Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énszerintem

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Segítség! Elfogyott a pénzem! „De csóró lettem nincs kenyerem Elvesztettem a munkahelyem Jaj Istenem most mi lesz velem Hej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyek Felmegyek a hivatalba Rávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok…..
világevő Indul a rovarzabálás 2012.01.03 09:45:00
-Pincér, egy légy van a levesemben! Vagy ez egy pirított hangya? -Igen, Uram. Utána hozhatok esetleg egy medium-rare sáska-sztéket lárvapürével? Vagy egy jó rántott tücsök? Már korábban is lehetett furcsa ötletként hallani a témáról, de most, amikor a vezető angol újságok…..
Briançon by nexus500 Mindenkiben élnek ilyen-olyan sztereotípiák a különböző országok lakóival kapcsolatban. Egy bizonyos szintig ez teljesen normális, az ember kategóriák mentén gondolkodik, egyszerűbb így eligazodni a világban. Akkor viszont már nagyon nem oké, ha valaki…..
énszerintem 2011.11.22 11:12:55
@Póniló: Egy maganbuszos indult budapestrol egy utanfutoval este, ahova bebakoltunk es hazamentunk aludni. Reggel kimentunk a repterre, leszalltunk svajcban, addigra odaert, beszalltunk es elvitt az utolso kilometereken. Visszafele ugyanez: Sipalyarol repterre, cuccok nelkul fol a repulore, haza, majd masnap reggel elmentunk a cuccokert. Ergo az ut nagy reszeben az utaster ures volt a buszon.. Ami persze pazarlas, viszont a repulojegy araert ket normalis ejszaka nekem megerte. asszem 15-en mentunk, es mindenki orult a megoldasnak, persze ennek a kenyelemnek ara van.
Ha valaki odajon hozzam 6 eves koromban a Barcsai utcai korgangos kozos folyosos WCs lakasba, ahol akkor laktunk 1 szobaban oten, es azt mondja, hogy harminc eves koromban repulovel megyek sielni franciaorszagba, hat nem ertettem volna mit hadoval... :)
Az Ayurvéda mellett Keralában a kommunisták is mély gyökeret eresztettek. Tele van az egész tartomány sarló kalapácsos zászlókkal, természetesen vörös alapon. Csodásan mutatnak a pálmafák alatt. India szocialista, demokratikus köztársaság, de Keralán kívül még…..
énszerintem 2011.10.24 09:29:34
@Commandante Jayasuriya: Fel evet voltam, azt irtam, amit kint tapasztaltam, ergo nyilvan nem baromsag, szerintem valamit beleolvastal a soraimba, amit nem kellett volna, te dolgod, tekintettel a koztunk levo, velhetoen eleg komoly erzelmi es altalanos intelligenciahanyados kulonbsegre, a gyengeelmeju pocsot nagyvonaluan elengedem a fulem mellett.
énszerintem 2011.10.27 16:58:39
@Toussaint L'Overture:

Edesjoistenem :) A masfel honapot keralara irtam, erre mondtad, hogy masfel honapot voltam Indiaban, es akkor korrigaltam, hogy Indiaban fel evet voltam, hiszen te is tudod, hogy tobb allambol all... Kerala = masfel honap, plusz negy es fel Eszakon. Megvan? Akkor jo.

Egy harmas osszevont bocsanatkerest megerdemlek! kettot jelzokert (sima es sulyosbitott) illetve a felreertesed ramkenese miatt is! Varom!

Udv!
Kochi megdöbbentő hely. Ez volt az ország első kikötője, már az ókorban is kereskedtek a fűszerrel, idejártak a portugálok, spanyolok, hollandok később az angolok is innen látták az országukat. És van itt egy hatvanezres stadion, gigantikus méretekkel. Természetesen a krikett…..
énszerintem 2011.10.20 13:42:38
@Sledger: Osztom, Kerala jobb hely mint Goa, nem is kicsit. Termeszetesen Goa is fantasztikus! :)
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
Egy amatőr blues zenekar  eltévedt a szerzői jog útvesztőiben. Levédésben gyakorlott kommentezők tanácsait várják.Tisztelt Zugügyvéd!Egy magyar amatőr blues-rock banda vezetője vagyok, és mint ilyen, mindenféle jogi útvesztőkben bolyongok... Arra gondoltam, hátha tudtok…..