Regisztráció Blogot indítok
Adatok
végbélsérv

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnap egy elég érdekes hír jelent meg az Indexen, amelyből a nagyérdemű arról értesülhetett, hogy kemény idők jönnek ám a magyar katonatisztképzés fellegvárának számító Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóira.Foglaljuk tehát össze röviden, miről is beszélt az…..
végbélsérv 2010.09.08 12:39:45
A napirend eddig is ez volt, és be volt betartva. A 6-os ébresztő, reggeli tesi, reggeli szemle, a tiszteletadás mind-mind része a tiszjelöltek mindennapjainak. Érthetetlen, hogy hogyan lehet ilyen riportot adni. Minősíti a kedves Ezredes asszonyt, de az a baj, hogy az egyetem megítélését is rontja.

Természetesen én sem vagyok egy szentfasz, sok probléma van az egyetemmel és a honvédséggel is. De nem tudom megérteni ezt a nőt... Hogy engedheti meg magának egy rakás ostobaság kinyilatkozását a nyilvánosság felé??

Szerintem életében egyszer sem ért be az egyetemre 9 óránál előbb, bár ezt nem tudhatom, és nem is érdekel különösebben. Azt már megszokhattuk a különböző nyilatkozataiból, hogy a jól betanult sablon vetítéseket mondja folyton, az őszinteség olyan távol áll tőle mint ide mexikó.

A tisztjelöltek nemhogy elfogadnák, inkább követelnék a renszeres gyakorlatokat, a jóval gyakorlatiasabb hozzáállást, de ez nem rajtuk múlik. Az elöljárók között többen is ügyködnek a reformon, de egyelőre sok a parazita, aki gátat vet próbálkozásaik elé. Az elkényelmesedett gyökér pénzéhes kretének, akik nemhogy katonának, de még az életre is alkalmatlanok.

Tehát a zmne nincs a toppon, ez tény, de ezeknek az alapvető katonai elvárásoknak bőven eleget tesznek a hallgatók. A legtöbben külön, szabadidejükben is edzenek, akadálypályáznak, futnak, sportolnak... A körletek rendszerint tiszták, hiszen minden nap van szemle, semmi értelme szétkúrni a "fészket" ha másnap reggel újra ellenőrzik... Rengeteget lehetne még írni a témával kapcsolatban...
A rövidnadrágról meg annyit, hogy a katonák testnevelésre kaptak zrínyis rövidgatyát amit hordhatnak is, a gond az, hogy a civil hallgatók túl nagy lazaságot engednek meg maguknak, náluk be lesz tiltva nyáron. Ennyi.
Subba Öregek vagyunk mi már ehhez 2008.06.10 12:20:00
Most döbbentünk rá, hogy lemaradtunk valami nagyon fontos fejleményről rocker-vonalon. Hol vannak ma már a farmerdzsekis, kannásboros, póverzsófis, szimatszatyros rockercsávók? A metroszexualitás (vagy mi) a jelek szerint teret hódít az amígaföldkerek táborban is...
A Story Online szerint Árpa Attila, a Tv2 kreatív vezetője éjfél után összeverekedett valakivel a Playboy főszerkesztőjének születésnapi partiján a budai Choco étteremben. Az online portálon egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú csak annyit mondott, hogy az eset éjfél után…..
Subba A kibernátor visszavág 2008.04.02 07:54:00
Botrány! Már megint perrel fenyegették meg a Subbát!! Bizonyára emlékeztek még arra a tavaly augusztusi posztunkra, amiben beszámoltunk két világhírre törő magyar találmányról, az AIDS és ezer más betegség gyógymódjáról, két forradalmi műszerről a MATÉRIA IDENTIFIKÁNSról…..
végbélsérv 2008.07.02 17:31:19
Szerintünk itt valakit csúnyán megszívattak. Sztriptíz, ásványvíz, tejszín és gyertyaviasz - mi más kell egy jó ki szolnoki minőségi bulihoz. Azt azért megnéznénk, hogy mit kapott a kisfiú a mamájától, miután hajnalban hazament. ..
végbélsérv 2007.10.31 14:26:00
:D
végbélsérv 2007.10.31 14:31:29