Regisztráció Blogot indítok
Adatok
La-Sponya (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapja vártam erre, ma végre megérkezett az Amazon ebook-readere, a Kindle. Minden lépésemről beszámolok a kicsomagolástól, az első könyvek feltöltéséig, folyamatosan frissítem ezt a posztot.  Kezdjük a kicsomagolás bonyolult műveletével és néhány képpel.…..
Sziasztok kedves olvasók! Elmesélem szomorú történetemet, hogy mással sose forduljon elő ilyen. Sajnos gyógyszerszedés miatt terhességmegszakítást javasoltak, párommal nagyon őrlődtünk a döntésen, mert nagyon szerettünk volna már babát, de az orvosok tanácsát megfogadtuk. Az…..
örömlány Nőtípusok 2010.08.29 08:29:00
Tipizálunk. Szeretünk tipizálni, mindig, mindent és mindenkit. Férfiakat és nőket is. A szexualitáshoz fűződő viszonyulásuk szerint is. Az egyes szexuális nőtípusoknak sajátos a gondolkodásmódjuk a szexről. Te vajon  hová sorolnád magad? És a nőismerőseidet?…..
La-Sponya (törölt) 2010.08.29 10:25:06
A bó nép egy mára kihalt ázsiai nép, akik azonban különleges temetkezési szokásaikról mind a mai napig híresek, ugyanis halottaikat fakoporsókban, meredek sziklafalakon helyezték végső nyugalomra. Ez a világon szinte egyedülálló (Fülöp-szigeteken találtak hasonlót)…..
La-Sponya (törölt) 2010.08.28 08:14:22
Hitelkárosultak blogja Erste saga 2010.08.27 11:13:00
Olvasónk billentyűzetet nem kímélve panaszkodik a bankban uralkodó kaotikus állapotokra.Erste-ügyfélként én is Fundamentával kombinált, CHF alapú kölcsönt vettem fel, és a többiekhez hasonlóan bedőlés előtt áll a hitelem.Az Erste Bankkal kötött jelzáloghitelem törlesztő…..
Ezerkétszáz tanárral lesz kevesebb - olvasható az Indexen.Mintegy 1200 pedagógus-álláshely szűnik meg az új tanévben, derül ki az oktatásért felelős államtitkárság háttéranyagából, amiből a mai Magyar Nemzet közöl részleteket.Nincs egy éve még, hogy Pokorni Zoltán…..
Gyerekcipőben jár az űrturizmus, de akik időben akarnak beszállni az üzletbe, már most azon gondolkodnak, hogy mi lesz ebből. Íme néhány plakát Steve Thomastól, retro stílusban a jövőről - nem csupán a poszterek stílusa remek, de a megrajzolt utazási ötletek is kreatívak.(A…..
  Írtam egyszer egy hosszabb cikket néhány éve, még a print Reakcióba Al Pacino-ról, aki akkor, 67 évesen megkapta az amerikai színészeknek kijáró legmagasabb kitüntetést, az Amerikai Filmintézet (AFI) életműdíját.   Itt most nem az ő színészi kvalitásairól…..
La-Sponya (törölt) 2010.07.31 19:57:56
Ismét lassított felvételek 7 lenyűgöző és hipnotikus percen keresztül Moby andalító Sunspot című dalára, Philip Heron és James Adair rendezésében. ..
Nem akarnak lemaradni a volánosok az ügyfélterrorizálásban a BKV-s és MÁV-os kollégáktól a jelek szerint. Miklósnak az volt a bűne, hogy szóvá tette, egy közlekedési alkalmazott dohányzott az Árpád hídi buszpályaudvar utasvárójában, ahol ez természetesen tilos. Tegezéssel…..