Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabberabit

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Saving private Brian Magyar cím: Brian közlegény megmentése Leírás: Brian és Stewie Irakba kerülnek az amerikai hadsereggel egy véletlen miatt. Chris csatlakozik egy gótikus rockbandához. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most: ..
Gabberabit 2010.08.28 17:55:27
Angol cím: Sibling rivalry Magyar cím: Testvérharc Leírás: Peter eltávolíttatja a heréit, mert Lois fél attól, hogy teherbe fog esni. Ezután viszont Lois eléggé elhízik. Stewie sperma-öccse végül megszületik, s ádáz harcokat vív bátyjával a játszótér…..
Gabberabit 2010.08.24 18:36:31
Angol cím: Brian sings and swings Magyar cím: Brian az énekes Leírás: Brian egy halálközeli élmény miatt depressziós lesz, ám hamarosan megtalálja álmai új hivatását háttérénekesként. Meg leszbikusnak tetteti magát, hogy több barátot szerezhessen. Letöltés (szinkronos…..
Kultúrálódjunk! Kb. fél éve ajánlották figyelmembe a következő csudálatossss videót: www.youtube.com/watch Akinek ez túl hosszú, annak itt van a lényeges mozzanat...: www.youtube.com/watch Szerintem ez senkinek se hiányozhat az életéből. Pont. Ezt az alapművet vittem át…..
Gabberabit 2010.08.14 23:42:40
Angol cím: Peter Griffin: husband, father... brother? Magyar cím: Peter Griffin: Szerető férj, apa... és rabszolga Leírás: Amikor az ír őseiről magyaráz Chrisnek, Peter rájön, hogy fekete felmenője is van. Rádöbben, hogy ez az őse pont Lois felmenőinek volt a rabszolgája, s…..
Angol cím: Screwed the pooch Magyar cím: Hogyan csináld fel a gazdád apósának kutyáját... Leírás: A család meglátogatja Lois szüleit, ahol Brian szerelembe esik Pewterschmidték kutyájával. Sajnos emiatt nagy bajba kerül, amikor kiderül, hogy a kutya terhes, és Briant…..
Angol cím: One if by clam, two if by sea Magyar cím: Angol akcentus Leírás: Egy hurrikán söpör végig Quahog-on, aminek köszönhetően Peterék kocsmája bezár, és egy brit pub nyílik a helyén. Tulajdonosa pedig éppen Peter szomszédjába költözik be. Lányát Stewie próbálja…..
Angol cím: Love thy trophy Magyar cím: Imádjuk együtt a trófeát! Leírás: A városi parádén a szomszédság nyer egy díszes kupát, csak azt nem tudják eldönteni, hogy kié legyen. Mikor a közszemlére kiállított tárgy eltűnik, a szomszédok egymást vádolják. Időközben Meg egy…..