Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asudia

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debrecen Reggel A kezdet 2007.12.19 19:19:00
Egy tavalyi kép...
Megint tanulhatunk B. illetve ismerősei példájából, kiderült ugyanis, hogy ugyan a Malév árul jegyeket Dublin-Budapest járatára december 25.-re, a járatot tutifixen törölni fogják, mert a dublini reptér hagyományosan zárva tart karácsonykor. A Malévet ez nem zavarja, hiszen…..
Az a baj (baptista módra) Lea: Ha rövid a szoknya, akkor az a baj. Ha túl feszes a nadrág, az a baj. Ha sorban imádkozunk, az a baj. Ha senki nem imádkozik a fiatalok közül, az a baj. Péter: De ha nincs rajtam nyakkendő, az a baj. Ha a pokol felé mutat, az a baj. Ha megtetszik egy…..
Ritka a nap, amikor az ember még a szerencsétlen zugsajtósokat is megsajnálja az ember. De az, akinek ezt az alábbi izét kellett megírnia arról, hogy ez a Danny Blue nevű izé jósolt valami izét, amiről nem világos, hogy mi az isten, annak nem lehet valami vidám élete.…..
"A legszebb nőt életemben Moszkvában láttam. Egy 18 éves kislány volt. A Vörös tér mellett a föld alatt épült egy nagy bevásárlóközpont, ő a szomszéd asztalnál ült egy étteremben, és egyszerűen szemezett velem. Én ilyen szép lányt még életemben nem láttam. Már…..
Szőrszálhasogatás vagy lenyúlás megakadályozása beszólni, ha a 690 forintos szendvicseket 700-ért számolják? Egy újabb örök kérdés, ami Péter melegít fel alant: Helyszín: Hajdúszoboszló, állítólag Európa legnagyobb fürdőjének gazdája, rengeteg turista, valamint…..
Subba Niceboys 2007.07.27 16:03:00
Soha véget nem érő kutatómunkánk, amelynek célja az interneten található összes különös szexuális szubkultúra összegyűjtése újabb állomásához érkezett. Csodálatos rajzolt pasik három dimenzióban...
Asudia 2007.07.28 13:29:59
Vannak emberi egyedek, akik felizgulnak ilyenre, pl ő: yorublog.extra.hu/wp-content/en.jpg

Ez pedig a blogja: yorublog.extra.hu/

Szerintem abszolút Subbára való droid.
Amúgy nekem személyszerint ezek a háromdés adoniszok sose jöttek be, és szerintem a normális lelkületű nőknek se nagyon :D