Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hlarsson

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A focit nem szerető hölgy és férfi olvasóinktól elnézést kérünk, de évente egyszer meg lehet bocsátani. Hiszen évente egyszer van a Bajnokok Ligája döntő, és még ezen belül is ritkán fordul elő, hogy Európa két legjobb bajnokságában domináló két csapat csapjon…..
Hamilton Alonso előtt állt a depóba, egész meggyőző volt az előnye, ahhoz mindenképp elég, hogy hamarabb is jöjjön ki a spanyolnál.A Ferrari viszont nagyon összekapta magát, jóval hamarabb engedte el Alonsót, a két kocsi egymás mellett ment végig a boxutcán, majd gyorsított a…..
hlarsson 2010.06.14 15:16:35
Vettelnek nagyon kell a találmány, a Ferrari próbálkozik, a Mercedesnek már lehet, hogy megvan.A Kínai GP szabadedzésein a Merci állítólag végig használta a csatornarendszert Schumacher kocsijában, bár ez sem a gépen, sem a német köridőin nem látszott – Nico…..
A hétvégi Maláj GP-n szabályos utoljára az oldallégterelőre szerelt visszapillantó, a fél mezőnynek új helyet kell találnia a kicsi, de annál fontosabb eszköznek. A pilóták Ausztráliában akadtak ki, legtöbbjük semmit nem lát a mozgó, vibráló minitükörben, ami…..
hlarsson 2010.04.01 17:00:14
Ismerjék meg Bobyt, aki annyira rendes, hogy telefonálgatott, majd kifizette egy MÁV-kaller által megsanyargatott külföldi lány büntetését, és csak felaakkora összegért fogadott el eurót tőle. Boby azon füstölög, hogy 1.) a MÁV miért nem fogadja el a külföldi…..
hlarsson 2010.03.04 11:33:40
@Csigorin: Oroszországban a "vonatra" tényleg nincs, viszont a diákok által inkább használt "elektricskára"(távolsági vonat, értsd akár 200 km is) van 50%.
 Az utolsó két kérdéséhez érkezett a szezon legjei sorozat (amennyiben az idény meglepetéscsapatairól szóló posztot elfogadjátok az év csapatainak is), utána összesítés és szavazás következik minden témában, a legtöbb jelölést begyűjtő szereplőkre. A kérdések…..
Hétfőn befejeződtek a svéd bajnokság negyeddöntői. Mint már megírtuk, a Farjestadnak sikerült leghamarabb rövidre zárnia a dolgot, Vas János csapatát, a Brynast intézte el négymérkőzéses söpréssel. A Frölundának csupán egy meccsel kellett többet játszania az…..
hlarsson 2009.03.19 16:47:15
A Szalavat Julajev a jelek szerint komolyan meg akarja nyerni az első Bajnokok Ligáját, kezdésként mindenesetre alaposan elpáholták a Ceske Budejovicét. A HV 71 is alaposan megverte a selejtezős SC Bernt, a Slavia Praha legyűrte a Linköpinget, az Eisbären Berlin pedig meglepetést…..
Múlt hétfőn Svédországban is beindult az élet, kezdetét vette Európa egyik legerősebb hokibajnoksága, az Elitserien. A holtszezonban nagy volt a jövés-menés, az összes csapatról érdemes szót ejteni, legalább a nagyobb távozók-igazolások szintjén. Ábécérendben haladunk. A…..
Az utolsó pillanatokban is vadul forgatod a továbbtanulási tájékoztatót? Bizonytalan jövőképek gyötörnek? Netovább. Lehet hátradőlni, pipára gyújtani - díszdobozban szállítjuk a helyes megoldásokat. Intellektuálisan túlképzett országunkban komoly igény mutatkozik a kétkezi…..
hlarsson 2008.02.17 23:20:21
Rajczi Péter a csúcsra ért, örülhet minden magyar drukker, különösen a kaposváriak (a lilák kevésbé, hiszen egyik sztárjuk ment el). Ahogy a NS is fogalmaz: A fordulópontot számára a 2006/2007-es bajnokság jelentette, amikor tizennégy meccs után tavasszal az angol másodosztályú…..
Ki lehet ez a szurtosképű srác Betis-mezben?..
hlarsson 2007.08.01 19:34:43
Azt gondolod, rohadt okos vagy? Azt gondolod, mindent tudsz a fociról? Vagy csak simán nagy a szád? Itt a fantasztikus lehetőség, hogy a Nou San Trafford rendkívül művelt szerkesztőinek is megmutasd, hogy náluk is több eszed van. Vegyél te is részt az első Nou San Trafford David…..