Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EuroLand

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy remek új árnyékolástechnikai innovatív oldalt indítottunk, a https://napvitorla.info A napvitorla infó oldalt főleg a napvitorla után érdeklődőknek indítottuk. Reményeink szerint a legtöbb információval rendelkező URL lesz ezen a téren. Felsoroljuk a fix és motoros, a három, négy öt és…..
A modern lakások, házak , irodák árnyékolása ma már egyedüli megoldásként zsaluziával történi. Az Euroland Kft. ( https://www.euroland.hu) ezért létrehozta a https://www.zsaluzia.eu oldalát, melyen a zsaluzia gyártása, szerelése részletes ismertetésre kerül.A zsaluziák gyártása mellett marad még…..
Az Euroland Kft. több évtizede gyárt köteleket, zsinórokat és hálókat. A sportháló termékekkel a http://sporthalo.eu/ weboldalunk foglalkozik részletesen. A sporthalo.eu oldalon részletesen szerepelnek a fociháló. Csupán ízelítőként itt szerepeltetjük a  A táblázatból láthatjuk, nagyon jó…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Az Euroland Kft. sportháló és védőháló gyártmányai. A korábbi mászóháló gyártást kibővítette a cég a sportháló és védőháló gyártással. A méretek a szabványos verseny futball háló (7,33x244) -tól az ifjúsági focikapu háló (500x200) és kézilabda háló (300x200) méretektől egészen a jéghoki hálóig…..
Örömmel tudatjuk valamennyi érdeklődővel, hogy az EuroLand Kft. már a blog.hu-n is jelen van. A jövőben itt is várhatóak a különböző bejegyzések, újdonságok, érdekességek, aktuális akciók. Az Euroland Kft. számos árnyékolástechnikai termék gyártása és beépítése mellett a felnőttképzésben is…..
1991-ben alakult korábbi kisiparból, az Euroland Bt., majd feltőkésítést követően az Euroland Kft. Az első idők a reluxa és redőny gyártásról szóltak.  Reluxáink eleinte lakkozott és eloxált alumíniumból készültek, de az 1995-ös évtől már faerezetű és perforált…..
Elindult szalagfuggony.net címen új, szalagfüggönyökkel foglalkozó oldalunk. Elérhető a következő címen: www.szalagfuggony.net..
OKJ-s árnyékolástechnikai szerelő tanfolyam indul. Jelentkezni 30/99-35-444 telefonszámok, illetve http://www.euroland.hu oldalon lehet...