Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheEzekiel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TASZ jelenti A boszorkánymázsa 2012.03.03 07:44:00
Oudewater – hollandul annyit tesz, mint Öregvíz. Ez az Utrecht tartományban fekvő kisváros nagy jelentőséggel bír a türelmen (gedogen) alapuló holland közpolitikában. A jelentőségét egy öreg mázsaház adja. Akinek beindult volna a fantáziája, annak elárulom, hogy nem…..
TheEzekiel 2012.03.03 19:07:14
Nem kell nekünk marihónajja há minek a itt van nekünk szíp hazánk büszkesíge, a pájinka, mán házilag is lehet kotyvasztani jó kis fokolatlan lúfingatót, amitől 4-5 feles után biztos megfekszik a kutyafattya, meg ha mán lefőzött egy denizsonnal hácsakigyamámeg had butuljon, de ha ez a nedű mégse válik be akkor szalaggyunk le a helyi felcserhe' oszt vegyünk tőle egy jó levél szedukszent vagy kataflánt, vegyünk be belőle egy jó kettőhármat rá egynéhány feles kerítésszaggatót oszt had induljon a banzáj, lehet beokádik a diszkóba tőle vagy maga alá az ágyba,de jóvana' mert inni menő. De marihónajját meg ne próbáljátok kóstolni mert illegális osztán megbüntet írte a kík, megtán aztat is monnyák hogy gyógyiccsa a megfázást, az asztmát,meg a kutya tudja hány betegsíget, antibiotikum, fájdalom- és lázcsillapító dehát ezt minden ípelméjű hazánkfia tudja hogy példánakokáért a megfázást nem gyógyíthassa más csak coldrex ha fájsz akkor aztat csakis a kataflám és algopirin enyhítheti! SEMMI MÁS, írtem ?! meghát hallottam valami kanadai komát hogy kenderolajkúrával gyógyított rákos betegeket, dehát énmán akkor tudtam hogy ez bizony hazugság! Há hogy gyógyíthatna valami amikor az illegális?!. Hülyík ezek a kanadaiak mindigis tudtam nem úgy mint mink , MAGYAROK.

Amúgy jó a cikk de az a cigánybűnözéses félmondat hatalmas öngól volt, és teljesen eltereli a témát a cikk lényegéről.
Két zalaegerszegi diákot elkaptak a rendőrök, mert internetről vásárolt tudatmódosító szereket fogyasztottak – számolt be az MTI. A rendőrség növényi törmeléket talált az egyik fiatal ágyneműtartójában, ebből arra következtethetünk, hogy szintetikus kannabinoidot…..
TheEzekiel 2012.02.23 10:57:11
@látjátok feleim szümtükkel:

Amit leírsz jogos, azzal viszont tudnék vitatkozni hogy az ha ittas vezetéssel - valószinűleg, és a gyilkossággal - nyilván ártasz valakinek, amíg egy spanglival KIBA*ZOTTUL K*RVÁRA senkinek nem ártasz, max magadnak de ebbe most ne menjünk bele
TheEzekiel 2012.02.23 11:33:10
@TitokJolán: kamaszszerviz - egész hihető és hiteles forrás... lol
A Vám- és Pénzügyőrséget (jogutódja: NAV) 2007-ben egy kormányrendelet felhatalmazta arra, hogy bevizsgálja az általa lefoglalt kábítószerek hatóanyagtartalmát. Hogy miért volt erre szükség? Nem tudni pontosan. A Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet (BSZKI) kábítószer-laboratóriuma korábban is…..
TheEzekiel 2012.02.07 17:18:36
konteo.blogrepublik.eu/2011/04/07/a-gandzsa-osszeeskuves/

Több mint elgondolkodtató. Olvassák el a jól nevelt robotok is!
Az “ifjú keresztényeknek nem kell a drog” – számolt be az MTI a hétvégén arról, hogy az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) üdvözli a kormány azon tervét, hogy szigorítja a drogpolitikát. Van ezzel a közleménnyel egy pár bibi. Az egyik legnagyobb az, hogy éppen azon a hétvégén is több…..
TheEzekiel 2012.01.24 12:46:20
Miért van az hogy állandóan úgy kell példálózni hogy aki füves, vagy fogyaszt füvet rendszeresen, az biztos hoyg a nap 24 órájában szétvan esve, csak bámul ki a fejéből, és teljesen haszontalan tagja a társadalomnak. Ez kábé olyan mintha az "iszom egy sört"-kifejezésből egyenesen az adódna hogy tajtrészegre iszom magam és a saját hányásomba fetrengek, úgy hogy össze is hugyoztam magam Csak elárulom,hogy minden lehet ésszel is fogyasztani. A mérték a kulcsa ezeknek a dolgoknak. Magamról annyit hogy szoktam cannabist fogyasztani, heti egy-két alkalommal, általában este, egyedül vagy haverokkal, de a lényeg az annyi lenne hogy A KUTYÁNAK NEM ÁRTOK VELE!!. Az más kérdés hogy aki megiszik 5-6 sört meg mittudoménhány pálinkát és olyan keményre issza magát hogy az se gond neki ha az egész kocsmát összekellene csomagolnia, vagy csak szimplán "belédköt" mert nem tetszel neki, stb. Ezek teljesen rendben vannak, de mindegy ne is menjünk bele ebbe inkább..
Sokan írják azt hogy addiktív... hmm én nem így látom. Voltak 1-2-3-6 hónapos kihagyások hogy egyetlen slukkot sem szívtam, még se jött az amit a "nagyokosok" írnak hogy remegek, agresszív vagyok meg a "szanaszítbaszokmindenkithanemszívhatokmost" effektus sem következett be. Jah és nem váltam skizofrénné sem.
A megoldást a dekriminalizálás jelenténe, ami annyit jelentene hogy mindenkinek lehessen otthon 2 növénye amit saját fogyasztásra tarthat, ha az össznépi-fogyasztást nem is csökkentené, de legalább az aranyárba mért zöld nem gazdagítaná tovább a feketepiac kasszáját. Jah és nem vagyok fűpárti a sört is ugyanúgy szeretem.:)
Jah és igen magamról annyit hogy 21 vagyok, két szakmával, és munkahellyel. Annyit szeretnék hogy ne válljak bőnözőve amiatt mert időnként KÚLTÚRÁLT KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT elszívok egy spanglit.

Ennyi lettem volna Béke mindenkinek
Na, hogy újra megtaláltam a blogom, meg a passwordom, kommentelgettem pár általam is olvasott bloghoz, eszembe jutott, hogy tulajdonképpen ide is írhatnék még. Nem csalás nem ámítás lesz ez, inkább a szomorú valóság. Vonszolom a seggem az utcán még decemberben, abban a rohadt…..