Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pappagiv

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Allison és Joe szeretkeznek az ágyban, megy a zene is, a hangulat száz százalékos. Allison a nagy hévben ráfekszik valamire, egy rendőrsapka az, ez kicsit zavaros. Körülnéz, és rájön, hogy akivel éppen csinálja, az nem Joe, hanem egy vadidegen rendőr. Plusz, nem is az ágyban…..
pappagiv 2011.06.30 21:47:13
@doris78:

Azért nekik is vannak veszekedéseik (Joe mindig racionalizálni igyekszik Allison álmait, stb.). Szerintem ezzel ellensúlyozzák az írók, hogy ne tűnjön valóságtól elrugaszkodottnak a "túl tökéletes" házasságuk.
Harry: Nekem kell kicserélni a villanykörtét. Ez a sorsom.Ron: Hermione ránézett a villanykörtére! *három napig nem beszél Hermionéval*Hermione: Az első villanykörtét egy Edison nevű mugli találta fel. Később, amint a Mugliismeret IV-ben olvashatjuk, a találmány rendkívüli…..
pappagiv 2011.06.11 22:42:06
Angela rendes évi szabadságát tölti: 3 hétig nyaral a sivatagban a fotós barátjával, Kirk-kel. Nem valami sok az a szokásos évi három hét, főleg hogy Kirk már napok óta kint van a sivatagban egy fotósorozat kedvéért, ahogy a kiborulás szélén álló Angie és Brennan…..
pappagiv 2011.04.24 15:55:54
@kén-e egy nick?:

Egyenlőre a hogyvolt írója hiánypótló szerepet tölt be.
Ha kritizálod, légy udvariasabb.
És valóban, az internetes cikkírás megenged bizonyos "lazaságot" a helyesírási szabályzattal szemben. Ezt még az MTA-ban is elismerik (ahol a szabályzatot írják).
Csak azért is! A kézcsók 2010.12.06 20:32:00
Na, ez aztán végképp kiverte a biztosítékot! Szuperművelt olvasók: ismeritek a József és a színes, szélesvásznú álomkabátot? Abban éneklik: "Csússz a földön, alázkodj meg! Hódolj néki, csókolj kezet"! Na, ez aztán végképp lúzer dolog! Én, Isten képmása, bárki…..
Csak azért is! Vízszentelés 2011.01.06 20:02:55
Fülöp mindig Fülöp marad... de az Indextől meglepő a videó.   ..
pappagiv 2011.01.09 21:37:39
Eredeti cím: Deep in Death Ott hagytuk abba, hogy Castle felkészülve a legrosszabbra bevallja Beckett-nek, ő bizony minden tiltás ellenére kutakodni kezdett az anyja halála körül, pedig ennek azonnal kénköves kirúgás volt a beígért büntetése. Ehhez képest úgy látszik, mégsem…..
pappagiv 2010.11.04 14:13:33
Brennan az Oxford Egyetemen tart előadást a következő nemzedék antropológus palántáinak, egy bemutatkozás erejéig felébresztve Bootht, és megemlítve a Zackkel történteket, mint a teljes elkockulásból fakadó veszélyt. Booth előző este a Scotland Yardon tartott előadást, majd…..
hogyvolt Dr. Csont 3x15 - Temetés 2010.09.17 09:00:00
Ott hagytuk ugye abba, hogy Bones erősen sulykolja a mellbe lőtt Boothba, hogy rendben lesz, pedig láthatón nincs rendben. Ehhez képest hősnőnk most Zack társaságában vizsgál egy több száz éves csontvázat a Jeffersonianben. Egészen addig, míg a kis csapat többi tagja meg nem…..
Eredeti cím: Home is where the heart stops Vidám dallamra szállongó tollpihe – vagy öt másodpercig egész könnyed hangulatban lehetünk. Aztán a tollpihe egy vértócsában landol, a nyitott ablakon besüvítő szél felkavarja többit és a lassan kinyíló faliszéfből egy…..
Ms. Karen Van Der Beek úgy döntött, hogy vacsorát ad barátainak és ismerőseinek. Ám a piacról hazatérve Mr. Hank Moodyt nem rendrakáson éri, ahogy meghagyta neki: a ház ura ugyanis leányuk, Miss Becca Guitar Heróján játszik. Ms. Van Der Beek kedvesen leteremti Mr. Moodyt, aki azt…..