Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lestinoh

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nnnnnna,igen...megint teszt:D komolyan már csak erre fogom lassan használni a blogot :'D Vikitől nyúltam ^^1. Állítsd be az mp3 lejátszódat, hogy véletlenszerűen játssza le a számokat. 2. Minden kérdéshez nyomd meg a KÖVETKEZŐ gombot, hogy megkapd a választ. 3. Írd le a kapott…..
lestinoh 2011.05.25 20:16:48
na! új hátteret pakoltam meg csináltam bannert. megfelelő blognéven is gondolkoztam a hello világ helyett de rájöttem,hogy most még jobban illik a bannerhez,mint idáig!:D ja és rejtett üzenet is van xD ami annyira nem is rejtett mert akinek jó szeme van már kiszúrhatta!…..
újév? anyád.ezzel most szépen az jön,hogy bezárom a blogot mostmár tényleg mert elegem van belőle.és a január 7.i bulit megcsinálom meg a dürerest és szerintem mégjobban nyugdíjas életet fogok élni. kezdek kiábrándulni mindenből.na hello...
lestinoh 2011.02.12 22:40:44
@melinda sixx:
naés? :D
további csodálatos rajzok itt..
nyüssznyüssznyüssz...ez most nagyon nyüssz.no az itt a történés,hogy van itt egy J. akit nagyonnagyon megkedveltem.igazából itt az a baj,hogy túlságosan is. vagy nem baj,nem tudom.de egyszerűen annyira iszonyatosan aranyos...ajh. amikor elmosolyodik megőrülök. amikor beszél elolvadok…..
újfent elegem van. de mindenből és mindenkiből. túl sokan kétszínűek vagy csak kihasználnak...és mostmár tényleg betelt a pohár. hazudik is mindenki össze-vissza. azt utálom a legjobban,bár erről már írtam. utálom a "csaknekedakartamjót" hazugságokat,utálom a sunyi…..
lestinoh 2010.09.01 18:39:41
valamelyik nap Sisnél találtam egy iiiiszonatosan aranyos videót...szerintem mondanom se kell,hogy egyből beleszerettem ^^ több is van ahonnan ez jött :D nézzétek meg ^^..
lestinoh 2010.08.26 10:43:47
@melinda sixx: furcsa mi...? :D