Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikooo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na igen tőlem már-már megszokottá vált, hogy mindenfélét kipróbálok ami online, ami ismerkedés s hát mit van mit tenni, hiába lenne valamiből elég ha az élet nem úgy akarja, hát megyek tovább. Emlékszem, amikor ez az egész online ismerkedés még csak bontogatta a szárnyait, legalábbis ehhez a mai…..
kikooo 2016.09.18 09:04:46
Érdekes a téma. Másfél éve keresőzök aktívan, külön élek, de még papíron nem váltam el. Ez nagyon sok nőnél egyenlő a szeretőt keresek státusszal. Pedig nem így van, de mire odajutnék, hogy elmondjam hogy állunk, már levonta a következtetést. Bukta
A másik a kémia; ha azonnal nem akar lefeküdni az emberrel /nem megtenni kell, csak érezni, hogy akarja majd/, akkor megette a fene az egészet. Mindig megkapom, hogy élőben jobb vagyok mint képen, de sokszor el sem jutok addig, hogy találkozzunk, mert a kép alapján esze ágában sincs időt fecsérelni rám. Ha levelezünk, megismer, általában látom is később.
A "sok embernek sok az alja", de azt nem értem, hogy az ország másik feléből miért írnak rám 20 évvel idősebb hölgyek? Igen, van kivétel, autóztam én is 3 órát egy randiért, de ő korban, mentalitásban, külsőben és elvárásokban is hasonló szintű volt és előre tisztáztuk, ha komoly lesz, a költözés sem kizárt.
No meg ha az életben nem talál magának olyan szintű férfit/nőt, akire vágyik, online egyből ott lesz? Irreális elvárás. A barátaim között van olyan pár, aki társkeresőről jött össze, de túl sok mindennek kell stimmelnie ahhoz, hogy tartós legyen. Ha élőben alakul ki ismerkedés, pár szó után szerintem a legnehezebb részén túl is vagyunk /kémia, intelligencia, kb. vagyoni helyzet, igényesség, mozdulatok finomsága (nekem fontos egy nőnél)/, míg egy online kép legfeljebb árulkodik a gazdájáról, de szigorúan csak a külsőt mutatja meg.
kikooo 2016.09.18 09:13:10
@Circus: Igen azt én is tapasztaltam, hogy nincs két egyforma elvárás. Én fizetek, férfi vagyok. Az egyik elvárja, természetes neki, a másik kikéri magának, ő nem ribanc.
Három nap különbséggel történt meg, hogy kinyitottam a kocsiajtót a hölgynek, később kiderült, rossz néven vette. "Be tudok szállni egy kocsiba!" Utána ebből okulva nem nyitottam ki egy másiknak, kiderült, hogy mekkora bunkó vagyok, még ezt se tudom megtenni.
Egy haverom másfél órás kiselőadás keretében ecsetelte, miért tölt több estét, a swinger clubban, mint otthon. Végighallgattam őt, de nem jártam még ilyen műintézményben, elhamarkodott lett volna véleményt alkotnom róla. Brüno kalandjai jutottak eszembe. A filmben a swinger…..
Létezik olyan nő, akinek nem az a célja, hogy feltétlenül komoly kapcsolatot alakítson ki, szimplán beéri azzal, ha jól érzitek magukat együtt, tart a dolog ameddig tart, addig viszont kötöttségek és féltékenység nélkül zajlik?  Nem fontolgat házasságot a második randi után,…..