Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inusa3

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapja írtunk az IKEA csomagmegőrzőjének megbízhatatlanságáról és már meg is érkezett az akkor megtörtén feljelentés nyomán elindult ügy lezárása. Gyanusított nincs, csak 3 ugyanolyan eset, az IKEA leszarja, a rendőrség meg úgyszintén. A múltkori IKEA-csomagmegőrzős…..
Inusa3 2010.07.26 11:00:35
Sziasztok!

Sajnálatos módon mi is erősítjük már az IKEA-ból ellopott laptoposok táborát, és az eset még június közepén történt és az eset bejelentése után a rendőrök közölték velünk, hogy abban a pár napban már sok ilyen eset történt. Megelőzve azokat a kritikákat, aki azt az oldalt képviseli, miért is kell ilyen értéket berakni, csak annyit tudok mondani, hogy a csomagmegörző a mindennapi használati tárgyak megörzésére szolgál, ha egy 60 ezres kabátot és mondjuk egy 40 ezres órát beteszel már ez is üti a 100 ezret.
Viszont mi mindenképpen szeretnénk továbbmenni az üggyel, így aki elég elhivatottnak érzi magát arra, hogy társuljon azt szívesen látnánk.
Szóval 2 ügyvéddel és 1 bíróval való esélylatolgatás után azt mondhatom, hogy nem veszett fejsze nyele az ügy.
1. Ha csomagmegörzést vállal egy közület, legyen szó itt multiról, vagy szállodáról - attól függetlenül, hogy kiírják, hogy felelősséget nem vállalnak - felelősséget kell vállalniuk az elveszett értékért, azt kell bizonyítani, hogy mindennapi használati tárgyról beszélünk, a mi esetünkben, mivel a laptop mindennapi munkaeszközünk így ez teljesen helytálló. (ezt a PTK is alátámasztja)
2. Az IKEA-nak valószínűleg egy nagyobb mértékű negatív reklám nem fog hiányozni.

Mi most az ügyvédi levélnél tartunk, ha nem lesz rá reakciónk, akkor minden bizonnyal feljelentés, fogyasztóvédelem, média!

Reméljük a legjobbakat!

üdv:
Attila