Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabika36

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Fekete Asus Eee is lesz 2007.11.15 19:46:00
Lassan minden napra van egy bejelentés az Asus minilaptopjáról, most éppen az, hogy fekete színben is kapható lesz. Ami még jobb, hogy a fekete nem lesz drágább a fehérnél. (Nem úgy, mint mondjuk az Apple-nél.)Via Engadget..
Bigyóblog Bakelitet a cédére 2007.11.01 08:40:00
Sokan vannak, akik nem szívesen válnak meg régi bakelitlemezeiktől és szívesen hallgatnák a nagy munkával összeszedett gyűjtemény darabjait, de már nincs meg a lejátszó, karcolódik a lemez, ugrál a tű. A Teac LP-R400 fantázianevű szerkezettel kimenthetjük zenéinket cd-kre. Csak…..
István nem érti, a mobilcégek törzselőfizetői akcióiban miért mindig a +1-2év hűség a leglényegesebb elem és miért nem a fantasztikus kedvezmények: Történt, hogy két évvel ezelőtt előfizetés és 2 év hűség nyilatkozat aláírására adtam a fejem. Gondoltam,hogy a hosszú…..
A tüzes apokalipszis részeként az Index szerkesztőségének egyik erkélyén megjelent egy tekintélyes méretű imádkozó sáska, úgyis mint ájtatos manó. Feltesszük, elszigetelt jelenségről van szó, de akinél a hőség miatt szokatlan állatok grasszálnak, írja meg, és ha tudja,…..