Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vaczyblogger (törölt)

15 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pető Tibor váci polgármesterjelölt újra bizonyította, hogy nem a beígért fair-play szellemében politizál. Most egy youtube-ra felkerült videó erősen vitatható dolgokat állít róla! Nézze meg a videót, olvassa el ezt a rövid cikket, majd gondolkodjon el arról, hogy önnek jó…..
Varánusz Levélváltás 2010.09.17 08:00:00
Szeretve tisztelt Miniszterelnökünk, drága Viktor!Boldogság és hála öntötte el a szívemet tegnap! Remegtem akár a miskolci kocsonya, midőn a postaládából kiemelve kezembe került leveled, amivel megszólítottál engem, egyszerű nyugdíjast.Özvegy Staubinger Benőné, született…..
vaczyblogger (törölt) 2010.09.17 14:14:03
Elkeresztelték a fővárosi kerékpárkölcsönző-rendszert, a BuBi név 9632 voksot kapott az összes beérkezett 38403 szavazatból. A kerékagyon augusztus 2-án írtunk először arról, hogy a közbringahálózat megvalósításával megbízott Parking Kft. névpályázaton vár javaslatokat…..
vaczyblogger (törölt) 2010.09.17 13:25:20
Szóval - alig várom a kampányfinist! Na jó, ez így nem teljesen igaz. Nemcsakhogy alig, hanem éppenhogy nagyonis várom! Mert a finisben élet az élet igazán, ott aztán átadják amit csak át lehet adni, felavatják mind a két méter utat, megígérik a soksok kolbászt, és persze nagyon…..
 Pető Tibor: (Váci Napló XIX/58.)Vácon láttam meg a napvilágot és örülök annak, hogy itt élhetek. Sportolóként is mindig azt gondoltam, hogy váciként kell elérnem minden sikert. Ezért gondoltam, hogy el kell fogadjam azt a felkérést, hogy a polgármesterjelölt legyek.…..
vaczyblogger (törölt) 2010.09.16 13:52:31
Elérkezett a kopogtató cédulák leadási határideje, így kialakult mind a polgármesterjelöltek mind pedig az egyéni választókörzetekben induló jelöltek listája.Mindezt az alábbi táblázat tartalmazza:   A tárgyilagosság kedvéért legyen ennyi elég ebben a…..
Észrevette Ön, hogy Pető úr a sajtóban folyamatosan Fördős Attilát támadja?  Észrevette Ön, hogy Bóth úr a sajtóban folyamatosan Fördős Attilát támadja?   Tudja Ön, hogy hazánk más városaiban a Fidesznek riválisa az MSZP és az MSZP riválisa a…..
 Azt képzeld el, hogy rodeózol a városban éjjel, épp ki akarod a fárasztó hét után szellőztetni a fejed, csend, nyugalom, és egyszer csak szembe jön egy akkora óriásplakát egy batárnagy bajszos fejjel, mint ide Jánoshalma. Azon túl, hogy kaptam egy kétoldali infarktust, azt…..
Váczy Kib(l)ogozó Orrnövés 2010.09.14 09:23:00
Gályhős Tibi felébredt. Kitárta az ablakot, három guggolás után beleszippantott a friss, finom váci levegőbe és széles mosollyal hordozta körbe okos tekintetét, de rögvest helyes pofijára fagyott a mosoly. Riadtan vette észre, hogy valamely gonosz csirkefogó az éj leple alatt…..
A minap találtam ezt a közleményt. Elég egyértelműnek tűnik!  "Múlt hét pénteken hivatalossá vált az önkormányzati választásokon induló jelöltek névsora. Eközben mind a váci sajtóban, mind pedig óriásplakátokon és szórólapokon feltűnt egy furcsa üzenet.…..
 „Kedves Nézők, 300 méter van hátra a célig itt a világbajnoki döntőben, nagyon izgalmas lesz a vége, és nagy reménységünk, a Pető-Haller páros a második helyen evez. Nincs meg tehát egyelőre az első hely, de meglehet, meglehet, én azt mondom, csak most kellene…..
 Végre belevetette magát az igaz küzdelembe a gályahős! Megjelentette az igazi ellenfeléről, Vödrösről, hogy annak fix semmi köze sincs a kormányosokhoz. Illetve egész konkretice azt írta, hogy a kormányosoknak nincs köze hozzá. Nem aprózta el, tutira ment, kinyomatta kicsibe,…..
Váczy Kib(l)ogozó BREAKING NEWS 2010.09.09 10:59:00
 1-es körzet - Csereklye Károly Napraforgó - váci "Fidesz" jelölt jelenleg Bóth János "független" alpolgármestere... (Ezúton is gratulálunk Pető Tibor és Bábiné Sz. Gabriella "hiteles" és "szakértő" csapatához.) Cs.…..
Váczy Kib(l)ogozó JOBBSORS 2010.09.09 09:43:00
A feloszlatás veszélye sem tántorítja el a váci kereszténydemokratákat attól, hogy kiálljanak saját polgármesterjelöltjük mellett a Fideszével szemben. A kormányon lévő pártszövetség két pártja a városban hiába próbált megegyezni, a helyi KDNP-sek riválisként külön…..
Az őszi önkormányzati választások közeledtével érdemes mindenekelőtt tisztába kerülni a 2006-os előzményekkel, kiemelt figyelmet fordítva az egyes megválasztott képviselők "hovatartozására". A tavaszi országgyűlési választásokon jelentős fölénnyel baloldali…..
          ..
Amikor a nagyvasúton kihúzzák a menetrendből a vonatokat (és persze a megmaradtak sem járnak, ha sztrájk van), duplán öröm, hogy Királyréten több kisvonat jár majd. Az erről szóló közlemény a képek alatt olvasható.   INDAFOTO.slideshow.run({…..