Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pozso

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy kicsit feldobjuk a szokásos, urambocsá', unalmas listaformátumot a mindenféle toptenekkel meg besztofokkal, és a szintén rég bejáratott évértékelős szózuhatagot, csináltunk nektek egy teljesen szabálytalan, laza és esetleges szempontok szerint összehegesztett "leg"-cikket.…..
Kinetográf Terápia 2013.03.06 11:39:00
A hazai HBO az utóbbi években már-már missziós tevékenységet vállal fel azzal, hogy a „társadalmilag elkötelezett, igényes tévécsatorna” nézőcsalogató arculata érdekében időről-időre minőségi, hiánypótló produkciókkal jelentkezik. Az amerikai anyavállalathoz…..
pozso 2013.03.08 09:56:36
A jó hír az, hogy az ötödik és hatodik évaddal látszólag teljesen kifulladó Dexter a hetedik szériával újabb lendületet vett, ám az öröm korántsem lehet teljes, hiszen az írók továbbra sem kanyarodnak vissza az eredeti koncepcióhoz, ami véleményem szerint egy alapvetően…..
Geekblog Sushi Girl (2012) 2013.01.15 06:00:00
Ha már Tarantinót is másolják, akkor komoly baj van! ...mondhatnám joggal, de az az igazság, hogy ez a gyanú a Sushi Girlnél nem okozott különösebben problémát számomra. A nem észre nem vehetően a Kutyaszorítóbanra emlékeztető, kis költségvetésű mozi ugyanis nagyon ügyesen,…..
Jim Carrey régóta kitart a Pierre Pierre vígjáték mellett. 2008-ban Jason Reitman dirigálhatta volna a filmet, azonban a rendező végül magára hagyta a projektet. 2010-ben Larry Charles, a Borat és Brüno alkotója vehette kezébe a gyeplőt. Eltelt jó pár hónap, úgy tűnik, hogy most…..
pozso 2012.02.14 13:45:10
@B-Bird: Szerintem csak a neten leled, pedig igencsak jó film.
Tarsem Singh a 300 stílusában készítette az Immortalst, amiben Hyperion király seregeivel meghódítaná a világot, Thészeusz azonban sereget szervez és felveszi a harcot vele. Az alábbi 80 másodperces jelenetben a görög istenek jutnak szóhoz, illetve hát nem nagyon beszélnek, hanem…..
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
Uwe Boll lelesedése továbbra sem csökken, abszolút nem érdekli, hogy filmjeit csak kevesen kedvelik. Talán majd egyszer róla is film fog készülni, nem kizárt, hogy talán majd saját maga valósítja meg, amiből kiderül, hogy Boll valójában egy meg nem értett zseni. A Zombie Massacre…..
Axel Foley detroiti rendőr Kaliforniából látogatóba érkező gyermekkori barátját megölik, ő pedig nyomozni kezd a gyilkos után Beverly Hills-ben. A detroiti mocskos szájú, dörzsölt hekus sajátos módszereivel mindig a helyi kollégák előtt jár egy lépéssel, a végén pedig egy…..
Csupán 3 perc, de egy igen jó akciórövidfilmet készítettek. Egy fickó kinyitja a páncélszekrényt, elteszi a benne rejlő fénylő valamit, majd megpróbál kijutni az épületből. És mindezt teljesen a főszereplő szemszögéből (POV) követhetjük végig. Már majdnem a billentyűzet…..
pozso 2011.09.25 06:41:48
A Skyline után hamarosan befut egy újabb inváziós űrlényes produkció. Ám ez nagyobb költségvetésű alkotás lesz és nem pár civil sorsát követhetjük figyelemmel, hanem azt láthatjuk, ahogy a bátor amerikai katonák szembeszállnak az idegenekkel és megvédik Los Angelest. Saccra…..
pozso 2011.01.12 16:46:38
Cromra mondom, jövőre nem csak egy barbár fogja aprítani az embereket a mozikban. Conan után érkezik Ronal is, amely nem élőszereplős produkció lesz, hanem animációs alkotás és nem az amerikaiaktól kapjuk, hanem a dánoktól, méghozzá 3D-ben. Thorbjørn Christoffersen és Kresten…..
Uwe Bollt rengetegen utálják, talán egyetlen sikeres filmet se tud felmutatni, ő azonban továbbra is rendez, méghozzá nem is egy, hanem 3-4 produkcióhoz is adja a nevét egy évben. Idén mutatják be az Auschwitz drámáját, amihez néhány napja ki is jött az előzetes és ezzel máris…..
 A következőben Koimbra és Elanor kritikáit olvashatjátok.      Ha 15 évvel ezelőtt készült volna el ez film biztosak lehettünk volna benne akkor, hogy egy térdcsapkodós, meleg poénokkal zsúfolt alkotást fogunk látni, ami után néhány szervezet talán…..