Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dohosa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 3.-án az Dayka Gábor utcai ELTE koleszban!!! Este valamikor 10 körül kezdünk! Belépés ingyenes, kilépés bizonytalan...
dohosa 2009.11.13 16:29:02
Még jó pár hónapig nem fogunk, de jövő nyár végén már lehet, hogy vissza tudom dobni a labdát. A játék most még csak annyi, hogy nézem, hogy Anya és Apa mit csinálnak. Vannak azért az én koromnak megfelelő játékok, de ezek annyiban merülnek ki, hogy jó kontrasztos dolgok. Apa…..
Amit Anya megeszik, az kb. 12 óra múlva galibát csinálhat a pocakomban (olyankor nyűgös vagyok, sokat kicsit (szerk.) sírok, és nem hagyom őket aludni)   Szerinttek ehet Anya: - paradicsomot (olasz kaják), - narancsot (citrus félék), szőlőt, szilvát, - karalábét,…..
Általában így szoktam aludni:                                          A minap Anyáék ágyában nyomott el az álom (lehet, hogy többször is...):          …..
Bébibogyó kalandjai Megérkeztem! 2009.09.07 20:29:00
Szia Nagyvilág! Ma délelőtt fél 11-kor végre megszülettem! Nevem: Erik (második keresztnevem: Sebestyén), születési súlyom: 4710 g, és hosszom 61cm. Anya, és én is jól vagyunk! Első fényképek rólunk:                    …..
Csak aki már átesett névadáson, az tudja igazán, milyen nehéz megtalálni a legjobb nevet. Anya és Apa már nagyon rég óta keresik a megfelelőt számomra, amin én csak nevetek, mert én már tudom, hogy fognak hívni! :)Vannak olyanok, amik Anyának tetszenek, de Apának nem, és vannak…..
Game, Gadget, TV Digitális Nappali 2009.06.17 16:05:00
Több posztban megígértem már, de mindig halogattam a téma megírását. Jöjjön akkor az elkészült és immár teljesen birtokba vett ház digitális szórakoztató elektronikai rendszerének az ismertetése, avagy a nagy nappali bejegyzés!Nem minden előzmény nélküli ez a post, sokat…..
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
Futóblog Gépi kóla 2009.06.11 15:36:00
Nem is tudom, hány éve futok, olyan 4-5 évet saccolnék. Az összesen megtett kilométereket nem is próbálom kiszámolni, mert az csak olyan, mint amikor összeszámoljuk, hogy életünk során annyit pislogunk, amennyi energiával fel lehetne tolni egy 105-ös Skodát a Mount Everestre. A…..
Egy ifjú dugong világra jövetelének több módja van – legalábbis nálunk… :)Nemrégiben már értesülhettetek róla, hogy új tanfolyammal bővült kicsiny tárházunk. Méghozzá nem is akármilyennel: ez csak a miénk! Bence kreatívkodásának köszönhetően ugyanis…..