Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyedi Nikk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés idegesítőbb dolog van annál, hogy bár folyamatosan követjük a híreket és minden alkalommal rácsodálkozunk a valóság teljes szürrealitására, a sok bába között elvész a gyerek és év végén csak egy homályos benyomásunk marad arról a töméntelen mennyiségű cinikus…..
Egyedi Nikk 2013.02.05 13:15:07
@Mária:

Mit csináltak egész pontosan?

Most komolyan, te trollkodsz?
Vagy az elmúlt években nem ebben az országban éltél?
Egyedi Nikk 2013.02.05 14:05:16
@politikus-omm:

Először én is arra gondoltam, hogy elkezdem sorolni neki, de a világon semmi értelme. Hagyd rá. Szerintem ő az a fajta elvakult akit 15 öszödi beszéd sem győzne meg...
Ha erősen meresztem a szemem, szinte látom benne az előző Civicet. Sőt, ha nem meresztem, akkor is. Csak a fülem marad inger nélkül. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Death Valley Észak-Amerika legforróbb és legszárazabb vidéke, mely számos természeti csodát rejt, de mind közül a legrejtélyesebbek a "vitorlázó kövek".   A völgy egyik leghíresebb látványossága a rejtélyesen mozgó kövek, melyek legnagyobb számban a Racetrack Playa…..
Egyedi Nikk 2010.09.23 01:34:57
@mizie:

A helyi farmerek??
Mit termesztenének a Föld legszárazabb vidékén? Homokot? :-DD
 A kiégett zsaru és a rendőrkapitányról már volt szó, de arról még nem beszéltünk , hogy milyen zsaru típusok vannak a filmekben:Az olasz zsaruNagyon becsületes, melós fejjel , Derrick bőröndökkel a szeme alatt. Állandóan olyan feje van, mint aki látta volt Berlusconit a…..
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..