Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stalker-hacker

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1884. A greenwichi királyi csillagvizsgáló Angliában. Közepén megy át a greenwichi délkör - a 0 fok hosszúsági kör -, ami az időzóna-számítás alapja  ..
stalker-hacker 2017.01.09 18:05:37
@csentecsa: a pelmenyi hússal töltött pirog
Ahogy Messi Ronaldoval, úgy az Audi a BMW-vel és persze ott van Trump és Clinton, Batman és Pókember, nokedlis pörkölt villa és kanál, és hogy célirányosan sporttal zárjuk a felsorolást Katinka és a világ többi úszója, úgy dúl a küzdelem, zajlik a csata, évről-évre skalpokat gyűjtve az ártalmatlanak…..
stalker-hacker 2017.01.06 11:09:38
@dunántúli gyerek:
xp-ről váltottam, 2007-ben, két hét alatt megszoktam.
Blue Lemon Vadas 2016.11.16 07:31:38
Korábban a zsemlegombóccal kapcsolatban volt szó arról, hogy akár ősi magyar ételnek is tekinthetjük és ugyanez elmondható a vadasról is (amit - gondolom, nem sokan - párolt marhasültnek is neveznek krémmártással - Boeuf braise a la créme - Pető, 1994. 374.o.). Gyerekkoromban nálunk is gyakran volt.…..
stalker-hacker 2016.12.03 11:21:38
@silverrant: úgy van, pácolva az igazi. De ha valami szervezési hiba folytán nincs idő pácolni, így is megteszi. Marhából is szeretjük, nyúlból is, persze vadból a legfinomabb.
Régi védekezési trükk, hogy más használta a WI-FI hálózatomat, de lehat akár igaz is. Mindenesetre kevesen tudják, milyen veszélynek teszik ki magukat, ha nem titkosítják le körültekintően. A rágalmazás a legenyhébb bűncselekmény, lehetne akár tiltott pornográf felvétel való…..
stalker-hacker 2011.02.16 21:07:18
@eldobhatonevem:

de ezt sok negativitást kiegyensúlyozta az a szeretetteljes, pozitív, építő rész a szövegben, hogy: "Balra át, áldja meg az Isten Horn Gyulát!"
  A tréningről Eredeti cím: Lynne Levitan & Stephen LaBerge - A course in lucid dreaming Az eredeti szöveg angol nyelven itt található. Amiket alább leírok, csak kiragadott vázlatpontok, és saját fejlesztésű kiegészítések, nem alkalmasak rá, hogy az olvasó pusztán…..
..., úgy le fog ez engem darálni, azt hiszem! :-DD Csinálom vagy tíz napja, ma szintetléptem, és most próbálok 100% -ot teljesíteni, valamint élni is egyszerre. Hevenyészett benyomások egy roppant fárasztó nap után, a Laberge -féle bombabiztos, extraintenzív TÁ tréningről:…..
   Látom kinyitni egy jellegzetes színű, bármelyik falra odaképzelhető ajtót. Az ajtó egy kocsmafélébe nyílik, ami olyan, ahogyan ő berendezné, és épp azt / azokat találja ott, akivel kedve van találkozni. Mit adnék érte, hogy picire kuporodhassak a sarokban, és…..