Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bankotsu

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Szóval elég régen írtam...elkezdődött az egyetem,és minden időmet leköti, hogy a suli a Barátnőm és a póker között beosszam az időmet, és még mindig lusta vagyok persze. De gondoltam ezt megosztom veletek, ugyanis amit tegnap elértem eredményt, azt nehéz magamban…..
Ez a post egy rinyáló post. Ilyet még nem írtunk. A bad beat sztoriknak semmi értelme nincs. De a Moneybookers az bassza meg! Átvittük a pénzt Starsról Full tiltre. 256$-t fizettettem ki Starsról, plusz ehez jön a 90$ amit savvy bácsi adott. Ez ugyebár 346$. Namost az átváltási…..
Ez a post azt örökíti meg, hogy végre valahára bekockultam a netpókerbe. Nehéz volt, de sikerült elérnem, hogy az a mentalitás hasson át engem is, mint amire egy online pókeresnek van szüksége. Ha a játékra gondolok akkor ne szép move-ok jussanak eszembe, nem érdekes versenyek, ne…..
Régen adtam hírt magamról. Ennek egy komoly oka van. Éktelen lusta vagyok. Na jó, meg volt egy hatalmas bukó szériám, és annyira tilten voltam, hogy nem akartam bad beat sírástól áztatott bejegyzést írni.Annyi eredményt sikerült elérnünk, hogy nem mentünk tönkre. Na jó ez sem…..
Régen nem írtam. ennek több oka is van, de ez most lényegtelen. Közben azért játszogattam, haladtunk. spLEEn ugye szárnyal, én pedig kullogok utána. De én is pluszba verekedtem magam a borzalmas rajt után. Én nem csak sng-t játszom, hanem próbálgatom magam. Természetesen az sng-é a…..
 Sziasztok!no visszatérünk.Jól levágott minket az átváltási procedúra, de ezt már szinte megszoktuk. Mondjuk ez most mindenen túltett. A 58 leszedett dollrunkból 105 lett miután 50-et rátöltöttünk, úgy, hogy még 600Ft pluszban hozzájött. No mindegy.Közben változik a terv,…..
 Mit is jelent ez pontosan? Azt, hogy ha valaki bónuszvadászatra adja a fejét annak számolnia kell azzal a következménnyel, hogy napokig nem fog tudni játszani. Várni kell. Arra kell várni, hogy egyik teremből a másikba jusson a pénz. Azaz inkább arról van itt szó, hogy arra…..
 Tóth Ricsi nemcsak jó pókeres, de a póker oktatásban is ott van. Hivatalos pókeriskoláról még nem hallottam, de a csaját Polgár Krisztinát sikerült megtanítani pókerezni. Másfél éve még játékpénzben és 1/2 centes vakokon játszott, most már a Chocolate poker…..
Póker Bónusz Blog November Nine 2010.07.24 12:19:00
...avagy kik lettek a „Novemberi Kilencek”?Eldőlt a November Nine, azaz a Novemberi Kilencek névsora. Ez tehát a 2010-es World Series of Poker döntője, melyen folytatódik a szokatlan rendszer, tehát a versenysorozat döntője 5 hónappal később zajlik le, mint a verseny kezdete.…..
A GSN televízióban leadták az ez évi Aussie Millions negyedik napjának tévéfelvételét, melyben már csak 18 játékos küzdött az eredetileg 746 indulóból. Az Aussie Millions negyedik napján hagyományosan már csak hat fős asztalokon játszanak a játékosok, köztük egy olyanon is,…..
7 fős házipartira került sor ehéten.Érdekes leosztásokkal indult a játék, már az első körben AA akadt össze KK ellen, és a bedobott lapok közt volt még 99 és JJ is. De Matusek László jól játszotta meg a pocket AA párját, mert ha nem zárja ki preflop a többieket,…..
  Ennyi volt.A Party Póker akciónak vége lett. Nem nagyon bánom mit mondjak, ezek a rabló mocskok 20%-os fee-t számolnak fel egy sng-re. Na ez mit is jelent ugyebár. Azt, hogy mi az elmúlt három napban 0.80+0.20 -as sit and gokat játszottunk. Pfú. Egyszerűen köpnöm kell, hogy…..
Szóval gondoltuk, hogy valami tartalom is legyen már ebben a blogban, így megírok egy vitatott handet a tegnapi sessionből. És egy nem vitatottat a mostaniból. A leosztás a következőképpen nézett ki. AJo-val egy sima lopást ejtettünk meg középső pozícióban kb 4000-es…..
 Sziasztok! Úgy gondoltam köszönök. Nem fogok mindig, de mivel megnéztem a statot, és kiderült, hogy van aki olvassa amit ide összehordunk, így gondoltam megtisztellek titeket.Tehát akkor a játék. Tegnap este (hajnali 2 kb) spLEEn letolt egy kicsit, hogy mindig utánam…..
Akkor  bevezető után leírom, hogy hogy is kezdünk hozzá ehhez az egész ügyhöz. Apropó egy jó hír: valószínűleg a projektben résztvevő társam is beszáll a blogolásba. Tehát az elő állomás a party poker terme. Ide http://hu.pokerstrategy.com/u71DKT linken keresztül…..
Sziasztok! Elnézést a blog vulgárisabb címe miatt. Valami egyszerű, hangzatos dolgot szerettem volna írni, ami mégis kifejezi azt amiről szól ez a blog.Mert nem a pókerről. Nem arról a szép játékról amit a TV-ben mutatnak. Nem is arról, amiről Luigi Mili és a többi rendes…..