Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanch.sanch

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Minden alkalommal volt bennem egy belső feszültség, amikor a Mária utcába mentem. Akkor is, amikor csak a vért vették le s különösen akkor, amikor vissza kellett menni az eredményért.  Mindig úgy éltem meg, mint egy kötelező dolgot, amin túl kell esni, mély levegőt venni, és utána kimenni onnan,…..
sanch.sanch 2017.10.01 15:05:18
"Házinyúlra nem lövünk." - tartja a mondás, és nem véletlenül mondják. Elég fájdalmas tud lenni egy szakítás, ha utána nap mint nap látnod kell a másikat. Mégis, a tiltás ellenére a legtöbben háznyúlra lőnek. (Egyébként, a házinyulakat megfojtani szokás, ha jól sejtem.) Ugyanakkor a főnököddel…..
  Csak szánni tudom azt aki ilyen műsort néz a tv-ben. hát, a helyzet az, hogy megláttam kik vannak a műsorban és mit csinálnak, majd csendben el is kapcsoltam. ez a televíziózás legalja. és lehet áltatni magunkat azzal, hogy ezt nem kell komolyan venni, és nem kell értéket közvetítenie, de…..
Az oldalon páran már összeállították a kis listájukat azokról a rendezőkről, akiket ők jónak tartanak. Sokáig gondolkoztam, hogy nekem is illene egy hasonló listát összeállítani. De azután rájöttem, hogy nem tudnék összeszedni tíz olyan direktort, akinek munkájával…..
Házi burger - ahogy azt a családom készíti Írhattam volna hosszabb címmel is, vagyis: Házi burger karamellizált lila hagymával, borsmártással és paradicsomos chili szósszal, sült hagymakarikákkal és sült burgonyákkal. De ne cifrázzuk, legyen csak egyszerűen burger. Már…..
#392 Nagy-Britanniában és gyarmatain a ferdén csíkos nyakkendők csíkjai a viselő bal oldalától lejtenek a jobb oldala felé, állítólag azért, mert a bal válltól mutatnak a jobb (kardforgató/faszverő) kéz felé. Az európai kultúrában a nyakkendő csíkozása sokszor…..
Mindenféle hegyibeszéd előtt tisztázzunk pár dolgot jelen sorok írójával kapcsolatban: heteroszexuális férfinak vallom magam, kizárólag a nők vonzanak, katolikus keresztény a vallásom, hiszek a családban, a férfi és nő együttélésében és üdvös dolognak tartom a monogámiát.…..
sanch.sanch 2013.07.06 20:49:26
Igen. Azok akinek elveik vannak es ezért vesznek részt ezen, azok sem érzik, hogy ez pont a céljaik ellen való. Az ilyen események nem szolgálják az elfogadását. Egy szerethető buzi karakter egy sorozatban, egy filmeben. Egy meleg haver aki rosszul van az ilyen "karnevalokon" felvonuló bőr tangas magamutatoktol. Ezek valamennyit használnak az ügynek. De senki ne mondja nekem, hogy ebben nincs benne a polgárpukkasztas. Akinek mindegy, annak ettől lesz idegesítő. Legyen arra büszke az Isten fia, ha szorgalmas, kreatív, jo szülő vagy éppen haszon az ember társai szamara. Ennek a rendezvénynek a neve is pont olyan mint az üzenete. Jól el van baszva. Mert a homoszexualitásbol szexuális exhibicionizmust csinál. Pedig ez nem szexuális kérdés. Az ember, másnak es önmagának a méltóságát nem sértve azt szeret akit akar. A szeretet jo. De ezek a felvonulók nem hippik, akik a háború ellen, a szeretet címen vonulnak. Hanem a társadalom többsége szamara nehezen érthető szexuális orientaciojuk miatt "büszkén" vonul. Ez polgárpukkasztas. A terrorizmushoz tudnám hasonlítani. Amikor egy terrorista robbant a buszon, csak annak nem szolgál a tette amire hivatkozik igazoláskent. Nem nyer vele szabadságjogot elnyomott embertársaink, csak több rakétát lőnek ki rajuk. Jojo. Ez csúnya hasonlat volt. De személy szerint nekem ez is hasonlóan borzolja az agyam. A csendes, békés együttélés egyenes agu következménye lenne a szeles koru elfogadás. Csak így nem lehetne az utcára vonulni polgár pukkasztani...
sanch.sanch 2013.07.06 21:00:24
@Alt Gr: nem akarlak piszkálni, de ha pont meleg vagy, akkor meg inkább azt tudom hozzáfűzni, hogy erről van szó. Ez nem lehet a felháborodás keltes helye, mert akkor pont a cél ellen tesz. Pont azoknak kellene a homlokahoz csapni, akinek jogaiért vonulnak. Szerintem...
IDDQD Heti retro: North & South 2012.06.22 14:01:00
A játékipar mindig is szívesen nyúlt sikeres képregényekhez (már Atari 2600-ra is volt egy Spiderman), és ezek a feldolgozások általában Japánból és Amerikából érkeztek. E két ország mellett azonban van még egy harmadik, ahol igen régi hagyományai vannak mind a…..
sanch.sanch 2012.07.03 11:21:24
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Nehezen vitatható, hogy a Microsoft érzékelőkkel telepakolt kütyüjét, a Natalt kíséri a legnagyobb figyelem mostanában a játékiparban: vagy nagyon nagy bukás lesz, vagy óriási siker, mindenesetre a kontroller nélkül játékok gondolata izgalmas. A Natal áráról eddig csak…..
Szó se róla, a Showder Klub minőségi műsor. Végre egy olyan felület, ahol igazi tehetségek mutathatják meg hétről-hétre, mit jelent a humor a 21. században. Kőhalmi Zoltán, Bödőcs Tibor, vagy Kiss Ádám feledteti mindazt a borzalmat, amit a Mikroszkóp színpad, a Szeszélyes…..