Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabeszX (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre elölről, teljes húspompájában is megcsodálhatjuk Dwayne Johnson Herkulesét, aki a Magyarországon forgott, azonos című filmben feszül majd neki a trák király oldalán egy kegyetlen hadúrnak. A Hercules: The Thracian War című képregény alapján készült filmben Herkules (és…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Ha vetsz egy pillantást a naptárra, akkor ma a következőket fogod tenni: ha szembejön egy lökött doomsayer, akkor hallgatsz rá, nem kempingezel tóparton, ha zajt hallasz odakint, akkor nem mész ki egyedül felderíteni, nem mondod azt, hogy "mindjárt visszajövök", és semmiképp sem…..
csabeszX (törölt) 2013.12.14 01:44:48
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Filmdroid Peep World trailer 2011.01.28 20:39:00
 A családi dráma a famíliáról, akinek az egyik tagja író és könyvet ír népes családjáról és szépen elszabadulnak az indulatok.A mozi mindenféle sorozatszínészeket vonultat fel, benne van Michael C. Hall, Ron Rifkin és Rainn Wilson és még sok ismert arc, akik névről nem…..
csabeszX (törölt) 2011.01.30 20:53:37
Hivatalos képként emlegetik, bár ez inkább csak olyasmi, amin a főbb szereplők szép sorban megtalálhatóak. Azon nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy ez inkább fan-made, elég furcsa, hogy a stúdió képes volt erre áldását adni, elég csúnya munka. Az X-Men előzményfilmben…..
James Franco rendezi a The Night Stalker filmet, amely Philip Carlo könyve alapján fog készülni és igaz történetet dolgoz fel benne, Richard Ramirez sorozatgyilkos áll a középpontban. Franco a főszerepet is maga fogja eljátszani. Ramirez Los Angelesben ténykedett, gyerekkorában…..
csabeszX (törölt) 2011.01.18 20:58:57
Észak-Amerikai box officeElég gyengén folytatódik a január, az év első filmje, a Boszorkányvadászat a kasszáknál nem mutatott fel jó eredményeket. Egy éve ilyenkor az Avatar dübörgött a mozikban, 50 millió dollárt termelt, mögötte pedig a Sherlock Holmes álldogált. 2009-ben…..
csabeszX (törölt) 2011.01.10 18:00:39
Montázs kétezertíz filmjeiből, jobbakból, rosszabbakból, szép vágásokkal, ütős zenével. Még ma én is jövök az idei toplistámmal. A nagy esti hajcihő előtt még érdemes visszanézni...
csabeszX (törölt) 2010.12.31 16:56:28
Médiaviagra Berlin Calling (2008) 2010.12.22 21:56:00
Ha megkérdeznék véletlenszerűen egy huszonévest, hogy az elmúlt pár évből mondjon egy zenés kultfilmet, akkor szinte biztos, hogy kapásból a BC-t vágná rá. Persze kevesebben tudják talán, hogy ott van a Nesze neked Pete Tong, ami szintén zseni a műfajban, de mégis Kalkbrenner…..
James Mangold, a Kéjjel-nappal (Knight and Day) és a Börtönvonat Yumába (3:10 to Yuma) alkotója rendezheti a The Gunslinger western-thrillert, amelyben a bosszú lesz a fő téma. A történet egyszerű, e szerint egy volt Texas Ranger meg szeretné bosszulni öccse halálát. A…..
Van jól bevált listád? Mármint persze filmes, csakis az. A tipikus sablonokat már gondolom sokan unják, habár a Reszkessetek betörők első része nálam általában becsúszik - én kérek elnézést, de nagy gyerekkori kedvenc. Viszont a Bud Spencer és egy kecske agyi szintjén mozgó…..
Jon Favreau, a Vasember rendezője készíti a Cowboyok az űrlények ellen (Cowboys & Aliens) képregény filmváltozatát. A direktor nagy lelkesedéssel vetette bele magát a forgatásba, azonban csöppet aggódik, mert úgy szerinte 2011 nyara kész vérfürdő lesz a sikervárományos…..
csabeszX (törölt) 2010.11.27 14:18:39
Sajnos a jelek szerint erre nincs sok esély, de ezt már régóta érzi mindenki, aki hétről hétre követi a SK-ot. Most hétfőn kaptuk az újabb adagot, amit elég tágra nyílt pupillával kezdtem el nézni, amikor megláttam, hogy Trabarna vezeti a műsort. Ha ez nem lett volna elég,…..
Nem találsz kedvenc filmedhez feliratot? Esetleg van egy új filmelőzetes, amit meg szeretnél nézni, de nem tudsz jól angolul?Írj bátran kommentet ide és ígérem válaszolok!..