Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosszpcjatek fan

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
rosszpcjatek fan 2008.05.25 18:17:15
Bence felhívta figyelmemet erre. Azon már nem lepődöm meg, hogy emberek meg akarnak szabadulni ezektől a játékoktól. Természetes reakció. Én is eladnám, de mégis ki venné meg ezek után a Dark Vampirest? Na mindegy. Az egészben a megfogalmazás az érdekes.Metal MAXX - talán…..
rosszpcjatek fan 2008.05.03 22:34:55
Saint folytatja a bemuattást ami szerintem jó ötlet mivel ez egy olyan játék amire 10 perc nem elég így itt van még egy kevéske :)..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..
rosszpcjatek fan 2008.02.17 20:15:44
Rossz PC Juniorok Live to Win! 2008.01.04 13:05:14
$józsi$ WoW-os bemutatója után sokan kérdeztétek, hogymilyen zene az 1...Live to Win-  Paul Stanley-től, amit a fenti South Park WoW os(10/8) részébe is beletettek, igaz, összevágva.A vágatlan is nagyon jó de sok lett volna, hogy a 30 percből 3 percet ez foglaljon :)..
Hát ez valami ultrabrutál... Látom bejött nektek a Syobon Action. Igaz, ehhez kellett az Index segítsége is. A képet feltöltöttem a blog galériába is.Másik hír, hogy következő videó a Heat of War II lesz. Hossza több mint 9 perc, így megint jó pár dolgot kivágtam, de…..
rosszpcjatek fan 2008.01.04 10:31:58
2.
rosszpcjatek fan 2008.01.04 10:33:39
IrvineKinneas tényleg volt olyan mazochista, hogy megvegye a Wanted Gunst, és végig is vitte!Nálam az a helyzet, hogy egy bányás pályánál elakadtam. Nagyon szerencsétlen helyen mentettem és ezáltal leghalványabb esélyem nem volt, hogy befejezzem a pályát. De IrvineKinneasnak hála…..
Régebben én is csináltam egyet egy igazán rossz játékról amiben szerencsére nem lehet továbbjutni.Fontos: ajánlott lehalkítani az elején! Megjegyem Spongyabob rondább 3D-ben mint 2D-ben ráadásul a többi szereplő sem néz ki jobban. Elnézést a hangomért de hajanli 1 után…..
rosszpcjatek fan 2007.11.10 17:37:13
rosszpcjatek fan 2007.11.10 17:37:58
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
Először is, köszönöm a türelmet (vannak kivételek), hogy most több ideig voltatok videó nélkül, mint máskor. Remélem ennyit újra nem kell majd várni (bár egy francos vírus/kémprogram bármikor bejöhet), de azért azt is leszögezném, hogy a heti 1 videó azér már messze nem…..
rosszpcjatek fan 2007.10.17 19:26:08
  Valószínüleg minden idők egyik legrosszabb játékát mutatom be.Ezt teljesen komolyan mondom. A Pong ehhez képest ezerszer jobb, pedig csak két vonalból és egy pontból áll. Nem tudom elfogadni, hogyan kerülhetett ez a játék a boltokba. Az "Ezt vedd meg" széria…..
Ugye emlékeztek még a fantasztikus "Rossz PC játékok sorozat" nyereményjátékára? Ha nem, nézzétek meg először ezt a videót. Szóval "thomas" volt a szerencsés nyertes, agybeteg Stella álarcos LIDL képe bejött az 5 fős zsűrinek. Volt olyan kedves, és csinált…..
rosszpcjatek fan 2007.09.12 16:20:17
rosszpcjatek fan 2007.09.12 16:21:54
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
  A legenda folytatódik...EDIT: Írták, hogy a kocsmában a kis ajtó gombnyomásra nyílik, nálam nem ment. Videóban is próbáltam, igaz nem említettem meg. Tehát a mesterlővész még válogat is.....
No comment...Ezt elszúrtam...Köszönet Dév-nek! Úgyhogy újra felinstalláltam, az elmentett részek még megvoltak szerencsére, és jöjjön a súlyos égés...A videóban a szégyentől meg sem szólalok, ezért jobban hallani az ellenfelek elég érdekes kiáltásait.Remélem továbbiakban…..
Nos akkor, beírom noteszkámba, hogy ezzel sem akarok életemben többet játszani.Azt még elmondanám, hogy egy órán át szarakodtam, míg végre átengedett a második pályára.Pedig MINDEN ellenfelet megöltem, ha kiléptem a pályáról megint ott voltam az első pálya közepén...…..