Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saba07

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leves pontos eredete nem ismert, több legenda is létezik róla. Egyesek szerint Mikszáth Kálmán születésnapjára készült 1892-ben, Gundel János jóvoltából. Mások pedig úgy emlékeznek, hogy egy vacsoraverseny bírái számára készült akiknek annyira ízlett, hogy repetát is kértek belőle. Gundel János…..
saba07 2021.02.03 05:50:06
@Cake by fari: Az eredetitől egy kicsit eltér????Nevetséges ez a recept! Akkor miért írod ki a blogra hogy /Hagyományos palócleves??? Ez az étel a gasztrónómia megcsúfolása!!! Olyan messze van a palócleveshez mint makó Jeruzsálemhez. Egy tipp barátom vissza az alapokhoz!!!!
   A mára már közismertté vált márka, a Xiaomi immáron a negyedik legnagyobb telefongyártó, ha az almárkáit is beleszámítjuk(Redmi,Poco), de szinte borítékolható, hogy belátható időn belül az Apple és a Huawei fölé fog emelkedni eladások terén. Egy ilyen dinamikusan fejlődő cég esetén pedig nem…..
saba07 2020.12.19 05:41:43
@11110000: Én meg azt üzenem neked hogy talán Grétsy tanár úr csoportjához menjél kommentelni. Ez nem Magyar óra . Ugye vágod amit mondok. Na csá
saba07 2021.01.13 06:57:42
@11110000: Ismersz te engem mond ismersz? Milyen alapon mersz így beszélni bárkivel is.Anyukáddal beszélhetsz így de velem nem. Kiváncsi lennék azért arra hogy szemtől szembe is lenne e ekkora pofád.Ugy jobb lenne ha bekussolnál megértetted te fasz arcú
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Mt!   Gyakran olvasom az utóbbi időben a blogot, mert én is nehéz helyzetbe kerültem a munkahelyemen. Reméltem, hogy valaki ír majd, aki hasonló cipőben jár, de mivel ez nem történt meg, így most erőt vettem…..
saba07 2016.03.01 05:15:21
@Szumátriai Patkánymajom: Te aberrált állat vagy.Az ilyen impotens buziknak köszönhetö hogy itt tart az ország.
Mint az közismert, a társasági adóból az úgynevezett látványsportokat művelő egyesületeknek lehet pénzt adni és azt az adóból levonni. Azaz, amit odaadunk, azt nem kell adónak kiperkálni. Az elmúlt években kialakult az a kedves szokás Magyarországon, hogy aki állami…..
Sugárzó napfény, jó idő. Már mindenki ezerrel várja a tavaszt. Én is. Amikor hasamra sütött reggel a nap, hirtelen tele lettem energiával. Nem vagyok túlzottan egy házi tündér (takarítás tekintetében biztosan nem.), de ez az idő engem is arra sarkalt, hogy végre rendbe tegyem a…..
saba07 2015.03.08 10:54:58
Csak az utóbbi 1-2 nap botrányos hírei trafik-témában: - Tavaly földet nyertek Felcsúton, most a trafikot"Junek Károly üzemeltetheti majd Felcsút egyetlen trafikját, ezzel a dohánybolt a földpályázaton is nyertes család kezébe kerül. Junek Károly felesége, Junek Nikolett -…..
 A teljes leírás letöltésért kattints ide: http://www.wupload.com/file/2328387747 (slow download)  Nem régiben jelent meg egy külföldi blogon hogy a Nokia és a Sony Ericsson szoftverjében egy 26 jegyű kóddal kilehet kapcsolni a teló függőségét. A kód nem minden telón…..