Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LadySatch

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Csütörtök. 2015.11.05 17:54:41
Feltöltöttem sóderral a járólapok közeit, ezzel a kerti ösvényt késznek nyilvánítom. Délután méretre vágtam az első 20X40-es zártszelvényt, ami a kocsibeálló ívelt polikarbonát tetejét fogja tartani. Nagyon pontosan mértem, milliméter pontosan bejelöltem körbe a vágás…..
Hajónapló Szombat. 2012.01.14 23:17:00
 Régi tengerészmondás, hogy "elsüllyeszthetetlen hajó nincsen". Mindazonáltal én elképzeli nem tudtam volna, hogy egy olyan hajót, mint a Costa Concordia olyan baleset érjen, mint amiről ma adtak hírt a médiák. Csak a paraszti eszemre hallgatva és a képeket nézve a…..
Hajónapló Vasárnap. 2010.08.01 21:32:00
Fhúú, eseménydús napunk volt. Előzetes (mint az esti híradóban) címszavakban, működik az önindító, beindult a motor, Deni meglépett (nyugi Balázs, megvan).Reggel hatkor sétára indultam "D"-vel. Amire a fene se gondolt, csúszkál a harmatos decken, csikorgó körmökkel…..
LadySatch 2010.08.02 11:52:37
Hát igen, a kutyák nagy fazonok tudnak lenni.

Velem is megcsinálták kétszer is...még Amerikában vittem három kis seggdugasz kutyát sétálni (csak egyet akartam, amelyik okos volt) de nem volt szívem a többit otthagyni, így elvittem őket is. Sétálunk már egy ideje a nagy semmi közepén, vagyis egy úton amit kukorica földek vesznek körbe mindenhonnan, amikor érzem, hogy mintha kicsit könnyebb lett volna az egyik próáz. Hátranézek és látom, hogy a kis disznó rohan amilyen gyorsan csak tud a másik irányba. Próbáltam utána futni, de a másik kettő nem bírta az iramot a kis lábaik nem engedték. Sehol semmi, amihez kiköthetném őket...hát vicces volt. Persze ő se állt meg a boga istenért se, ilyenkor naná, hogy az egyszál úton jött egy autó, ráadásul pont kanyarban, na mondom ha ez kivasalja, akkor az én fogadócsaládom kinyír, és talán még a programból is kizárnak, de szerencsére látta, hogy bénázok és lassan kikerülte. Végül csak eljutottunk egy póznáig, ahova a másik kettőt kikötöttem és a harmadik után eredtem, de addigra már jó messze volt, meg kell mondjam majd kiköptem a tüdőmet mire elkaptam. Kedvem lett volna egy kicsit megrángatni a dögöt de nem tettem.

Aztán a másik családnál törtét télen, amikor suliból hazaértem mindig kiengedtem őket a kertbe, de mivel ott nincs kerítés hosszú pórázon tartottuk őket. Egy karabínert kell beakasztani a láncába...ami meg volt fagyva, és én nem vettem észre, hogy nyitva maradt egy kicsit. A kutya, Tucker természetesen azonnal kapott az alkalmon és csak azt láttam, hogy rohan mint az állat össze vissza ugrál, (nagyon szerette a havat) majd a tipikus amerikai 'ház telepen' eltűnik a fenébe, én papucsban rohanok utána, majd vissza megyek a házba egy kis 'treat'-ért, arra mindig engedelmeskedik. Nála is féltem, hogy kivasalja egy kocsi, főleg amennyire az amerikaiak nem tudnak vezetni (tisztelet a kivételnek)...végül egy sokadik ház kertjében szaglászott, épp jött ki az ottlakó, aki látta, hogy rohanok mint a hülye...persze próbálkozott még utána kibújni a nyakörvéből, de mindig törtem neki egy kis finomságot és vissza mentünk a házhoz...
Hajónapló Hétfő. 2010.07.26 20:07:00
Péntek este  a napi munka izzadtságát és szennyét lemosandó beálltam a zuhany alá. Amint leszappanoztam magam, a zuhany azt mondta, hogy hrrrr, ezzel jelezve, hogy elfogyott az utolsó csepp is a negyedik, azaz utolsó édesvíztankból. Elöször elég tanácstalanul vakartam samponos…..