Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jani 73

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkor a Vaterán egy egészen új E85 elektronikára leltem. A képek alapján kisszériás magyar gyártmány és hihetetlenül olcsó. A Vatera szabályzata szerint az eladó kiléte titkos de nem tartott sokáig, hogy kinyomozzam ki lehet. Még aznap jött levelemre a válasz, tényleg jó…..
Jani 73 2010.07.24 21:23:16
@realpopek: Köszi, sikerült felvennem a kapcsolatot a gyártóval és kicserélte a készüléket. Szóval úgy vettem észre, hogy egy henger nem ment. Kivettem mind a négy gyertyát, hátha látok valamit, így is lett. A negyedik hengeré csurom etanol. Vissza raktam a másik hármat, ráindítok és fújta sugárban az etanolt. Végig mértem a csatlakozóknál a feszültséget (mármint a FlexPro -n) minden ágon jól látható volt járó motornál az ingadozás, kivétel a negyedik hengerén. Ott teljesen egyenletes folyamatos feszültség volt valószínűleg az injektort folyamatosan nyitva tartotta.
Átvittem a készüléket a szomszédomhoz aki elektroműszerész és ő állapította meg hogy az egyik programozható IC (PIC)halt meg, vagy legalábbis felejtette el a programját.