Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barka76

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez azt jelenti, hogy a bevétel az ő bankszámlájára fizetnek neked, mint a legközelebbi hozzátartozó vagy a törvényes kedvezményezett. Ha a bevétel az ő bankszámlájára fizetik meg, mi lenne megosztani a bevételt kölcsönösen egyeztetett százalék 60%-a számomra, és 40%-a…..
Barka76 2010.09.05 19:08:12
Mindnyájunk számára ismerős történet. Paraszt BKV-ellenőr vs tapasztalt, leleményes tömegközlekedő. 1:0 kiütéssel. Majdnem szó szerint. T. Szerkesztőség! Az eset nem velem történt, de mikor mesélték kifakadó röhögésbe kezdtem. Gondoltam megosztom veletek. Adott szituáció,…..
Dolgozunk, visszük a vállunkon a monoton hétköznapokat. Néha mégis akad valami, ami kizökkent, kiborít, és azt érezzük: Állj! Eddig bírtam, nem tovább! Minden munkahelyen megaláztatásoknak vagyunk kitéve, de ezt legtöbbször feletteseinktől kapjuk, és nem a cég által…..
Itt egy újabb felháborodott olvasói levél. A felháborodás jogos, értetlenül nézünk szembe a ténnyel, hogy egyesek, akik családjának a szájába közvetetten bár, de mi adjuk az ételt, miket meg nem tehetnek. Kellemes felháborodást.   Sziasztok! Egyszerű a történet, bár…..