja alá. Most akkor mi a különbség? Nekem egyszerűbb elhinni, hogy ha minden blog így meg így működik, akkor a tiéd is (Occam). Talán előbb a saját magadat kéne megértened, nem?