Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kennyx7

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SziasztokMivel láttam, hogy ennyi embernek tetszett az 1. rész, ezért úgy döntöttem, hogy jövő karácsonyra megcsinálom a 2. részt. :)Jó, csak vicceltem. xD  A Mai napon fogok belekezdeni a 2. részbe. És igen sok kommentelő írta, hogy mi a Jézuskától kapunk ajándékot, nem a…..
Kennyx7 2010.12.16 17:04:45
Kennyx7 2010.12.19 16:58:31
@Lattilaman: hallod... ezzel msot sokar negyek. me megkeresem a raymant és ott kidob egy garrysnod.org-os linket h onnan lelehet tölteni... thx a semmit
Itt Addon-okat tölthetsz le a Garry's Modhoz:  ADv Duplicator Catmul - Rom Camera CMaster's Master Chief Halo Pack Sk8r maga pack  BEAR DOOM Weapons Sonic mod Pillek Pc Tuning cacodemon_bonus l4d + l4d2 survivors + weapons Sonic Unleashead models  Bonk Cola…..
SziasztokSzerintem mindenki tudja, hogy mi van október 31.-én, természetesen Halloween. De ha jól tudom, ezt a magyaroknak nem kéne ünnepelni, mert nem hagyományunk. Aki jobban kedveli ezt a "sátánista" ünnepet, akkor annak egészségére, de én maradok a hagyományőrző…..
Szpini blogja 1. szó 2010.10.21 12:29:00
Helló! Én spiNNN` vagyok egy Furnitures nevűklánnak a tagja :D.Ez a blog minden féle rólam vagy kedvenceimről fog szólni.Többek közt: Egy Akatsukis élete, rólam fragmovie, Kodiakról illetve a CSS-ről hírek :DJó szórakozást és várom a hozzászólásokat :D..