Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meg.mondo.ember (törölt)

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet showja címmel indul jövő héttől a TV2 új dokurealityje, ami így elsőre úgy  néz ki, mintha az Éjjel-nappal Budapest stábja vidékre költözött volna, és nem fiatal, nagypofájú szereplőket castingoltak, hanem sokat kiabáló középkorúakat. A műsor a…..
meg.mondo.ember (törölt) 2014.01.17 20:06:20
VV Teo, az önjelölt biszex pultosnő szakított a hagyományokkal, és NEM bikinialsóban mosakodott. Tessék:..
meg.mondo.ember (törölt) 2014.01.17 20:05:18
@HK417:
Hát öcsém, kinézeted alapján te már soha nem fogod megtudni, milyen is egy jó nő...De komolyan, ember, ilyen külsővel kritizálsz másokat? :DD
Bizarr egy téma jött velem szembe tumbleren tegnap: az egymillió forintos guminők weboldala. Bizony, a guminő már rég nem a sörszagú, izzadt és fingós poénokkal teli, amcsi jellegű legénybúcsúk vicces kelléke, hanem komoly iparág. Ennek a piacnak a csúcsán ül a Real Doll nevű…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.10.21 12:10:32
@jozsefka1:

Nekem is rögtön a nekrofília ugrik be ezeknél. Meg használói szexuális igénytelensége és lustasága.
Ettől függetlenül szépen ki vannak dolgozva.
Jó, tudjuk, a művésznőtől ez igazából nem nagy szám, évek óta játssza (?) a hatalmas ribancot, de mivel most mindenki a twerkinggel van elfoglalva, így ő is megmutatja, hogy tud ilyet. Kicsit amúgy égő is lehet a számára, hogy a tőle négy évvel fiatalabb Miley Cyrus után…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.10.07 14:24:28
@Jonas73: +1

Fuh, mennyi aranyba öntött szent repked itt amúgy...
Subba Elátkozott frigy 2013.09.21 19:00:07
Sátán katonája ez a pap, hát mennyire baszta el a legszentebb pillanatot?! Azért a pár arca lol.  ..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.09.21 22:58:32
Enntrance Mutasd a kezed! 2013.09.20 13:08:32
Egy nő keze rengeteg dolgot elárul, például azt, hogy mennyire törődik önmagával.Nyilván a látszat csalhat, s persze van olyan is, hogy valaki nem törődik a kezei ápolásával, de minden mással annál többet. Ez az a startégia, ami számomra teljesen érthetetlen, de láttunk már…..
Nesze!szer Mr. Jennifer Aniston 2013.09.20 14:20:09
Oké, mindannyian tudjuk, hogy ő Justin Theroux, akinek igent mondott Jennifer Aniston... De az tiszta, hogy ő nem csak színész, de forgatókönyvíró és rendező is? Olyan filmekhez volt köze, mint a Trópusi vihar, a Vasember 2vagy a Mindörökké rock. Emellett, egy igazi városi motoros,…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.09.21 22:39:17
Nyomasztóan néz ki.

@Bambano: Gondolom egy pucér csajos blognál ez nem zavarna. : )
Subba Ilyenek mennek Facebookon 2013.09.10 09:45:21
Egy lelkes csoport kipécézte magának Schobert Norbi oldalbordáját, hogy aztán minden egyes róla készült fotón közösen borzongjanak. A mozgalomról már Réka is tudomást szerzett, bár nem lépett be, de azt állítja, hogy a  többi taghoz hasonlóan hangosan felnevet, ha eszébe…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.09.15 11:08:20
@queensryche:
Sok az elhízott nő, de a magyar férfiak nagy része sem matyóhímzés, huszonévesek nagy része sportot nem látott véználmány, vagy jóindulatúan mackósnak tituált dagi. Mondjuk az érthető, ha valaki pl. 10-12 órát lehúzott melóban-amit nem szeret, utána semmi kedve egy kiadós mozgáshoz.
Van sok elhízott ismerősöm, szénné dolgozzák magukat munkahelyen, aztán örülnek, ha hazaérnek. Nők többségénél meg ugye még jön utána az ételkészítés családnak, takarítás, stb.
Én megőrülnék, ha nem sportolhatnám ki magam rendszeresen, de elfogadom azt, hogy valakit egyszerűen nem érdekel ez a dolog, másban leli örömét.
meg.mondo.ember (törölt) 2013.09.15 11:09:19
@queensryche:
Ja, bocs, utána láttam a második kommented.
Mindig különös izgalommal fogadom az olyan történeteket, melyeket a határátkelést éppen frissen megtapasztaló emberek írnak, hiszen izgalmas látni, miként csapódnak le az első tapasztalatok, milyen az első rácsodálkozás, melyek az első élmények – legyen az a nyelv, egy…..
Mégpedig Larissa Hoffmann személyében. Méltó folytatása az eddigi leginspirálóbb szépségek "rovatnak".  A jelenleg 21 éves német lány, már most olyan karriert tud maga mögött, amiről sokan csak álmodoznak. Klasszikus, arányos, baba arcán, minden "look" fantasztikusan mutat.…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.09.06 10:15:54
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Tényleg.

@sorica123: +1

Itt ez volt a feladata, hogy flegmán, életuntan nézzen. Amúgy nagyon szép.
A tavalyi évhez hasonlóan a Modern család című ABC-sitcomban feltűnt kolumbiai színésznő végzett a Forbes kereseti listájának élén, amin a tévészínészeket rangsorolták. A magazin nemcsak a fizetést vette alapul a rangsor felállításánál, hanem a különböző szponzori…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.09.06 10:10:43
A cseh bulvár kiakadt, a szlovák bulvár magyarozik. A dotoho nem teljes beszámolója a Rezešová-ügy első két tárgyalási napjának szlovák és cseh sajtóvisszhangjáról. Szlovák és cseh bulvárlapok meglehetősen részletesen, naponta számolnak be Rezešová-ügy…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.09.04 02:47:01
@Lent es fent:
:DDDDD
A csodálatos tehetségű Edvin Marton úgy próbál nagy felhajtást keríteni legújabb koncertje körül, hogy állítása, és a plakátok szerint nem máson fog hegedülni, mint egy valódi ritkaságon, egy 3 millió dollár értékű Stradivari hegedűn. A Bors azonban mai számában azt…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.09.03 22:28:54
@Morgan kapitány: @áasdklfjáasn: @ComLo:

Nem tűnik fel, hogy poénkodni próbált umbrella?
Sakálrészeg oroszok gyakják egymást, de a kis mitugrász nő mind közül a legkegyetlenebb.  ..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.09.01 23:10:13
@queensryche:

"Hozzá kell tenni, hogy a férfiakat ismerve még ebben az esetben sem engednék el tiszta erőből az öklüket, mert kevésbé érzelem-és hormonvezéreltek döntéseikkor, mint a nők"

Ez baromság. Amúgy hidd el, egy ilyen sakál szuka félelmetesen tud marakodni.
A videó meg undorító.
Talán emlékszünk még arra az áprilisi tragédiára, mely során több százan haltak meg Bangladesben, mikor összeomlott a többek közt a Benettonnak és a Mangonak is ruhákat gyártó nyolc emeletes üzem. A korrupt üzletember tulajdonában álló, engedély nélkül kibővített Rana…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.08.25 12:53:51
Én minden bizonnyal 15 percet élnék túl a dzsungelben meztelenül, minden felszerelés nélkül. De mondjuk ez a szintidő nem sokkal magasabb a város közepén sem wifi és okostelefon nélkül, vagyis én nagyon nem szerepelnék jól a Discovery új műsorában, amit ma este tíztől…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.08.23 21:36:25
@Sadist:
Neked mi bajod van? De tényleg...
Valami nőnemű egyed bántott? Vagy miért fáj neked ez ennyire?
Jóllehet Darren Aronofsky jövő tavasszal mozikba kerülő bibliai eposzában Russell Crowe alakítja a címszereplőt, az alábbi gyönyörű és rendkívül hangulatos forgatási fotókon a csodás izlandi tájaké a főszerep... ..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.08.21 09:32:35
@Az úriember:
A Forrás nem elvont, szerintem nagyon is egyszerű szerkezetű giccsparádé, de a jótékonyabb fajtából.
Attól függetlenül egyetértek, remélhetőleg nem lesz "olyan". :)
A Forbes magazin idén is összeállította a legjobban fizetett modellek listáját, amin a már jól ismert nevek mellett új szupermodellel is találkozhatunk. A szinte felfoghatatlan, csillagászati összegeket kereső topmodellek között több anyuka is szerepel és valószínűleg senkit nem…..
A Rolling Stone volt olyan jó fej, és összeszedte minden idők tíz legemlékezetesebb színpadi verekedését, amit kamera is rögzített. Természetesen bekerült Axl Rose és Henry Rollins is, de van itt óriási rapper tömegbunyó, könyöklő Amy Winehouse és egy kis dzsúdóbemutató a…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.08.10 21:10:05
@Tommmyka:
Azért keményen átüt mondataidon a forrongó nőgyűlölet, ne is tagadd.

"Egyébként sok nő igényli is hogy néha megruházzák mert szeretik ha keményen irányítják őket. Persze ezt letagadják de nem egy olyan nőt ismerek akik csak az agresszív férfiakhoz tudtak vonzódni."

Ezt otthon láttad? Apu így bánt anyuval?
Egyre több tehetséges magyar művész/előadó látja be, hogy itthon nem sok babér terem számára és próbál szerencsét külföldi tévéműsorokban. Korábban egy akrobatikus kosárlabdacsapat haknizta végig Európa tehetségkutatóit, majd az Attraction fogott vándorbotot és nyert a…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.06.28 16:31:44
A mai sztori az újrakezdésről szól. Az alaphelyzet akár tipikusnak is mondható (sajnos...), lakáshitel, adósságok, majd munkanélküliség, végül külföld. Mária esetében ez Skócia lett – a részletek pedig jöjjenek a posztban (a képekért külön köszönet). „A 40-es…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.06.28 12:38:35
@pappito:
Látszik, hogy fogalmad nincsen a macskákról, csak fröcsögsz előítéletesen. 12 macska az tényleg sok, de pl. ismerősöm három macskáját észre sem lehet venni a lakásban. Ivartalanított macskának semmi szaga nincsen, zárt alomtálca alap, ha normális kaját kap, az sem büdös. Baromi kedves állatok, és jókat lehet rajtuk röhögni. Nem értem az ilyen szélsőséges, beteges gyűlöletet, én pl. pókfóbiás vagyok, mégsem tudnék ilyen vehemensen írni róluk.
Vagy eleve ez volt a cél, állatkedvelőket sértegetni, viszont akkor nagy bajok vannak nálad.
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.06.26 19:00:24
@Kuruttya:

"Nem vagyok boldog, de ami rosszabb, nem ismerek egyetlen boldog embert sem, így már meggyőződésem, hogy a boldogság nem létezik." Ezt te írtad valami cikk alá.
Miért akarod másokra is rátukmálni a nyomorod?

A képek meg nagyon jók.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.06.23 13:54:12
Hajdú finoman kiemelte a kozmetikus versus molekuláris biológius cuccot. :)

@visszakettopadlogaz: fu, most mennyire bebizonyítottad, hogy igazi mácsó vagy. Anyud is csak a lyuk-főzőgép funkciót töltötte be otthon? ;))
Charlie Sheen sorozatáról érdekes hírek láttak napvilágot tegnap este: a tmz.com jelentette, hogy a színész úgy összeveszett Selma Blairrel (a sorozatbeli dugópajtását/pszichiáterét alakítja), hogy közölte, ha Blair hétfőn megjelenik a forgatáson, ő otthagyja az egészet a…..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.06.19 13:55:22
@Bencissimo: @zaphodbeeb: gondolom ti csaladi körben is kurvázzátok, faszozzátok egymást.
A nő jogosan sérelmezett valamit, de ez hisztis roncs még ezen is megsértődik...tényleg nagyon kiraly arc, felnézhettek rá.
Subba Szemét bobos 2013.06.06 11:45:00
Egyből a mezőkövesdi tornádós videó arany mondata ugrott be erről a fasziról: "E geci, hogy jön!" ..
meg.mondo.ember (törölt) 2013.06.07 10:14:09
@fzs.1933:
+1

Azért illet volna a teljes videót betenni, amikor a KISLÁNY a végén bőgve száll ki, a kalácsképű barom meg röhög.
Gondolom az itt picsázó kommentelők így nőttek fel, ezért természetes nekik és vicces.

A másik meg, hogy azért fékezett többször, mert voltak előtte.

@håll käften: @hunter84:
Remélem a gyermekeitek is összefutnak majd ilyen állatokkal...emberkedni egy gyerekkel, ez az igazi férfiasság!
meg.mondo.ember (törölt) 2013.06.07 10:15:11