Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a lakó (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..
a lakó (törölt) 2010.10.03 20:51:19
sajnos nem tudtam az összes kommentet végigolvasni, de ennyit tudok reagálni, ami talán segít egy képet kialakítani:

ugyan marina partot írtam, de az "igazi" marina parti lakók a duna teraszt amúgy sem tekintik annak, mert nem a parton van. és azért nem mentünk a partra, mert ott irreálisan drágák már a lakások, egy ugyanekkora 120 négyzetméteres lakás két ekkora terasszal, ott már a többszörösébe kerül.

a prestige házról nem is beszélve, van, aki a prestige első emeletén, a kukákra és fényszórókra néző 20 négyzetméteres lakást bérel havi 200-ért, csak azért, hogy elmondhassa, ő a prestige-ben lakik, és nem a duna teraszban. mi azt tartjuk elvakultságnak. a marina partra meg csak azért költöztünk, mert relatív közel van a városhoz, ahova minden nap sokszor járunk (és régi lakhelyünkről, a XVI. kerületből azért messze volt a belváros), és mert relatív kultúrált lakások voltak olcsón. hárman költöztünk barátok ebbe a lakásba, és a 200e az már tartalmazza a közös költséget és a bérleti díjat. ez az összeg három fele osztva már nem annyira vészes, sőt, pont annyi, mint amennyit bármilyen más újépítésű lakóparkokban elkértek volna tőlünk, és majdnem annyi, mint a drágább, de még mindig panelépítésű lakások. mivel fiatalok vagyunk, az átlagkeresetnél talán valamivel jobb a keresetünk (nem sokkal, tényleg), mert sokat járunk a városba, és mert a XVI. kerületbe is sokat járunk munka és családi okokból, ezért kizárásos alapon maradt a marina part.

és természetesen, tudjuk nyugodtan dolgunkat végezni a beázodt fürdőben is, és kétnaponta járunk futni, és nem okoz különösebb gondot felmászni a hetedikre, leginkább csak az elv idegesít, és pont így idegesítene egy panelben is, és idegesíti is az embereket. és tisztában vagyok azzal, a marina parti lakások semmi mások modern paneleknél, csak pont annyivel kérnek el többet értük, amennyivel újabbak. persze megvásárlásra soha nem adnék ki ennyi pénzt egy lakásra, ez egyértelmű, ennyiért kacsalábon forgó várat építek egy peremkerületben, vagy akár vidéken is, de most fiatalok vagyunk, nem fogunk kertesházat építeni 20 év hitelre (sajnos nincs 60 milliónk zsebben).