Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kröszti

19 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nem mindennapi, de ugyanakkor zseniális ötlet, ami gyakorlatilag nulla forintból összehozható, ráadásul rendkívül mutatós!               Egy-egy szokatlan anyag felhasználásával is fantasztikus adventi díszt…..
Szösszenetek... Max - Búcsúzás 2010.04.15 01:41:00
8. fejezet    Max egy párórás, kiadós és egyben élvezetes lovaglás után odavágtatott a tóhoz. Volt egy olyan érzése, hogy nem sokáig maradhat a faluban. Ha valaki, hát akkor a molnár arról volt híres, hogy megtartja a szavát. Márpedig ha tetszik, ha nem Max…..
9. fejezet    Az éj leple alatt Max és újdonsült útitársa a folyó mellett haladtak, folyásiránnyal megegyezően, lehetőleg a legnagyobb sötétségben. Egyikük se szeretett volna katonákkal találkozni. A Tornádó nyergében ülő lovas talált erre nyomósabb…..
 - Persze, nem gond. – mondta hűvösen Peter, és elment. Pikk-pakk, volt nincs. Letettem Mirabelt, hogy nyugodtan őrjönghessek, de közbeszólt: - Megvan még a szobám? – firtatta. - Meg. A játékaid is, ugyanott. Nyomás. – nevettem rá. Nehezen ment, de…..
Szösszenetek... Max - Lovagi torna 2010.04.11 00:38:00
7. fejezet   Az öregember a hegyen összeszedte a holmiját. Zsákba rakott egy régi, de jó állapotban lévő kardot, amin nem látszott, hogy mennyi ideje nem használták. Becsomagolt még némi pénzt és néhány ruhát. Ezek után felszedte a fakunyhója padlóján az egyik…..
- Elmesélné még egyszer, hogy mi történt? Csak hogy biztosak legyünk benne hogy… - Hogy nem hazudok. Értem én. – mondtam, és előadtam az egészet. A szobámban voltam, egy téves hívással beszéltem éppen, és megláttam valami mozgást a kertben. Átmentem a másik…..
Szösszenetek... Max - Esti csevej 2010.04.07 07:36:00
6. fejezet   Amikor Max hazaért, nagy szidást kapott a molnártól, amit kifejezéstelen tekintettel hallgatott, és alig várta, hogy vége legyen. - … és amíg nem tanulsz meg normálisan viselkedni, addig nem kapsz vacsorát! Vegyél példát a mostohabátyádról, ő…..
Másnap reggel reménytelin körülnéztem, de ígéretéhez híven elment. Mire felöltöztem Mirabel jött be a szobámba, könnyes szemmel. - Megint nélkülem ment el. Örökre itt fog hagyni? – kérdezte, aztán sírva fakadt. Megvigasztaltam, aztán megkérdeztem tőle, minek…..
 5. fejezet    A katonák menetelésére többen is felfigyeltek, de amikor észrevették, hogy Maxet kísérik, ki-ki visszatért a maga munkájához. Az, hogy a fiút katonák viszik a hivatal felé, már megszokott dolog volt. Öt éve rendszeresen legalább hetente…..
 Egy csekk volt benne, szemérmetlen összeggel, valamint készpénz, nem kevés. Fúriaként mentem a telefonhoz. - Kérlek, köszönj el, és add vissza apádat egy kicsit. – mondtam, szinte kedvesen. Mirabel szót fogadott, aztán kérésemre fölment a szobába. - Ezt mégis…..
Vacsorakészítés után megragadtuk a tálcáinkat, és az én egyetlen kanapémra ültünk a tévé elé, ugyanis étkezőasztalom nem volt a lakásban, konyhabútor-szigetet használtam evésnél is. - Nem aludhatnék ma mégiscsak nálad? – kérdezte Lorena fázósan körbenézve.…..
Szösszenetek... Max - A verekedés 2010.03.29 00:33:00
4. fejezet  A kastélynál, a melegben őrködő katonáknak teljesen elegük volt. Túl nagy volt a forróság, amit a páncéljuk is tetézett. Beszélgetésbe kezdtek. Ezt most megtiltotta nekik a parancsnokuk, azzal az indokkal, hogy az uraság bármikor megérkezhet, és mégis, hogy…..
3.fejezet   A nap épphogy elkezdte melegíteni a tájat, Max már felébredt. Nála úgy volt, hogy, amikor el akart aludni, elaludt, és ha reggel korán akart kelni, korán kelt. Ezen a reggelen is így történt. Még körülbelül három óra volt addig, hogy Levente…..
  2. fejezet   Egy félórája voltak együtt ló és lovasa, amikor szürke lett az ég. Ez azt jelezte, hogy ideje menni. Nehéz szívvel váltak el egymástól. Max még utoljára megpaskolta Tornádó hátát, mire ő szeretettel belefújt a hajába. Mindig így…..
1. fejezet  A Tarsa-hegy lábánál megbúvó völgyben azt hihetnénk a vadállatokon kívül nincs élet, pedig ez nem így van. Az eldugott völgy nem is olyan csendes. Itt is, ott is apró faházakat láthatunk. Az erősebbek és újabbak mellett apró istállókat találhatunk, de…..
1. fejezet Tom Ellwood felébred, a briliáns kém. A szakma egyik legjobbja. Mindenhez értett a fegyverhasználattól kezdve az eltűnésig, úgy hogy ne találják meg. CIA kéme volt.Szőke haj, kékeszöld szem, erős testalkat, izmos karok és lábak. Ez volt ő, Tom. 29 éves, még nagyon…..
Ugyanis aznap megjelent az ajtómban egy kislány. Amellett, hogy rögtön tudtam, ki ő s, és mit akar, felfedeztem benne apja vonásait. Ennek ellenére a kislány rendesen bemutatkozott.- Szia. Én Lorena Dixon vagyok. Apa azt mondta, hogy maradjak itt amíg értem nem jön. - Szia.…..
Új értelmet nyerik a blogom:P É=édesítőszerOliva olajjal, vagy vajjal dolgozunkKínai csirkeFehérrépa, sárgarépa, karalábé, zeller, kukorica, borsó, ananász, kakukkfû, szójaszósz (light), csirkemell A zöldségeket nagyon vékony csíkokra vágjuk, a csirkemellet kockákra.…..
Na sziasztok! Hát igen, vége, kész, befejeztem!! Nem írok többet, legalábbis nem sűrűn, és az eddig írtakat nem publikussá tettem. Nem magyarázkodom, meg semmi. Sziasztok, és kösz ha olvastataok :)..
Édes barátaim, olyan ez éppen,mint az az ember ottan a mesében.Az élet egyszer csak őrája gondolt,mi meg mesélni kezdtünk róla: "Hol volt...",majd rázuhant a mázsás, szörnyü mennybolt,s mi ezt meséljük róla sírva: "Nem volt... "Úgy fekszik ő, ki küzdve tört…..
8:15Egyetlen ember van, akinek az őszinteségére nem borulok ki. Egyetlen egy. Mellette megtanultam, hogy fékezzem magam, hogy elfogadjam a dolgokat.  De mindenki másnál...Ha olyat mondanak, ami nem esik jól, időbe telik feldolgozni. Egy ideig kiborulok, egy ideig hallani se akarok az…..