Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bringabaro

17 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tőzsdei hírek Tőzsdei hírek 2016.02.02 10:02:14
Tőzsde feed..
Tőzsdei hírek 2016.02.02 10:01:38
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
2008 2011 Emlékeztek az Erzsébet téri P alakú bringatárolók kálváriájára? Három éve az volt a baj, hogy hiába állították volna fel ingyen és bérmentve menő formatervezőink, nem találták a tér gazdáját. Közben meglett a bringatárolók is felálltak. Most meg eltűntek.…..
Tárolható kerékpár: 10 dbTömeg: 120 kgFelület: galvanizált, porfújtRögzítés: dübelezésHossz: 4,4 mSzélesség: 2 mwww.bikefm.hu           Wagenfahrrad  A BikeFM saját tervezésű és kivitelezsű tárolója, amely…..
 A Mikulás egy ötletes kerékpártárolót hozott a veszprémieknek. A tároló elemei az idei nyár végén és ősz elején a lakosság által felajánlott kerékpáralkatrészekből készültek.Ebből tervezték meg a VÉKA építészei a tárolót, amely aztán civil segítséggel épült…..
Fontos célunk, hogy a kerékpározás népszerűségének sokoldalúan segítsük. Minőségi kerékpártárolók forgalmazása mellett (BikeFm tárolóinakk széles kínálata itt) elsősorban tanácsainkkal probáljuk segíteni biciklistákat, és a biciklistákat segítő munkahelyeket.Ennek…..
BikeFm Kerékpár támaszok 2011.08.16 15:33:00
Kerékpár támaszok Megosztom |               Magyarországon méltán népszerűek az úgynevezett támaszok helytakarékosságuk és árelőnyük miatt. Boltokhoz, iskolákhoz, nagyobb intézményekhez ajánljuk közterületi…..
A kerékpártároló legjobb esetben egyszerre tölti be a funkcionális elvárásokat (biztonság, felhasználóbarát kialakítás, időállóság,...) és jelent formatervezett köztéri alkotást.Az alábbi típusok a kerékpáros szervezetek által leginkább preferált tulajdonságokat…..
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója, és e blog állandó szerzője.)  Közép- és hosszú távú közlekedési vízióval rukkolt elő az Európai Bizottság, amely szégyenszemre újfent évtizedekkel tolja ki a városi közlekedés…..
bringabaro 2011.04.27 15:16:38
Szia!
Nekem tetszett az írásod. Hasonló témákban én is írtam néhány elemzést, újságcikket, amelyek Budapest esetében is megerősítik írásod következtetéseit: autózni városokban nem helyes, sőt a közösség érdekeivel ellentétes.

Tanulmány:
veke.hu/download/Kszemle_CIKK_917.pdf

Újságcikkek:
Budapesti úthálózat: Itt a hiánygazdaság Népszabadság, Fórum rovat, www.nol.hu/cikk/430159/

Prágában dugódíj - Budapesten füstgyár Népszabadság, Fórum rovat, 2008. július 14.

www.nol.hu/cikk/498785/

hvg.hu/vilag/200638HVGFriss152/page2

Elterelõ mozdulatok a budapesti közlekedésben HVG, Trend melléklet, 2006. aug. 25.
Véleményünk:-DESIGN: Szép forma. Egyszerre művészi és modern arculat. Jó cégére a műcsarnoknak.-FUNKCIONALITÁS: Reméljuk, hogy a felhasználók igényeit magas fokon kielégíti majd. A képen csavarozott rögzítés látható, ami talán hosszú távon nem tud egy ilyen nagy…..
 A kerékpározás népszerűbbé válásával a kerékpártároló választás legfontosabb kérdéseit is célszerű összefoglalni. Erről itt írtunk: http://www.bikefm.hu/Tarolok_telepitese , és a legfontosabb szempontokat az írás végén is beidéztük*Kerékpár tároló típusKinek…..
Referenciák  McDonald's design tárolóDesign tárolót terveztünk és gyártottunk a McDonald’s étteremláncnak. A tárolót a magyarországi vezetésnek bemutattuk, jelenleg bevezetés alatt áll Németországban. Rendeljen Ön is logojához, arculatához illeszkedő…..
 Fenntarthatóbb életmódot és fogyasztási lehetőségeket népszerűsítő, terjedésüket elősegítő mintaprojektek - KEOP 2009-6.2.0/A Pályázati kiírás Keop/2009-6.2.0/a:     A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett…..
Egy kitűnő találmány egy új-zélandi cégtől.  További részletek Antal Dániel blogján: http://antaldaniel.blog.hu/2010/10/10/monorail_kerekpar..
Kedves Felhasználóink! A www.dugodij.hu portált már a múltban is segítettétek véleménynyilvánításotokkal. Bízunk benne, hogy az elmúlt időszakban elvégzett szakmai munkánk is elősegítette azt, hogy a budapesti közlekedési problémák kérdése több figyelmet kapjon,…..
bringabaro 2010.09.30 22:29:04
Egy kiváló kerékpár tárolási technika Japánból.  Néhány éven belül Magyarországon is debütálhat, elsősorban Budapesten, mert itt lesz elegendő kerékpár és szükös tárolási kapacitás, amelyek elengedhetetlenek egy ilyen tőkeigényes beruházáshoz.Addig a…..
Nemzetközi versenyen választják ki, hogy milyen legyen az új New York-i biciklitároló, mely a tervek szerint épp olyan szimbóluma lesz majd a városnak, mint mondjuk Londonnak a piros telefonfülke. Hogy mennyire művésziek (no meg praktikusak) a döntőbe jutott alkotások, azt döntse el…..
Mire jó a VeloHelp Vital? Ha kerékpározás során egészségünkkel, poggyászunkkal, kerékpárunkkal, joghelyzetünkkel kapcsolatban nem várt esemény következik be, a VeloHelp Vital szolgáltatása az alábbiak szerint áll rendelkezésünkre: tanácsadás, bizonyos esetekben…..
bringabaro 2010.09.17 13:27:23
Nagyobb kerékpáros közösségeknek kedvezményt nyújt a BikeFm www.bikefm.hu kerékpáros biztosítások megkötéséhez.

A cég emellett a legnagyobb kerékpártároló kínálattal rendelkezik (fedett, beltéri, fordított-U, bicikli támasz, stb.)
BikeFm Margit híd kerékpározás 2010.09.16 11:01:00
Egyre több a kerékpáros, ami nagyon jó. Jó, hogy egyszer lesz egy Margit híd, amelyiknek mindkét oldalán lesz bringasáv.Addigre fel lehetne számolni azt a kerékpáros konfliktushelyzetet is, amit azok a hanyag tervezők okoztak, akik 1,5 méter széles sávot hagytak a gyalogos és…..
A BikeFm a biciklis flottamenedzsment új oldala. A célja, hogy a kerékpározás hiányzó infrastruktúrája (céges tárolók, flották kezelése, öltözők, stb) egyszerűen megoldható legyen, amihez tanácsadást is lehet rendelni. Ugyanitt cargobike is rendelhető. Gondolatébresztő,…..
bringabaro 2010.09.15 20:28:42
Köszönjük az ajánlást Dani!

Kerékpár tárolóban, legyen az fedett, egyszerű támasz, bicikli garázs, beltéri helytakarékos parkoló, vagy szoborszerű tároló a legszélesebb palettával a

www.bikefm.hu

rendelkezik.

A vezetőket céges arculathoz alakított tárolókkal örvendeztetik meg, és kínálnak brandinget, CSR hirdetést évtizedekre költséghatékony módon. A cég kerékpáros dolgozói, a jelentős szervizkedvezményeknek, olcsó kerékpáros biztosításnak, kerékpáros barát öltözők kialakításának, és a kamerával és kártyás beléptetővel ellátott kerékpártárolónak örülhetnek.
Tárolóépítési tanácsok TOVÁBB A TÁROLÓTÍPUSOK MEGTEKINTÉSÉHEZ B+R Kerékpártárolók paraméterkönyv   Mekkokra helyet igényel egy kerékpár tárolása?Alapadatok     - kerékpár mérete: Egy kerékpár, önmagában 1,9 x 0,6 x 1,0 m…..
Meglepő vagy inkább kedvesnek nevezhető offenzívát indított Koppenhága önkormányzata, hogy leszoktassák a bicikliseket arról, hogy a metrómegállók környékén mindenféle oszlopokhoz, kerítésekhez tegyék a bicikliket, ezek helyett használják a bringaparkolókat. El akarják…..