Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oskar666666

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly nyáron az Urbanistán láttam egy GIF-animációt a Madách Tér felújításáról, melyen áprilistól júliusig követhetjük a munkálatok alakulását. Akkor megfogadtam, hogy amint lesz rá lehetőségem, csinálok egy hasonlót, csak sokkal szebben kivitelezve (mert valljuk be, az…..
oskar666666 2015.03.04 18:02:48
@Gery Greyhound (3): Jó, hogy belinkelted ezt a videót. Bevallom, én nem ismertem. Pár gondolatot inkább megtartanék most ezzel az egésszel kapcsolatban, nem erről szól az egész. Viszont érdekes dolgot vettem észre benne, ami talán nem is egyedi. Vagy ki tudja, hány hasonló van? :S Többször feltűnik a képsorokban E.T.Csörsz (12:02-nél közeliben is), aki ezek szerint 2009-ben éppen fideszes volt.:) 2006 nyarán még a MÖM elnökségi tagjaként szélsőzött, előtte volt SZDSZ-es, de MSZP-s aktivista is. Három évvel később full jobbikos lőn az úr, ott is vezetők között. Most a napokban épp a DK-val és az internetadósokkal együtt nyomult tovaris Putin ellen tiltakozva :) Persze, a divat, az divat. Ami naponta is változhat.
oskar666666 2015.03.04 10:22:48
blog.hu/user/206236:Ez itt "off" lenne, ezért nem is akarom szétrongyolni. De ha megkeresnélek privátban, tudnál tippet adni egy hosszabb üzemeltetési időre? (nem timelapse-hoz kell :D)
Egyébként az SJ4000-nek másik előnyét is tapasztaltam már. rendezvényeken, eseményeken ugye a fősodratú média munkatársai sok esetben igazi hiénaként viselkednek, könyök-harc stb. terén. Mióta a "törpe" megvan, azóta párszor már segített egy selfie-bot. :D Igaz, hogy a nézőpont kissé érdekes, de pl. egy petíció átadás simán megvolt vele :)
Képminőségben is ott van ahol kell, a satkok is élesek, nem keni el, stb. Az akksin kívül nálam még egy másik komoly negatívumot hozottÍ: egyszer másfél napig kerestem, mert olyan pici, ráadásul fekete.
oskar666666 2015.03.04 14:32:53
@Gery Greyhound (3): Megtörtént. :)
Nem ócsárolok senkit, sem a háziorvost, sem a kórházi szakrendeléseket, de tény, hogy megtapasztaltam, hogyan betegítenek meg lelkileg is egy addig makkegészséges, életvidám embert.  Kedves Szerkesztők, sziasztok!   Ma reggel teljesen véletlenül botlottam a blogba, azon…..
oskar666666 2014.10.06 01:21:14
@oskar666666: Elnézést, sajnos nem rajtam múlt: a szövegszerkesztő egybe vonta a linket a szöveggel, így az 404-es hibát ad ki.

www.napifoto.com/boka02.JPG

Ez talán így...
oskar666666 2014.10.06 09:02:43
@oskar666666: A fenti sztorihoz kiegészítés gyanánt még némi "aranyos" adalék. Az mellett, hogy a post-omban említett két képen látható állapot még "alakult" is kissé, (a lábszáron egy tenyérnyi sötétlilás-fekete elszíneződés ma reggelre, tegnap a mentős azt mondta, hogy "semmi különösebb baj, csak vizes biztos"... A mentős papíron szinte hozsannázva olyan vélemény, amivel szinte elmehetnék második Schwarzenegger-nek, úgy kicsattanok. :) Sőt: megnyugtaott, hogy a trombózis-gyanúval hiába is mennék az Istvánba a lyphoedema-szakrendelésre (ahova pár nap múlva végre "él" az előjegyzés) mert a főorvos onnan elment máshová, nincs már olyan rendelés. Az előbb telefonon érdeklődtem, a hölgy meg volt döbbenve. "Miii? most is épp rendel" volt a válasza.
Más: a szerintem ezzel (is) összefüggésbe hozható mellkesi panaszok miatt a háziorvos is írt egy beutalót a szakrendelő EKG-rendelésre. Amivel kapcsolatban most közölték telefonon: hát oda hiába, mertoktóber 15-ig szabadságon vannak, nincs rendelés.

Az ember kínjában már tényleg csak röhög.
Magyar egészségügy, így szeretünk...
oskar666666 2014.10.07 10:58:50
@reepach: Logikus. Szerintem is. Merthogy amint tudom, a pulzust artérián szokás nézni, a thrombosis meg ugye vénás történés :(
Majd eldől, ma mit lép arra a sunyin terjedő és feketedő foltra a háziorvos.

(Akivel persze csínján kéne bánni, mert ha sűrűn odajár a beteg, akkor az már zaklatás-számba is mehet. És akkor oda az egyetlen fogódzó is ebben a katyvaszban.)
 Ismét készülőben van egy skinhead könyv, ebben skinheadek válaszolnak a feltett kérdésekre, lesz benne sok kép, sok ismert skinhead vagy volt skinhead,  Igazság szerint akár elégedettek is lehetnénk, de a többség nem arra kíváncsi, hogy milyen gyerekkorunk volt, mennyi…..
Reméljük, tényleg csak véletlen egybeesés...
oskar666666 2013.12.22 15:36:36
 Arra jártunk, odamentük - nem ott volt. Mi az? IGEN! A BKK féle hajós átverősdi.Petőfi tér nevű állomás, tűző nap, tucatnyi várakozó. 16 óra 35 perc. Észak felé próbálnánk ki a hajót - ha már épp a Vigadó tér környékén járunk. Villamosaluljárón átbújunk.…..
oskar666666 2012.07.12 22:05:28
iho.hu/hir/fogsaba-esett-a-hajo-120712

Erről tud valaki bővebbet? Ha már hajó...
oskar666666 2012.07.13 11:24:57
@városjáró: Akkor passz..:S Ott semmi nyoma frissítésnek, az Index is hátrébb táncolt a tegnapi hírt illetően. Ahogy az IHO-n épp megjegyeztem: nagyon nagy baj nem lehetett a Hungáriával, mert a műhold szerint most is jár. Legalábbis remélem..:S Mert be kell vallanom: nem tudok úszni.. :S
oskar666666 2012.07.16 22:17:12
@városjáró: Készülőben van egy friss összeállítás. Csak össze kell raknom, az meg nem lesz egyszerű. A "minősíthetetlen kivitelben" jellemzésed sajnos több mint korrekt.:( Leszakadt-szigszalagozott kapcsoló, törött(!) evező a mentőcsónakban. (Naná, valamit oda kell rakni, nem?kötelező mint a mentődoboz...) és egy kisvideó: bizony-bizony, hogy nem olyan egyszerű pl. a felső fedélzetre sem feljutni... "Csak ha lejön valaki, mert tudja a fizika... Ha felül van a súlypont... blablabla" (egyébként fele fedélzet üres volt ha azt vesszük) Ez utóbbit azért meg kell dolgozni kicsit, arc-kitakarás nélkül nem mehet ki sajna sehová. :( No és a hab a tortán: egy helybéli lakos monológja, miért is "alacsony a vízállás" valójában a Haller utcánál.. pfff. DE majd a képek inkább beszéljenek helyettem.
Rogán Antal zenekarának végre lesz fix fellépőhelyeA június elején megnyílt Jobbik-közeli szórakozóhely, a Klub64 mintájára újabb pártközeli lokálok nyílnak Budapesten. A Fidesz vezetősége Klub 68 néven tervez egy szabadtéri szórakozóhelyet, ami a Kossuth téri műfüves…..
oskar666666 2011.04.13 09:00:34
Milyen árak vannak a '64-ben? Be kell valljam, még soha nem jártam arrafelé. "Erőltetett csikorgó akolmeleg"...hm. Kb. igen, el kell menni mondjuk a 'Play'-be. Az ottani, meg egy-két más hasonló helyi közönségben egy a közös: szarnak azok politikára, ideológiára. Csak éppen oda szívesebben járnak mint a Kossuth térre csujjogatni. Ennyi.
Egyébként, megkockáztatom: úgyis parasztvakítás az összes ilyesmi, még ha nemzetiszínű, vagy ultraszélsős papírba is csomagolod. A skinhead-sörözős-koncertes bulikon is matt részegen megy a "zíghej" kórusa, miközben jelentős százalékának fogalma sincs még a középkorról sem, nemhogy az újkorról történelmi szinten. A lényeg viszont egy és ugyanaz mindenütt: a Nagy Kaszálás... Aztán: számomra rejtély: kifestették, vagy újra tapétázták a ' 64 -et? Hogy a falakba ivódott meleg sperma 'illata' ne legyen érezhető? (ld. előző profilja) Jelentősebb bevételük is lehetne, ha a kínai kígyópálinka mintájára paprika-pálinkát, vagy esetleg árvalányhajas martinit is betolnának a repertoárba, A jelenleg 'ártatlanul meghurcolás alatt álló' Nagy Magyar Hazafi régebben üzemeltetett egy mulatót a XI.-ben. Jól megfért ott napi tematikával a disco-kon, 'libsi bulikon' kívül a Magyaros Nap is... Nemzeti rock koncertekkel, nagymagyar-polós közönséggel... És szintén Nagy Magyar Bajtársi Áron kapható 600 ft/korsó söreivel. (És akkor még nem is volt olyan szar a forint mint manapság.)
oskar666666 2011.01.09 13:36:14
oskar666666 2011.01.09 14:19:26
@zsül:
Még akkor okod se lehet a panaszra. :) Valamit legalább kaptál azért az ezeröccáz pézér' :D

A szintén üvegtermékbe, a Magyar Nemzeti Befőttesüveg néven is elhíresült gyüjtőeszközbe hullanak rendesen a tizesek is néha egy-egy körbehordáskor, szabadtéri miséik alkalmával. Na, azok akik beledobják, azok mit kapnak annak fejében? :DDDDD
A cél szentesíti az eszközt?avagy mennyit ér mások tragédiája? Divat internetes bűnözésről, csalásokról beszélni, de ez legtöbbször csak egy szines hír az újságban, amin szörnyülködünk, majd olvasunk tovább. Aztán elolvassuk e-mailjeinket, nézegetjük szeretteink friss…..
oskar666666 2010.10.18 00:48:27
@1.szolo - 2014;): Köszi. :) Mindig tanul az ember....:) Pl. ez a blog adta az ötletet, hogy tovább-lopjam a témaindító képet itt:
www.napifoto.com/html/iszap.htm

(hátha nem gerilla-marketing, hiszen EZ a téma kivételesen közügy..:S
oskar666666 2010.10.17 12:54:09
"nem minden az, aminek látszik"...Olvasom itt feljebb. Hm. Hát, valóban nem. A hivatkozott oldalon a fotógalériában a 62[1].jpg számon van egy puli. Olyan áplt és sima bundával, ahogy illik. Alapos a gyanúm a "channel mixer" opciót illetően a PS5 tájáról. (Esetleg a "select/color range" jöhet még szóba...) Ugyanis tegyük fel hogy szegény állat belezúgott az iszapba... Ahhoz hogy ilyen állapotú legyen a szőre utána, ahhoz ki kellett volna mosni. De akkor meg nem vörös már... Mint ahogy a mögötte lévő fatuskók is akkor lennének hitelesek, ha valami nyomokban felfedezhető lenne rajtuk..:S
Egyébként az inkriminált oldal valóban profi módon (habár full "tallózásos" módszerrel) van megcsinálva. Egy csomó hasznos és valós infóval, ésatöbbi... Aktualitásokkal... A gyenge pont ebben az egészben valóban a szerkesztő címének hiánya. Nekem ami még azért "hiányzik" hogy teljes legyen a kép: lát ott valaki valahol olyan konkrét menüpontot, ami tettenérhető hogy esetleg milyen banxámlára, stb. menne "félre" az esetleges adomány? Vagy ez akkor működne csak, ha az üzenő-mezőbe jelentkezem, kinyilvánítom a szándékomat és akkor közlik a Szezám kapuját? Mármint ahová be lehet dobni a lét....

Egyébként nem különb ez más vonatkozásoktól sem. Vannak direkt politikai felhangú, mártírok, áldozatok, eljárás alatt állók megsegítésére megnyitott "befőttesüvegek" amelyek tartalma ki tudja hol landol? :S

Kis példa: X.Y: javára gyüjtés, mert "az ügyvédi költségek..." ezzel párhuzamban a jogvédő iroda honlapján: "'mi ingyenesen látjuk el a X: oldal védelmét. Ehhez kérjük járuljanak hozzá...." Hogy be ne szarjak, de tényleg...:(

Krisztián úrral meg (nagyon erős a gyanúm) vagy a fotóján szereplő emberrel inkább én már találkoztam. Odáig az OK. hogy igen jó szakember informatikai vonalon, ahogy írja a Faszbúkon is. Csak: ahogy én ismerem őt, NEM úgy hívják....
Persz ez nem jelent semmit, én is gondolkodtam már azon, hogy Alain Delon képével kéne fotómodelleket kajtatnom.
Nem akarnak lemaradni a volánosok az ügyfélterrorizálásban a BKV-s és MÁV-os kollégáktól a jelek szerint. Miklósnak az volt a bűne, hogy szóvá tette, egy közlekedési alkalmazott dohányzott az Árpád hídi buszpályaudvar utasvárójában, ahol ez természetesen tilos. Tegezéssel…..