Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t72

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készülünk egy egész estés svéd összefoglalóval, élményekkel, videókkal. Nem tudom viszont magamban tartani ezt a mozit, amiben egy igen izgalmas betétfutamból is feltűnnek epizódok.  Már értem, hogy a Valtra traktorgyár miért támogatja a skandináv…..
Ha ezek a kedves népek, az oroszok magukba döntenek egy kis fagyállót vodkát, akkor képesek ám olyat alkotni, ami még a sokat látott káeurópait is nyomorba dönti. Ez bizony egy BMW. Volt. Oldalsziluett amolyan vonalzóval tervezett. A kályhacső elég gyenge kifejezés. Ez bizony…..
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Merthogy a rendszám szerint itt van, nem Kínában, még csak nem is az oroszoknál, ráadásul rögtön egy GTI. De valahogy túlságosan ismerős ez az autó. Az a maszk, azok a fényszórók... Hát persze! Előző BMW 5-ösről vannak a lámpák, a hűtőrács pedig, ha jól sejtem, egy Golf 5…..
  - a mikrofonnál Fekete Kálmán, igen az a Fekete Kálmán, és a poszt végén vargagixxxer új, egy órás videója -… hogy miről beszélek?Nos, a 40 éves Zsiguli-érzésről…Megfigyeltétek-e már magatokon, hogy a rali szó hallatán általában az első…..
Két jelentős megrendelést is kapott a közelmúltban a Scania nem éppen mindennapos buszokból álló flották leszállítására. Az Agadirnak készülő 120 busz kifejezetten városi közlekedésre szabott felépítésével tűnik majd ki a Marokkóban megszokott járművek közül, míg a…..
t72 2010.08.22 15:47:00
@Bermuda: normális vagy?
1:ikarus már régóta nincs. egy pénzes hazafi megvette majd bezárta a nevet meg eladta kínába!
2:a másik aminek nem tudod a nevét :ARC.kérdezzél már meg olyat aki ezzel jár /dolgozik/mennyire jólsikerült jármű.
3:ha ebbe a csodába /ARC/beszerelnék az etanolos motort és kiegészítőit árban nemsokkal maradna el egy nem tákolmány árától
4:legyen neked a "tizenéves koromokádó vacak" a légfrissítőd a szobádban!
Porlasztóbeállítás az Old Motors műhelyében. A Pannónia mögött egy felújításra váró Riga kukucskál ki "Piktorkám, azért azt tudnod kell, hogy a Pannónia egy szar motor." - Ez a vészt jósló, sötét, és nyers szókimondásával mellbe taszító mondat annak az…..