Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsi Ház

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 20. után elkezd visszaözönleni a nép a városba. Menthetetlenül vége a nyárnak, kezdődik a suli, indul a napi robot. Egyre kevesebbet leszünk otthon, időnk nagy részét a sokszor lehangoló irodában töltjük. Van-e lelombozóbb egy irodai szék látványánál? Tudom én,…..
Ez a gumidolog mindig problémás. Legalábbis, környezetvédelmi szempontból. Te mit csinálsz az elhasznált gumival? Az autód kerekének gumijára gondolok…. Egyre nagyobb probléma, hogy hová kerülnek az elhasznált autógumik. Nehezen megsemmisíthető és rendkívül…..
Nem fáztok, ti téli fák, mikor meztelen az ág? Eldobtátok a nyári zöld s az őszi aranyruhát. Ejnye, ejnye, téli fák, ez aztán a furcsaság: Hideg télben levetkőztök, nyáron viseltek ruhát. Zelk Zoltán - Téli fák Zenemeg: Emancipator - First Snow: First Snow -…..
Kicsi Ház 2011.01.09 22:03:43
Következzen egy, a legújabb trendeknek megfelelő újdonság: a holland Piet Hein Eek piacra dobta kopott deszkamix hatású tapétáit.(korábban szerepelt már a blogban egy kis kerti bungallóval) Oda a lomtalanításon guberálás öröme és a kreatív-hobbis munkálkodás gyöngyöző…..
"Arra kell nevelnünk eszméletünket és szemléletünket, hogy a köznapiban, a környezőben, a mindennaposban is látni tudjuk az egyszerit, a csodálatosat, és a látomásszerűt. Mert a csoda nem valamilyen égzengéses pillanat, mikor megnyílnak az egek, kürtök recsegnek, ködök…..
Kicsi Ház 2010.09.22 13:37:49
A Sotheby's International Realty (luxusingatlanok és házak internetes oldala) keresési szûrôjét a 30 millió USD dollártTÓL-ra (felső határ a csillagos ég) állítottam játszásdiból. Például ezeket a találatokat dobta a gép: Exclusive Private Island, Venice Lagoon,…..
Ma azon a villamoson, amin utaztam, a villamosvezetô elég sokat kommunikált az utasokkal, nem volt fárasztó, tényleg, például ilyeneket mondott egy-egy megállót elhagyva, hogy: "Következik a következő megálló." Tegnap este elkezdtem agyalni azokon az un. garage…..
ágy - asztal - tv Hiába f@sza 2010.07.26 12:15:00
Tény, hogy szinte kifogástalan ez a svéd lakás, amit simán el tudnék képzelni itthon is.Ízléses, és csinoska, a manapság divatos szín és anyagválasztásai pedig arról tanúskodnak, hogy a lakberendezésért felelôs embernek volt szeme a részletekhez is.Egyáltalán nem hivalkodó,…..