Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorsi82

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vizsga hétvégéje elég aggasztóan indult, mert szombaton elkezdett szakadni a hó. Már nem is a kutya teljesítménye miatt aggódtam, hanem az időjárás miatt. A hóban való autóvezetés ugyanis nem tartozik a kedvenc tevékenységeim közé, de a Népszigetre másként nem tudunk…..
vorsi82 2010.12.19 14:53:38
Tegnap kimentünk a Népszigetre, hogy megnézzem a magasabb szintű vizsgákat. Nagyon ügyesek voltak a kutyák. Találkoztunk Marcipánnal (ugyanabból a kennelből származik, mint Manó), akinek a gazdija elmesélte, hogy az ő kutyája a bemutatócsoportban foly-tatta a tanulást a…..
Manó két napja egyet sem köhintett és a nózija sem folyik. Persze az antibiotikumot be kell szedni mind, úgyhogy 5 napig még kapja. Orsitól (Süti gazdi) kaptunk Normaflore-t, így nem kell aggódnom, hogy esetleg a gyógyszer kikészíti a gyomrát. (Köszönöm mindenkinek az aggódást…..
vorsi82 2010.10.17 15:50:01
Korai volt az öröm, mert Manó péntek este elkezdett lihegni és egész testében remegett. Rohantam vele az orvoshoz, ahol még éppen elcsíptük a rendelési idő végét. Kapott két szurit, mert hőemelkedése is volt. Ma reggel mentünk kontrollra. Miután az orrocskája is folyik és…..
Manó, miután kedden rájött, hogy nem fog vacsorát kapni kiverte a hisztit, majd míg én róla értekeztem a dolgozó-szobában a nappaliban megrágta a szőnyeg sarkát. Ezzel végképp kiakasz-tott és kénytelen voltam megkeményí-teni a szívem, pedig már azon gondol-kodtam, hogy gyorsan…..
Kedves blog olvasóim, Manóra a http://www.bloki.hu/_foto-verseny/5849 lehet szavazni ma éjfélig. Ha blöki tag vagy kérlek úgy szavazz, hogy előbb bejelentkezel, mert akkor több pontot kapunk. KösziManó az ezüstérmet http://www.bloki.hu/_foto-verseny/korabbi/76-tevezes szerezte…..
Ezen a hétvégén a szombat kutya nélküli foglalkozás volt. A suli bemutatóját csodáltuk meg (reménykedve, hogy majd egyszer a mi kutyáink is ilyen engedelmesek lesznek), majd Korom Gábor előadását hallgattuk meg, ami amellett, hogy sok hasznos infóval szolgált, nagyon szórakoztató…..
Manó éppen ma 1 éve született. A szülinapja nagyon jól indult, mert a reggeli sétánál találkoztunk Vivivel, Zsanival, Dömével, akikkel egy jót rohangászott. Ami jól kezdődik, az jól is folytatódik: délután Zsebivel birkózott és lerohanta Marcot, majd az iskola elötti…..
vorsi82 2010.09.08 22:20:46
Manó a nyáron a Rextanodába járt, ahol tanult némi önfegyelmet, és megtanult szabályo-san leülni a bal oldalamon. A helyben maradás, a megfordulás is megy, de a behívás sta-bilan csak az iskolai területen, amikor ez feladat. Játék közben behívni kétesélyes. Miután a…..
Nyaralásunk utolsó hétvégéjét Orfűn töltöttük, ahol Tomi főiskolás csoporttalálkozója volt. Hagyományosan minden év augusztusának elején megtartjuk ezt a találkozót (családtagokkal együtt), mindíg más helyszínen. Idén azonban majdnem lemaradtam erről, mert a panzió…..
Manót ma elvittem a kozmetikába igazításra. Mivel a múltkor olyan jól viselkedett, nyugodtan hagytam ott. Nem is volt vele gond, csak egy cicát morgott(?!) meg, vsz félelmében. Amikor érte mentem nagyon örült nekem. Jutalmul, mert szépen viselkedett elvittem arra a kutya-játszótérre,…..