Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jud'85

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarnak lemaradni a volánosok az ügyfélterrorizálásban a BKV-s és MÁV-os kollégáktól a jelek szerint. Miklósnak az volt a bűne, hogy szóvá tette, egy közlekedési alkalmazott dohányzott az Árpád hídi buszpályaudvar utasvárójában, ahol ez természetesen tilos. Tegezéssel…..
Jud'85 2010.07.27 16:15:24
Sziasztok! Én 6 éve járok arról a megállóról haza Pestről. El nem tudom mondani hogy hány ilyen vagy hasonló eset történt. Mikor a szakadó hóban várod a buszt, és több mint fél órát késik , és a hangos bemondóban annyit nem szólnak hogy késni fog.És mikor fél óra hóember előkészítő után megkérdezed mi van a busszal közlik hogy elakadt keszin,de te csak várd oda kinn, egyszer csak odaér. És hogy kötelező jegyet venni, és te a metróbol szaladva kiköpöd a tüdőd hogy elért a nyamvadt buszt persze jegy nélkül közlli hogy vegyél jegyet, aztán mire vissza érnél ő elment mert ugye ilyen is volt már.
és még egy remek példa, mikor a pénztáros ott mondja a magáét negyed órán keresztül mert az előttem lévő srác kértyával akart fizetni de nem tudott egy kb 600 Ft os összeget,hogy mekkora már hogy itt arcoskodik a fickó hogy kártyával akar fizetni de nem tudott. MErt arcoskodás ám ott kártyával fizetni. Az meg sem fordult a fejében hogy talán remélte hogy van még annyi pénze hogy haza tudjon hazamenni.

És a hazavezető úton többen állnak a buszon mint ülnek, nyomorognak két órán keresztül , mindegy milyen évszak van. Mert nem éri meg mégegy buszt indítani azért hogy 40 ember is ülve tehesse meg ezt az utat. Volt már hogy félúton leszáltam és fel hívtam szüleimet hogy jöjjenek értem.
De a világért sem szeretnék panaszkodni :)

Ez sajnos azon sem változtat