Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pufff95

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
КДLДSCHNIKФШMég nem találkoztam ilyen vegyesérzelmekkel teli energiaitallal. Kezdve a vörös csillagokkal, ami ugye elvileg itthon önkényuralmi jelkép, a kalaschnikow mint fegyver meg egyértelmű fegyverkezésre utal. :Đ De kit érdekel, hisz ez csak egy energiaital, nehogymár…..
pufff95 2010.08.14 14:38:54
müller, eksönMegnéztem a Sexergy italt, mennyibe kerül a Müllerben, mivel jött az információ, hogy ott látták megjelenni. Megtaláltam előbb említett italt, és felfedeztem az Action energiaitalt, ami annyira vonzotta a szememet. Nem a szépsége miatt, hanem a fekete és…..
Nem kell félni, nem fog fájni!Régen nagy márkának tartottam, az is volt. Nagyon tetszett a kapucnis pulcsi, meg a fekete halálfejes póló. Egy időben kevertem a Blind márkával, de ez is tisztázódott. Később megjelentek a "No Fera" matricák a csodás tuning ladák hátsó…..
pufff95 2010.08.07 10:07:58
pornószaftValamilyen szinten egy különlegességgel van dolgunk, habár nem elérhetetlen ital, mindenképp van benne extra érdekesség. Már a neve se egyszerű, sexergy. Nem fantáziátlan, érdekes szóösszetétel. Az utolsó pillanatig, addig, ameddig jobban szemügyre nem vettem a dobozt,…..
pufff95 2010.08.04 11:48:10
az év pozitív csalódásaNem gondoltam volna azt, amikor elemeltem a Fitt mellől, hogy ilyet fogok mondani, de a Spar Budget márkanév alatt futó energiaital jó. De azért ne legyen ilyen egyszerű, keressünk benne hibákat. Negatív oldal:- naggyon csúnya a doboz! Oké, hogy budget már…..
(head)shotEgyre népszerűbbek a nemrég megjelent shottok, ez tény és való, és már az Adrenalin is piacra dobta a saját, Power Shot néven futó kis löketét. A shotokról tudni kell, hogy ezek PET palackos 60ml-es energiaitalsűrítmények, szénsavmentesek, amelyek általában 60mg…..
pufff95 2010.08.01 10:23:57
a kistestvérEgyre jobban terjed az őrület, és már a Maxx energiaital is piacra dobta saját Shot-ját. És hogy miért kistestvér? Mert a Shot pontosan ugyan olyanra sikeredett, mint a testvére, a sima Maxx.A sima műanyag dobozos maxx nem a legjobb, ez tény; kicsit savanykás…..
Szinte egyik napról a másikra beköszöntött a nyár, egyre több a nyári energiaital (pl. Gilroy, Watt Sunrise) ital, és itt az XL Lime & Lemon. Körösladány egyik boltjában vettem észre a polcokon, ahol eddig csak a régibbi fajta volt kapható mégpedig az XL Energy Drink (az…..
maksymalna dawka energiiMost mehetett át egy megújuláson az enerdzsi dvátisánce páwer energiaital, mert az eredeti weboldalán már megújult köntösben, szebb kiadásban szerepel. Az eredetileg lengyel energiaital, árúsítás céljából hozta be a Costella Int. kft. országunkba. Kis…..