Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crowz

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bírósági vezetők 1990 óta még soha nem fogalmaztak olyan keményen, mint a napokban nyilvánosságra hozott, a nyugdíjazási szabályaikat az alkotmányban megváltoztatni szándékozó kormányzati döntés ellen tiltakozó nyilatkozatukban. Érdemes elolvasni a teljes szöveget, mert ilyen…..
Az admiralitás akadémiáján első éves tantárgy, hogy csatahajóval csatahajóra lövünk, cirkálóval cirkálóra, míg Senki Alfonz és Csülök üldözésére motorcsónakot használunk.Ennek fényében nevetséges különösen a mandinerblogban Trágár Tóni és Kínai Kálmán bloggerek…..
Az egykor polgári konzervatív lap, zsidózik, pedofillozza politikai ellenfeleit, és pszichiáterhez küldené a neki nem tetsző politikusokat a Facebookon. ..
Azt hiszem, egy darabig elment a kedvem a masszázstól... 10 éve vagyok gyógymasszőr, de még sosem találkoztam ilyen esettel Angolul beszélő pasi bejelentkezett hozzám masszázsra, el is jött fél órával korábban, mint kellett volna, de sebaj, megoldottam... Mondtam neki, vetkőzzön…..
Crowz 2011.04.03 07:12:38
  Németh Gábor a (Mandinerrel ellentétben, ami ugye vagyonokból működő, Fidesz-közeli orgánum) független, civil Egyenlítő blogon előbb csak zavaros múltúnak, majd egyenesen prostituáltnak nevezte Wittner Máriát, az '56-os forradalom…..
És nem hiszem el, hogy ide nem ment el a TV2 forgatni, de Zimány Linda fogfehérítése sajtó-nyilvános esemény volt ... Fekete Pákó 10 év után elhatározta, hogy megszerzi a magyar állampolgárságot. Ehhez azonban le kellett volna vizsgáznia alkotmányos alapismeretekből. "A…..
KKBK Átnevezik a Moszva teret? 2011.03.29 01:50:00
 A főpolgármester szerint már körvonalazódik a megegyezés a budapesti Moszkva tér Széll Kálmán térre való visszanevezése ügyében. "A magyar kormány egyik tagja már beszélt erről az orosz nagykövet úrral (...) és körvonalazódik egy megegyezésféle" -…..
Crowz 2011.03.29 04:26:00
Széleskörű társadalmi igénynek teszünk eleget, amikor reposztoljuk, hogy a Fidesz EP-frakciójának sármos médiaribanca, Deutsch Tamás a Twitter-oldalán szórja a mandiner.hu trollképzőjében finomra csiszolódott humorát.És most kérem, folytassák tovább, amit eddig csináltak...
A cigányok sorozatgyilkosai ellen kezdődő pernek különös fénytörést ad Zagyva György Gyulának a Jobbik parlamenti képviselőjének a Magyar Nemzet által idézett, s a Heti Válasz által is átvett azon botrányos kijelentése, miszerint „miként annak idején az Egyesült…..
Crowz 2011.03.29 04:16:55
@Spiritmonger:
Valószínűleg kevesebb, mint neked a provokációért járó napidíjad :)
 Megjött a kisgömböc étvágya. 2011-ben Dávid Ibolyát idézni talán ciki, de ez jutott eszembe először, amikor arról olvastam a Népszabadságban, hogy intézményesülni akar az Egymillióan a sajtószabadságért névre hallgató Facebook-csoport. Persze aki ott volt március…..
  Lázár János melletti szolidaritási tüntetésre hívott Facebookon az LMP ifjúsági szervezete, az Ökopeace. (A név az Ökopolitikai Ifjúsági Szervezet rövidítése, facebookos aktivitásuk alapján eddig főleg félhomályos kvízeket szerveztek, néha kiálltak valami ügy mellett…..
Crowz 2011.03.29 04:04:18
@Spiritmonger:
hetero és magyar biztos van közöttük. Kuruc-e vagy?
Amúgy nekem erőltetett ez a performance, de Lázár Jani megérdemli. nem érdekel a teljes beszéde, a lényeg volt a lényeg, fölösleges mentegetni.
@(pelikán*): Miért is gáz a "béke" szó? A Slayerrel kapcsoltban egyetértek, de nem hiszem, hogy megilletődtek volna. :)
TímeánakMa kezdődik a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosság pere a Pest Megyei Bíróságon. A rendszerváltás utáni Magyarország egyik legsúlyosabb bűncselekmény-sorozata ért véget két éve Kislétán. Akkor egy anya halt meg, lánya teljes életére maradandó…..
A történelmi alkotáshoz illendően, lelkiismeretesen igyekeztem követni az új alkotmány tervezetének általános vitáját, s ha egy-két hozzászólást el is mulasztottam, az biztos, hogy a parlamenti képviselők többségénél lényegesen több időt töltöttem a felszólalások…..
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Heti Paint blog Ok, okozat 2011.03.13 11:10:00
Elég durvák a Japánban történtek, együtt érzünk a gyászolókkal.De most lássuk, mi is történt valójában.  Földrengés, mi??? ..
Végre itt van előttünk a Fidesz-KDNP közel véglegesnek tekinthető alkotmánytervezete. Alapvetően most is ugyanazt gondolom róla, amit már tavaly december elején a koncepció ismeretében írtam: a kormány – a korábbi közjogi barkácsolási hajlandóságát ismerve –…..
Ahogy ígértem, a Képviselő lettem és a Beszédet mondtam epizódokkal elindult „alulnézeti” sorozatot folytatom, és időnként beszámolok arról, hogy milyen tapasztalatokat szereztem a helyi közéletben. Most azért jelentkezem, mert képviselői működésem kritikus…..
Őszintén szólva kicsit meglepett és bizonytalan vagyok. A Fidesz-KDNP közös siófoki frakcióüléséről olyan hírek özönlenek, amelyekre ezen politikai csoportosulással kapcsolatban hirtelen nem is tudom, hogy mikor volt utoljára példa. A KDNP megzsarolta a Fideszt, Kósa Lajos…..
Crowz 2011.02.11 15:54:43
Amúgy szerintem az origós cikkből több minden derül ki, mint most ebből a posztból. Érdekes mondatok:
"a bivalybasznádi iskola igazgatóját is a kormánynak, a nemzeti fejlesztési miniszternek vagy az oktatási államtitkárnak kell kineveznie".
"Orbán szavaiból az derült ki, hogy a hivatalosan a világgazdaság és az európai pénzügyi rendszer gyengeségeiből adódó, külső kockázatok kivédését szolgáló alapot voltaképpen a pénzpiacok bizalmának visszanyerése érdekében hozza létre a kormány, illetve azért, hogy így erősítse a hosszú ideje gyenge forintot."
"A forint erősödése két szempontból is fontos a kormánynak: egyrészt könnyíthet a devizában eladósodottak helyzetén (ami azért is fontos, mert a bajba jutott hiteleseken segítő, nyár végén beígért nemzeti eszközkezelő az idén már várhatóan nem jön létre), másrészt kedvezőbb feltételeket teremt az államadósság rendezéséhez. "
"A magzati élet védelmével kapcsolatban a kormányfő egyértelművé tette, hogy szó sem lehet az abortuszszabályok szigorításáról, az ugyanis állítása szerint a társadalom olyan széles rétegeinek ellenérzéseibe ütközne, ami a Fidesz és a kormány támogatottságára is hatással lenne." tehát az dönt majd emberek sorsáról - kettős értelemben is, hogy a kormány népszerűsége éppen milyen! Bravó!
"Orbán Viktor kiállt amellett is, hogy legyen gazdaságról szóló (például az államadósság és a költségvetési hiány maximális mértékét rögzítő) fejezet az alkotmányban." Mert majd a mindenkori alkotmány meg tudja ezt határozni ugye?
Emberi Tisztesség nemecsek 2011.02.03 14:07:00
Magyar vagyok, magánnyugdíjpénztári tag és az ország első emberének a „nép nevében” tett kinyilatkoztatása szerint másodrendű állampolgár. Az elmúlt időszakban többször kijelentette, hogy az „árulásommal kiírtam magam a nemzet…..
Elnézést kérek, de ezt a bejegyzést is azzal kell kezdenem, hogy az olvasók egy részét eltanácsolom: ezúttal azoknak nem ajánlom, akiket egyáltalán nem érdekelnek a szakmai köldöknézések. Olvastam és hallgattam, írtam és beszéltem már sokat erről, s bizony néha azt hittem,…..
Crowz 2011.01.29 22:35:31
@Robinzon Kurzor:
én meg veled értek egyet
törökgáborelemez 313. Egy fecske 2011.01.16 11:35:00
“A fideszes városvezetés Tarlós Istvánnal az élen sokkal jobban működik, mint ahogy a Fidesz az egész országot irányítja” – Karácsony Gergely fogalmazott így a minap az Inforádióban. S bár az LMP-s politikus mondatait - ahogy a Mandiner vezérkommentje tette -…..
„Gratulálni jöttem, mert ön rendkívül ügyesen hiteti el a magyarokkal, hogy fontos az, amit gondol és tesz. Hogy múlik azon bármi! Nagyon tehetségesen csinálja.” Frei Tamás új könyvében az orosz Gazprom elnöke ezekkel a szavakkal kezdi ultimátumszerű mondandóját,…..
„Felelősségre fogjuk vonni mindazokat, akik saját állampolgáraikat rabolják ki, zsarolják meg. Mert ezek olyan bűncselekmények a magyar emberek ellen, amelyek soha nem évülnek el.” Nem, ezek a mondatok nem a szocialista kormányok ellenzékének 2006 és 2010 közötti…..
Az előző bejegyzésben azt próbáltam meg bemutatni, miként állhat elő olyan helyzet a 2010-es választás után („első forgatókönyv”), hogy a Fidesznek kétharmados parlamenti többsége legyen. Röviden azt mondhatnánk: nehéz, de nem lehetetlen. Egy politikai…..
Crowz 2010.11.25 19:04:53
@ulloiut:
"még mindig nagyobb hangsúlyt helyez a nála jobb helyzetfelismeréssel rendelkezők udvarias kritikájára. "

Ez pont fordítva történt!