Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cangamen

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
London-Sydney bringával – Interjú  Június elején volt szerencsém vendégül látni otthonunkban a két “szimpatikus idiótát”. Henry és Jamie két angol srác, akik a fejükbe vették, hogy elkerekeznek Londonból Sydney-be. Couchsurfing-en találtak…..
Bő egy héttel ezelőtt a megosztási ikonok integrálásáról számoltunk be, most ismét egy régi adósságunkat törlesztjük felétek. Ezentúl a  szerkesztőből elérhető ikonnal szúrhatjátok be a <!--more--> taget. Ha hosszú posztot írsz, de a blogod főoldalán csak egy…..
cangamen 2010.08.04 10:21:58
Bicajozzunk! Bringa a vonaton 2010.07.28 19:32:00
 Bringa a vonaton  Az itthon közlekedő vonatok nagy részén már egyáltalán nem ördögtől való dolog bringával együtt utazni. Egyre több vonatban fut valamilyen kerékpárszállító kocsi, ha pedig nincs a vonatban kerékpár szimbólummal…..
var sysuri = "/auto/20100621-ingyenes-kerekpar-kolcsonzo-budapesten.html" var logoText = "" var logoLink = "" var logoImg = "none" function SendToFriend() { var MyTemp; var MySysuri; if (location.href.indexOf('http://origo.hu/') > -1 ||…..
Fesztivál Bánkon idén újra!2010. augusztus 5-6-7-8.            Bővebben info itt:tekerjatora.hu/..
 Alberto Contador megnyerte a 97. Francia körversenyt, ezzel harmadszor lett a Tour de France győztese. Mindenki azt hitte, hogy az ilyen napokon szokott lassú tempóval érkeznek meg Párizsba és már csak két nyitott kérdés okozhat izgalmat, nevezetesen a…..
Bicajozzunk! Start! 2010.07.28 09:57:00
kÉT kerékre fel!..