Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ancsa12

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ahogyan sokan mások, én is azonnal belevetettem magam a leárazások forgatagába az ünnepek után. Végigzarándokoltam a Váci utca üzleteit normális nadrág után kutatva (megjegyzem, nem sikerült a küldetés, pedig vagy tízet végigpróbáltam), amíg nem szembe találtam magam…..
ancsa12 2010.12.30 20:53:15
@trisztin: és ha szabad kérdeznem azt a hajpántot hogy kell elképzelni? hogy néz ki? :)
Imádtam Cindyt, igazi szupermodell, aki tudta, hogy a csúcson kell visszavonulni de mégis visszatér minden évben 1-1 sorozat erejéig. Most azonban a Bullett magazin editorialján olyan múmiaszerűnek látom, mintha egy kezdő brazil plasztikai sebészpalánta túlbotoxozta volna.Erősítsetek…..
Legalábbis Carine Roitfeld stylingja szerint. Terry Richardson fotózta le napjaink legismertebb plus-size modelljét Crystal Rennt a Vogue Paris számára amint épp tintahalat töm a szájába, spagettibe markol, sonkát szel, csirkecombot szopogat vagy épp hurkát tűz a…..
A 2011-es tavaszi-nyári divatot bemutató show-k ezerrel pörögnek, a magyar lányok (Enikő, Srej Zsófi és persze Palvin Barbi) folyamatosan dolgoznak, így rengeteg képet látni róluk nem csak a kifutókról, hanem a backstage-ből is. A mai kedvencem ezekből Palvin Barbi Shisheido sminkje…..
Az esetek nagy többségében gyönyörűnek tartom Beyoncét, hosszú, karamellszínű hajával, változatos stílusával, nőies alakjával, éppen ezért is esett le az állam a House of Deréon őszi hirdetéseit látva. Persze egyátalán nem pozitív értelemben. Beyoncé ugyanis a saját…..
Vogue Italia vagy Vanity Fair? Nick Knight vagy Steven Meisel? Kristen McMenamy vagy Lady Gaga? Sok kérdés felmerül a két címlap láttán, így talán csak egy a közös az őszes-szőkés (?) haj. Vagy inkább őszes-szürkés? Vagy teljesen ősz?Mondtam, hogy sok a kérdés. Nekem egyik…..
Ezt a levelet kaptam a héten facebook-on, és mivel volt időm el is készült az inspiráló összeállítás:"Kedves Bianka!Niki vagyok és szinte kezdetek óta olvasom a blogotokat, azzal kelek és fekszem. Jövőhéten Münchenbe megyek egy hotel megnyitóra, és nagyon régóta agyalok,…..