Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venora

21 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Mt!   A következő problémám lenne. Jelenleg Közfoglalkoztatás keretében közmunkán dolgozom raktárosként egy megyei jogú város városgondnokságánál, mint munkáltatónál.A munkáltató nem biztosít részemre munkaruhát, rendszeresen megsérti jogaimat. Olyan munkát…..
    Zemlényi Patrik 2. oszt. (Mátyás Király Általános Iskola Hernádkak)     ..
          Berecz Máté Álmomban Messzi megérintett. Szeretem őt, mert hatalmas szárnyaival bárhová el tud repíteni. Most is azt kérdezte, mint mindig: -        Merre jártál ma?…..
Patrónus program Meghívó 2011.05.23 15:24:00
Hernádkak Község Önkormányzata a Mátyás Király Általános Iskola és aPélda Képfőiskola Kortárs Művészeti AlapítványTisztelettel meghívja Önta Patrónus Programsoron következő rendezvényére.Időpont: 2011. május 30. hétfőHelyszín: Mátyás Király Általános…..
 ..
2011. márciusában és áprilisában két előadás keretében ismerkedhettek a program résztvevői alapvető gazdasági ismeretekkel. Az Oszd be és uralkodj! címmel rendezett délután olyan, elsősorban a háztartások pénzügyi helyzetét elemző előadás volt, melyben a takarékossági…..
A rajz-és fogalmazásverseny új beadási határideje: május 7!..
    A jövő települése, ahol élni fogok  Rajz- és fogalmazás-verseny Miskolc és vonzáskörzetének településein élő óvodásoknak, kisiskolásoknak  Rajzold le, fogalmazd meg, hogy amikor elhagyod az iskolapadot, vagyis felnőtt korodban milyen településen…..
 2011. január 28. péntek 16 óraSPN CSOMÓPONT- MISKOLCA Spanyolnátha művészeti folyóirat rendezvénysorozata Az ÁtjáróBársony Júlia beszél színházi projektjeirőlKísérő: Berka AttilaKözreműködik: Székelyhidi Zsolta Spanyolnátha művészeti szerkesztőiA CsomóPont: a…..
Patrónus program Programindító 2011.01.06 15:00:00
Cípősdoboz-akció Hernádkakon!A patrónus program első látványos megmozdulása volt a 2010. decemberében szervezett Cipősdoboz-akció a településen.A részletekeről itt: http://www.hernadkak.hu/index.php?menu=1&page=1&id=202..
Minden kedves látogatónknak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánunk!..
A Példa Képfőiskola Kortárs Művészeti Alapítvány által életre hívott program mottója: a program egy "Lehetőség-csomag azoknak, akik nem a sült galambot várják. A többiek beszéljenek a galambbal..."A program előkészítése 2010. márciusában indult, amikor is az…..
A magyar kormány legfőbb vállalása a januárban kezdődő soros elnökségre az európai romastratégia megalkotása. A francia és olasz cigánytáborok felszámolása, illetve az azt követő összeurópai társadalmi és politikai vita is mutatja a kérdés megoldásának sürgősségét. A…..
venora 2010.12.10 09:41:19
@gauche caviar: szerintem amikről beszélünk elég komoly dolgok. attól, hogy valaki szociológus még nem feltétlenül hülye, mint ahogy annak sincs kétséget kizáróan igaza, aki cigány mellett lakik. De bocs, ha a te szádon csak hülyeség jön ki, akkor inkább ne mond a tutit. Legalább is, ne ironizálj azokon, akik legalább egy, a többiek számára értelmes mondatot le tudnak írni.
Ahogy a civilek közt, a rendőrök között is vannak segítőkész és mindent leszaró emberek. Előbbire jó példa az az egy évvel ezelőtti fotó (ld. lent), amikor két motoros rendőr - akik közül az egyik a blog olvasótáborának kemény magjához tartozik - lábbal tolt le a…..
venora 2010.12.09 15:37:16
@min: hoppá! azért járt a csi szakszerviz is. meg azért ment a rolex/álrolex csúcsidejű beazonosítása is.
venora 2010.12.09 15:50:23
@venszivar: ezt nem egészen értem. mért vertek volna át. sztem a suzukiról köztudott, hogy a karosszéria hagy kívánni valót maga után. én is tudtam, amikor megvettem. ezért mondom, hogy egy ilyen erdei kalandot épségben ezzel az autóval megúszni a mese kategória.
venora 2010.12.09 15:56:49
@(---Flúgos Buszos---): ha jól emlékszem a suzuki elejének egy része műanyag. vagy színrefújt, vagy csak úgy. na de nem valami erős műanyag...
Vadonatúj gyermekfoglalkozásainkról bővebb információ az alábbi linken érhető el:http://miskolcigaleria.hu/index.php?pid=10061Szeretettel várjuk az iskolás csoportokat! ..
Október 9-én, szombaton ismét családi nap lesz nálunk. Ezúttal "sokszínvilágolni" fogunk. sokSZÍNvilág A múzeum ismeretterjesztő, kreatív, tematikus foglalkozásait azoknak ajánlja, akik érdeklődéssel szemlélik a körülvevő világot és szívesen időznek színházi…..
 Megjöttek a színészekAdatik hírül mindeneknek A nap szenzációja, Hogy nem üres Thália háza: Megjött minden lakója, Hogy eltaplósodott szivekben Támadnak a remények: Megjöttek a szinésznők, Megjöttek a szinészek. Nagyérdemű szabad kir. város, Te botrányosan mű-barát,…..
            ..
Családi nap a Kulturális Örökségvédelmi Napokon!A Kulturális Örökségvédelmi Napokon évek óta bevett szokás, hogy a megnyílnak az érdekes épületek, múzeumok, gyűjtemények, színházak, s ingyen fogadják a látogatókat. Úgy hisszük a Színészmúzeum nem csak épületként…..
venora 2010.09.14 14:11:42
Bízom benne, hogy a kissé döcögősre sikeredett indulás után annál nagyobb pörgésre számíthat a múzeumbarát olvasó. Pillanatnyi késedelem oka, a nagyon zsúfolttá vált szezonkezdet. Történt ugyanis, hogy a Színészmúzeum múlt év őszén felújítás, átrendezés, építkezés miatt bezárt, s egy teljesen újjávarázsolt belső térben, szakmai prezentációiban, a kiállítási anyag bemutatásában is frissen és üdén lépett a nagyközönség elé. Igen ám, de jött a nyár, és a nyár a múzeumok életében nem olyan, mint mondjuk a strandoknál. Mivel Miskolc egyetlen sétálóutcáját épp munkagépek foglalják el teljes hosszában, s a villamos síneknek már nyoma sincs, következésképp a közlekedés ahelyett, hogy egyszerűsödne, inkább bonyolódik, szóval az amúgy is csendes nyári turista (és nem szalámi) hónapok még nagyobb nyugalommal borultak a múzeumi termek hűvösére. Ilyenkor a múzeumi munkatársak egy része is szabadságon, vagy éppen a strandon, szóval az élet megy, csak épp nem abba az irányba, amelyből majd múzeumi híreket kovácsolni lehet. Aztán, ahogy a szeptember a völgyben nyíló kerti virágokkal egyetemben beköszöntött, a múzeumi élet is felpezsdült. Jöttek sorra az iskolás csoportok, egymás kezébe adva a kilincset. No, itt tartunk most. Eme szerény kis blog pedig várt a sorára. No most vagy sora!
Mondják, a türelem nagy erény, mi már nem kérünk sokat, csak még picit, hogy összeszedjük a nagy kapkodásban magunk!
Sebők János szerint a beatkorszak kezdete az a nap (1962. október 24.), amikor megjelenik a Beatles Love me do című lemeze. Az 1962-es Ki mit tud?-ot a Borsodi Szénbányászati Tröszt zenekara nyerte meg. A tánczenei dallamokba már egy évvel később is olyan zenekarok dúdolnak bele mint…..
venora 2010.08.03 20:12:07